Şimdi Ara

17 yaşındaki kardeşime lösemi teşhisi konuldu,ama Allah`ın izniyle bunu da atlatacak (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
10.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostum

    bu hastalıklarda en önemli şey MORALDİR... bunu herkes diyor biliyorsun ama yemin ediyorum ki tek çare bu. eve kemoterapi saçları dökecek, mide bulandıracak halsiz bırakacak vesaire, ama bu hastalık çözümsüz değil.

    öyle hastalıklar var ki insan duyunca üzülüyor

    sizinkinin tedavisi kesinlikle var. benim çok yakın akrabalarımdan birinde de çıkmıştı, hatta bizde kalıyordu. bizim aile oldukça neşeli oduğu için kendisnin de morali yüksekti. ve atlattı. korkulacak bir şey değil

    en önemli görev sende. kardeşinin moralini yüksek tutmalısın.

    ALLAH tedavisiz hastalık vermesin geçmiş olsun
  • ALLAH yardımcınız olsun üzüldüm gerçekten morall ver kardeşine
  • Kesinlikle moral önemli. Hastalığı kabullenmeli ve 'bu benim başıma niye geldi' diye düşünüp kendini daha da üzmemeli. Bu arada sınav baskısın zaten kurmazsınız ama 'sınavı boş ver' falan gibi şeyler de demeyin bence. Sınav onun için bir umut olur, hayata biraz da olsa daha sıkı tutunabilmesini sağlar. Sınavı kestirip atarsanız geleceğe olan umudu da azalır. İnşallah iyileşir.
  • Gecmis olsjn

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afacan Tornavida

    Kesinlikle moral önemli. Hastalığı kabullenmeli ve 'bu benim başıma niye geldi' diye düşünüp kendini daha da üzmemeli. Bu arada sınav baskısın zaten kurmazsınız ama 'sınavı boş ver' falan gibi şeyler de demeyin bence. Sınav onun için bir umut olur, hayata biraz da olsa daha sıkı tutunabilmesini sağlar. Sınavı kestirip atarsanız geleceğe olan umudu da azalır. İnşallah iyileşir.

    çok sagolun , zaten kendisi de doktorları da sınava girmesini istiyorlar . yarın sınavına girecek .
  • Allah acil şifalar versin kardeşim.
  • allah acil şifa versin dostum. İçindeki genç ruh ve yaşama sevinci onu kolayca sağlığına kavuşturacaktır ben inanıyorum
  • Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyi duruma gelir
    Sınavı hiç kafaya takmasın, tek derdi buysa ne hoş, üç-dört yıldır yüksek yer deneyen tanıdıklarım var. Onu mutlu etmek lazım bu zamanlarda, mutluluk en iyi ilaçtır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun.Ömrü 3 gün kalan insanlar gibi okulu bıraksın falan demişsiniz de eğer bırakırsa kendini yetersiz görüp morali bozulur sevgili kardeşimizin.Okula gitsin,sınavına girsin,üniversite sınavına çalışmaya devam etsin.Eğer bir yeri kazanırsa bu ona büyük bir moral olacaktır. Bundan ziyade hastalık geçirmemiş gibi günlük hayatına devam edecektir,bu da moralini yüksek tutacaktır.Unutmayın,herhangi bir hastalığı atlatmanın en iyi yolu sevgidir,şefkattir.Tekrardan geçmiş olsun.Şu konuda din tartışmayın artık bıktırdınız gençler.
  • Umarım iyileşir. Allah yardımcınız olsun. Yardımcı olabileceğimiz bir durum var mı ?
  • geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inançlı olmaya çalışın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bir Rind

    Umarım iyileşir. Allah yardımcınız olsun. Yardımcı olabileceğimiz bir durum var mı ?

    çok sagolun, sadece dualarınızı eksik etmeyin .


    @Swedish House Mafia;
    hocam çok haklısınız bizde bunu yapabilmek için çok uğraşıyoruz . doktorları da bu sınava rahat girebilsin diye kemoterapiyi sınav sonrasına bıraktılar,
  • Geçmiş olsun.Allah şifa versin.Bu tür hastalıklarda kurtulan insanlar hep morallerinin yüksek tuttuklarını ve hiçbir zaman umutsuzluğa düşmediklerini söyler.Hatta bu insanların yaşadıklarını ve nasıl iyileştiklerini anlatan kitaplar var.Onlardan alın kardeşiniz okusun.Yararı olacaktır.
  • Buradaki arkadaşlara önemli bir şey söylemeliyim.ilik naklinden önce tedavi uygulanır tedavi ise yaramazsa aileden bakılır.Kardeşlerden ilik dokularinin tutma ihtimali daha fazladir.Eğer kardeşlerden de tutmazsa akrabalara bakılır.Onlar da çok düşük bir ihtimaldir.Hasta ilik bankasına başvurur ve bu sefer gönüllü ilik vericilerinin doku tiplerinin hastaya uyup uymadigina bakılır.İlik nakli bekleyen çok çocuk var.İlik nakli sadece losemililere değil ilik kanseri aplastik anemi gibi hastalara da gereklidir.Çapa da ankarada ızmirde ilik bankası var.

    İLİK NAKLİNDE KORKULACAK BİR ŞEY YOKTUR AMELİYAT GİBİ KESME BİÇME İŞLEMLERİ UYGULANMAZ GÖNÜLLÜ VERİCİ OLMAK İÇİN İLİGİN DOKU TESPİTİ ADINA İLİK BANKASİNA GİDİP BİR TÜP KAN VERMENİZ YETERLİDİR.AKLİNİZA TAKİLANLARİ SORABİLİRSİNİZ.

    BUNLARI NERDEN Mİ BİLİYORUM ? BEN DE İLİK NAKLİ BEKLİYORUM.VE DURUMUM GİDEREK KÖTÜYE GİDİYOR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende bir aralar kanserim sanıyordum degilmisim ama o psikolojiyi yasadim çok kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çapkınkuş

    Kardeşim Allah şifalar versin yardımcınız olsun

    +
    çok geçmiş olsun... tedavisi olan bir hastalık... inşAllah tez zamanda iyileşir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnriqueM

    Buradaki arkadaşlara önemli bir şey söylemeliyim.ilik naklinden önce tedavi uygulanır tedavi ise yaramazsa aileden bakılır.Kardeşlerden ilik dokularinin tutma ihtimali daha fazladir.Eğer kardeşlerden de tutmazsa akrabalara bakılır.Onlar da çok düşük bir ihtimaldir.Hasta ilik bankasına başvurur ve bu sefer gönüllü ilik vericilerinin doku tiplerinin hastaya uyup uymadigina bakılır.İlik nakli bekleyen çok çocuk var.İlik nakli sadece losemililere değil ilik kanseri aplastik anemi gibi hastalara da gereklidir.Çapa da ankarada ızmirde ilik bankası var.

    İLİK NAKLİNDE KORKULACAK BİR ŞEY YOKTUR AMELİYAT GİBİ KESME BİÇME İŞLEMLERİ UYGULANMAZ GÖNÜLLÜ VERİCİ OLMAK İÇİN İLİGİN DOKU TESPİTİ ADINA İLİK BANKASİNA GİDİP BİR TÜP KAN VERMENİZ YETERLİDİR.AKLİNİZA TAKİLANLARİ SORABİLİRSİNİZ.

    BUNLARI NERDEN Mİ BİLİYORUM ? BEN DE İLİK NAKLİ BEKLİYORUM.VE DURUMUM GİDEREK KÖTÜYE GİDİYOR.

    allah sizede acil şifalar versin kardeşim . inşallah sende kardeşimde biran önce sağlığınıza kavuşursunuz .




  • Allah kolaylık versin İşallah şifasını bulur
  • Allah kolaylık versin İnşaallah Allah şifasını verir Ne diyelim Artık senin halini kimse anlamaz
  • Allah şifa versin hocam. Şu konuda bile millet din tartışmasından birbirine girdi ya yuh.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.