Şimdi Ara

17 Yaşındaki Biriyle Beraber Olmak Pedofili Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
17.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metaryalistlerin müthiş doğa kanunlarına göre biyoljik ergenliğe giren her birey olabildiğince erken üremeye çalışır ve yaş gözetmez.Ama bu mahluklar yere ve zamana göre ayrı salladıkları için sözde pedofilidir ama 17 yaşındaki bi rus hatunu bulduklarında da affetmezler garanti net.Geçin bu pedofili zırvalarını.

Dünyada ne kadar xxxxfili varsa sizden çıktı,çıkmaya devam ediyor.Hz Ayşe ye iftira atmayı da bırakın.Bir sürü islam alimi o yaşta evlenmesinin tarihsel olarak imkansız olduğunu söylüyor.Bazıları ısrarla öyle olmasını istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik çağına gelen her birey istediği bireyle evlenebilir...buna kimse karışamaz...bu durumun pedofili ile ilgisi yoktur...gelelim hz.aişe validemize...peygamberimiz şehvet düşkünü bir insan değildi...25 yaşında iken 40 yaşındaki hz.hatice ile evlendi ve hz.hatice ölene kadar onunla yaşadı...hz.hatice vefat ettiğinde peygamberimiz 50 yaşındaydı...Peygamberimiz kendisine hem ev işleri ve çocuklarının bakımında yardımcı olacak, hem de İslâm’a davet faaliyetlerinde destek olacak eşlere ihtiyacı vardı. Bunun için bir yandan yaşlı ve dul bir kadın olan Sevde’yi, öte yandan da en yakın arkadaşı olan Hz. Ebubekir’ in kızı Hz.Aişe’yi istetti...hz.aişe peygamberimizle evlenmeden önce Cübeyr ile nişanlanmıştı, yani evlilik yaşına geldiği için zaten evlenecekti...yaşı 17-18 civarındaydı...daha sonraki yıllarda da peygamberimiz şehit olan sahabelerin eşlerini de himayesine almıştır...bir çoğuyla izdivaç bile etmemiştir...sadece sahip çıkma adına yapılan evliliklerdir...eğer inanan insanlarsanız kime ne dediğiniz önemlidir, çok yakın bir gelecekte bu insanların yüzüne bakıp aynı şeyleri söyleyebilecek misiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

quote:

Orijinalden alıntı: Hmm88

99 kasim li biri 18 yasinda değildir

99 kasımlı biri 18 yaşındadır. 18i doldurmamış demen lazım. 17 bittikten sonra 18 yaşında olursun. 18. yaşının içinde olursun. maçta spiker zamanın 25.19 olduğu anda 26. dakika diyor en bariz örnek. öyle olur olmaz insanları bozmaya çalışma

99 kasımlı birisi bu yılın kasım ayına kadar 17 yaşındadır, yasal yaş içinde olduğun değil bitirdiğin yaşa denir.

Yasal yaş tabirini de ilk defa duydum. Ama resmi olarak doldurmak ve doldurmamak diye geçer. Mesela ehliyet almak için 18'i doldurmak gerekir. 18'i doldurana kadar 18 yaşındayım dersin

• konu biraz farklılaşmış

burdaki pedofili olayı ile 17 yaşında birisi ile olma olayı... kim kimle hangi dönemde ?

16 yaşında ergenim.. 17 yaşındaki kıza asılıyom...

17 yaşında kızım... 30 yaşında olan Ricky Martine asılıyom... ben neyim ?
    30 yaşında ricky martin im.. 17 yaşındaki kız baya hoşuma gitti...

birçok ülkede bu kuralları dini veya töresel adetler altında baskıcı kişiler ... makamlar yapmıştır.. o sebeple dir ki 60 yaşındaki adam ile bu dini görüşü fazla olan kişiler 16 yaşındaki 13 yaşındaki kız ile evlendirilmiştir.
    Bu sadece bizim ülkemize ait bir olay sanılıyor ama maalesef değil...
    19 yaşında gazete ilanı vermiş.. 6.000$ a kızlığım vercem... zenginin biri uçak gönderiyor ve kızı olduğu ülkeden alıyor olmadık yerde...

amerikada bu kızlık meselesi ayrı bir sorun... bakire olanlar bazı bölgelerde hoş karşılanmıyor.. virgin... özellikle 24 yaş üstü kızlarda...
    mahalle ve okul arkadaşı baskısı ile kızlar hiç sevmedikleri veya arzulamadıkları ya sınıf arkadaşına yada barda tecrübeli olduğunu düşündüğü bir erkek ile oluyor.. hemde yaşları 15 iken

insanların 18 den küçük iken evlenmesi veya cinsel birliktelik yaşaması...

ya bu yazıyı okuyan ve cevaplayan kişilerin çoğu veya tamamı erkek.. şimdi rahatca sorabilirim.. abazanlık zamanlarınızda neler düşündünüz diye...

örnekler vereyim... yaşadığımız kendi içimizden.. bizdennnnn örnekler...
    salonda beraber çalıştığım arkadaşım ki çocuk 21 yaşında idi... 35 yaş üstü kadınlara ilgisi olduğunu söyledi... ve aradan 2 ay sonra kendi yaşındaki bir kız ile görücü usulu ile evlendi.. aradan 3-5 sene sonra hanımını gördüm.. çarşaflı idi hanımı...

başka bir örnek...
    berberim... geyik esnasında...24-25 yaşında... bana kendinden çok yaşlı kadınlara ilgisi olduğunu söyledi.. dedim normal.. çünkü sana gençliğinden dolayı orta yaş üstü kadınların ilgisi var.. kendi yaşındaki kızlara asılsan bile onların senle birlikte olma ihtimali 10 kişide bir iken.. orta yaş üstü kadınlarda ise 10 da 9 olduğundan gayet normal..
    aynı şekilde yaşlı erkek ler de.. genel olarak genç kızlar ile olmak ister.. kendilerini hala genç dinççç uzun ....telik yaşadığını isbat etmek isterler..
    kadınlar yaşlandıkça ge.. erkekler de yaşlandıkça daha çabuk orgazm olur.. bu gayet normal bir biyolojik etki... bütün dr lara sorabilirsiniz...
    yaşlı erkekler hala uzun... yaşadıklarını kedilerine isbat etmek isterler...
    tüm yaşlı erkek leri görüsünüz... dindarlar hanımları hayatda ise.. çok ses çıkartmaz ama.. daha liberal olanlar hanımlarıın yanında bile yeniden evlenmek hemde genç bayandan bahseder.. bunu şaka gibi görünse bile.. bu çok gerçekcidir.. bilinç altındaki gizli ama gerçek istekdir...

ana konu başlığı olan.. pedofili ise...
    başka bir başlıktaki ensest ilişki ise... amca teyze çocukları da maalesef ama... ben hala bu yaşıma rağmen... halamın kzılarından biri ile evlenmediğim için hayıflananlar olmuştur.. 3 halam var.. ve 3 ü de kızları ile evlenmemi istemiş ve belli etmişlerdir.. Allah var.. hepside güzel idi.. ailesel yakınlığı bırakın... pedofili düşüncesini... şimdi hangi halamın kızı ile evlensem diğer 2 halam ile şuan ki samimiyetim asla olmayacak idi.. dolayısı ile hem ensest (bazı görüşlerde kuzenler de ensest oluyor).. değilim hemde halalarımın hepsine can feda...

bu erken yaş daki kız çocuğu meselesi... insan lar içinde özellikle kız-bayan mantığı değişmedikçe.. özellikle ailelerin çocuk dünyaya getirmeleri.. ve onlara bakış açıları değişmedikçe... davranışları değişmedikçe...
    ne erişkinlere veya çocuklara cinsel saldırı biter... nede pedofili konusu biter

öncelik.. bizim birbirimize bakış açımızı değiştirmek... ister ergen.. ister ergin olsun farketmiyor..

dün akşam eve giderken.. 3 yaşındaki kız çocuğu oynayarak giderken yaya kaldırımında yağı tökezledi ve ... babasının bağırmasını... kızmasını.. kendi kızını eleştirmesini görmeniz lazım.. ya 3 yaşındaki kız çocuğu.. akşam vakti tüm aile de sokak gezisi yaparken .. kendisi de ellerini çırpıp kendince oyun oynarken ayağı tökezledi... babası ne salaklığını nede dangalaklığı.. anasına da verdi veriştirdi..

şimdi gelin bu olaydan sonra pedo konusunu yeniden gündem yapalım....

maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 13 Eylül 2017; 16:54:9 >

• Uçamayan Pegasus kullanıcısına yanıt
    O zmb şimdi 2000 ağustos dogumlu biri de mi 18 yadinda daha 18 olmasına 11 ay var 17 yasında dir 99 kasim li olan kasim da 18 olduğunda da 18 dir girdigin yas değil doldurduğun önemli arkadaş matematik bilmiyordu sen de bilmiyor sun gsliba bir bebeğin ilk doğum gunu olur ona o günden itibarenb1yasinda dersin senin dediğin olay matematige ve yasalara vs aykırı şu an 2000 ağustos li birine sor 17 yim der dogru olan da o dur zaten 1999 kasım li biri 17 yasinda lise son a vs gitmesi gerekir reşit değildir

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ben de adam kızı tavladı sandım. Filmin adı ne? Mr 10 inches mı?
  • quote:

O zmb şimdi 2000 ağustos dogumlu biri de mi 18 yadinda daha 18 olmasına 11 ay var 17 yasında dir 99 kasim li olan kasim da 18 olduğunda da 18 dir girdigin yas değil doldurduğun önemli arkadaş matematik bilmiyordu sen de bilmiyor sun gsliba bir bebeğin ilk doğum gunu olur ona o günden itibarenb1yasinda dersin senin dediğin olay matematige ve yasalara vs aykırı şu an 2000 ağustos li birine sor 17 yim der dogru olan da o dur zaten 1999 kasım li biri 17 yasinda lise son a vs gitmesi gerekir reşit değildir

O kadar yazmışsın ama boş olmuş spikerin maç dakika örneğini verdim daha diretmenin anlamı nedir? 17 yi doldurduğun an 18 yaşında olursun. İçinde olduğun yaşı söylersin. Tekrar söyliyorum şu spiker örneğine bakın uzatmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

99 kasim li biri 18 yasinda değildir

99 kasımlı biri 18 yaşındadır. 18i doldurmamış demen lazım. 17 bittikten sonra 18 yaşında olursun. 18. yaşının içinde olursun. maçta spiker zamanın 25.19 olduğu anda 26. dakika diyor en bariz örnek. öyle olur olmaz insanları bozmaya çalışma

99 kasımlı birisi bu yılın kasım ayına kadar 17 yaşındadır, yasal yaş içinde olduğun değil bitirdiğin yaşa denir.

Yasal yaş tabirini de ilk defa duydum. Ama resmi olarak doldurmak ve doldurmamak diye geçer. Mesela ehliyet almak için 18'i doldurmak gerekir. 18'i doldurana kadar 18 yaşındayım dersin

Kafan karışmış genç, 18 yaşını doldurana kadar 17 yaşındasındır.

içinde olduğun yaşı değil bitirdiğin yaşı söylersin.

edit2: google'a *** kişisi kaç yaşındadır yaz, orada yazan yaşa ve doğum tarihine bak anlayacaksın.

mesela aleyna tilki 2000 doğumlu, aleyna tilki kaç yaşındadır ara bakalım 2000 doğumlu birisi kaç yaşındaymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 14 Eylül 2017; 0:1:20 >

• ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    hitabına dikkat et. spiker örneğini tekrar vereyim. dakika 25 saniye 34 diyelim. spiker 26. dakikadayız der. diyelim pideciye gittin 3 lahmacun söyledin ve son lahmacununu yiyorsun. biri sana kaçıncı lahmacunun diye sorduğunda sen 2 mi dersin 3. lahmacun mu dersin? diyelim lise son öğrencisisin ve sömestr tatilinde birisi sana kaçıncı sınıftasın diye sordu. sen 11. sınıfım mı dersin 12. sınıfım mı dersin? 11i tamamladın 12 henüz bitmedi ama 12. sınıfım diyorsun. 2. lahmacunun bitti 3.yü yiyorsun ama 2. lahmacunum demiyorsun. 25. dakika değil 26. dakika diyorsun. buna göre 17. yaşını doldurup bitirmene rağmen neden 17 yaşındayım diyesin? bana mantıksız geliyor. bu söylediğim 3 şeyi sen 25 - 11 - 2 diye cevaplıyorsan ben de 17 yaşındadır diyeceğim anlaştık mı?
    Şimdi git ağustos 2000 dogumlu 2 3 kişiye sir kaçı 18 der cunku daha yeni 17 olmuşlardır 2017 ağustos -2000 ağustos çıkar 17 daha 2017 kasim a gelmedik kasim 1999 biri 17 yasında dir reşit olunca 18 yasinda olursun bir bebege ilk doğum gunu olduğunda kimse 2 değil 1 der

• Maks. 23-25 yaş 17 yaşında biriyle beraber olabilir gibi geliyor bana eğer iki tarafında isteği varsa. Gidip 40 yaşındaki adam 15 yaşındaki kızla beraber oluyorsa pedofili budur.
  • quote:

Şimdi git ağustos 2000 dogumlu 2 3 kişiye sir kaçı 18 der cunku daha yeni 17 olmuşlardır 2017 ağustos -2000 ağustos çıkar 17 daha 2017 kasim a gelmedik kasim 1999 biri 17 yasında dir reşit olunca 18 yasinda olursun bir bebege ilk doğum gunu olduğunda kimse 2 değil 1 der

İnsanlara sormak yerine kafayı kullanmayı yeğlerim hocam 3 tane örnek verdim onlara katılıyorsan yaş konusunda da katılırsın. Verdiğim örneklere cevap vermeden muhabbeti devam ettirme mümkünse. Şuna şunu sor diyince boş yapılmış oluyor çünkü. Ben seni düşünmeye davet ediyorum

Ayrıca sorduklarımdan ben gibi düşünen varsa o da içinde bulunduğu yaşı söyler böyle bir yere varamazsın. Kafayı kullanın o yüzden.

Bebek konusunda da 1 yaşını doldurdu, ikinci yaşında demek yanlış olmayacak neden yanlış olsun? 2. Yaşının içinde neticede.

Okumadim bile sacma sapan tüm dünya bunu kabul etmiş hastaneye nereye gidersen git doldurduğun yas im çıkar 1980 ocakli biri 37 yaşındadır 2017 den çıkarsa bulursun gayet basit bunu akıl et bence ben 1 aylık bebeğe 1 yasinda demen senin mantığına göre bu bebek 1 yaşındadır 😂😂 senin matematik dersine beden hocan mi girdi tüm dünya mal sen zekisin tamam

Arkadasim yeni doğum günü olmuş bebeğe 2 yadinda de millet bu nasil 2 ya der guldurursun kendine çünkü 2 diyorsan bebek doğar dogmaz 1 yasinda bebek bu dersin 😂😂deli derler sana senin mantik bu dünyanın her yerinde cokuo senin bu mantığın

• Uzun bir mesaj yazmıştım, lakin ki bu aralar bugdan geçilmeyen dh forumu sağolsun resmen boş mesaj gitmiş.

Kısaca özetlemek gerekirse, buradaki şu yaştaki insan şu yaştakiyle birlikte olursa pedofili olur gibi atıp tutmalar tamamen kahvehane muhabbetidir. Burada doğru yanlış tartışılmamalı, bir terimden bahsediyoruz. Belli bir konudaki belli bir terimin tek bir anlamı olur.

Pedofili henüz ergenliğe ulaşmamış çocuklara ilgi duymaya denir. Yani bu 5-12 yaş aralığı oluyor ortalama. 17 yaşındaki çocukla birlikte olmanın yasal ya da ahlaki olup olmaması durumu bundan tamamen bağımsızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 14 Eylül 2017; 3:25:35 >
  • Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Mantık çökmez. Bunu da verdiğim 3 örnek hakkında hiçbir şey söylememenden anlıyoruz. O 3 örneğe bir cevap bul sonra gel

• quote:

Okumadim bile sacma sapan tüm dünya bunu kabul etmiş hastaneye nereye gidersen git doldurduğun yas im çıkar 1980 ocakli biri 37 yaşındadır 2017 den çıkarsa bulursun gayet basit bunu akıl et bence ben 1 aylık bebeğe 1 yasinda demen senin mantığına göre bu bebek 1 yaşındadır 😂😂 senin matematik dersine beden hocan mi girdi tüm dünya mal sen zekisin tamam

Paragraf kafayı kullan diye başlayınca okumazsınız tabi😂

• quote:

Mantık çökmez. Bunu da verdiğim 3 örnek hakkında hiçbir şey söylememenden anlıyoruz. O 3 örneğe bir cevap bul sonra gel

yas.hesaplama.net/
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicef art niyet elçisi

17 yaşındakinin 17 yaşındakiyle olması değil. 30 yaşındakinin 17 yaşındakiyle olmasıysa evet. asıl pedofili 52 yaşındakinin 9 yaşındakiyle olması

Buradaki yaş sınırı tam olarak nedir?

Mesela 30 - 17 olabilir demişsiniz 13 yaş fark var arada

52 - 9 oldukça yaş arası var...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.