Şimdi Ara

17 Yaşındaki Biriyle Beraber Olmak Pedofili Mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
17.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İki cinste aynı yaşlardaysa 13 den sonra sıkıntı olmamalı sadece gerekli eğitim verilmeli
  • Yaş farkına göre bakacaksak Trump pedofili,
    eşi 17 yaşındayken kendisi 41 yaşındaydı. Eşi 7 yaşındayken kendisi 31 yaşındaydı. Eşi yeni doğmuşken kendisi 24 yaşındaydı.

Fakat yaş dönemi durumuna bakacak olursak,
    17 yaşında birisiyle 41 yaşındakinin ilişkisi pedofili sayılırken 18 ile 42 nin ilişkisi pedofili sayılmıyor.

İkinci düşünce daha çok kabul edilirken, birinciyi de hesaplayıp kabul edenler ve bu düşünceleri desteklemeyenler de var.

Yani iş toplumun kabulüne bakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pedofili nedir mi xd karşındakinin çocuk olduğunu anlayamıyo musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklıkuzucuk

matematiğine kurban eylül ayında 99 kasım lıya 18 demıssın o zaman 96 ocaklı 22 mı oluyor haha doldurduğun yas geçerlidir 99 kasımlılar daha yenı yenı 18 oldu bırcogu 96 ocaklıda 1 buçuk 2 ay sonra 22 olur arkadasın dediği olaydada kız la arasında 4 yas var aynı yıl ocakta doğan kasım aralıkta doğandan 1 yas buyuktur ıyı guldurdun aksam aksam

Hocam futbol spikeri örneğini verdim milyon defa. 25. Dk 30. Saniyede oynanan sırada spiker 26. Dakika içindeyiz demiyor mu? Siz neye nasıl dayanıyorsunuz doldurduğun yaşı söylersin diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: FxDentist

dinen değil

kanunlara göre eğer 1 taraf 18 den büyük diğeri küçükse suç...

örnek köy gibi bir yerde 19 luk bir oğlanla 17 lik bir kız evleniyor ..kanunun buna bakışıyla

30 luk bir adamın 15 lik bir kızı kandırarak beraber olması anynı şey değil.. 2. si pedofiliye girer..

çocuğun yaşının küçüklüğüne göre ceza artar..

her halükarda 18 den küçük biriyle olmak suçtur..

ama 2 tane 16 lık liseli düzüşmüşse genelde rıza varsa hapis olmaz..

islam dininde 17 lik kız yetişkindir..cezası yok..kocası 50 olsada yok...

Öncelikle pedofilinin tanımı ergenlik öncesi yada ergenliğe yeni girmiş yani bedensel gelişimini tamamlamamış kişilerden hoşlanmak.Bu yüzden 17 yaşındaki biriyle kim ilişkiye girerse girsin pedofili değildir.

30 yaşındaki birinin 15 yaşındaki biriyle ilişkisi ahlaki değildir sadece. Pedofili demek kesinlikle doğru değil.

Türkiyede cinsel rüşt yaşı 18 ama 18 den küçük biriyle ilişkiye girmek suç demek de değil bu. Kişi 15 ten büyük 18 den küçükse, ilişkiye girdiği kişi kendinden 5 yaştan fazla büyük değilse tarafların rızası olduğunda ilişkiye girebilirler hukuki bir yaptırımı yok. 15 Yaşının altında biriyle cinsel ilişki ise her koşulda yasaktır.

İki tane 16 lık liseli durumunda ise rıza varsa hapis söz konusu bile olamaz. Kız da suçlu erkek de suçlu sonuçta.

Pedofilinin tanımını doğru yapmak lazım. Kişi kaç yaşında olursa olsun bedenen gelişmemiş birine cinsel istek duyuyorsa pedofilidir. Reşit olup olmamanın pedofili ile hiç alakası yok.

• Uçamayan Pegasus kullanıcısına yanıt
    bebek mayıs 2017 li diyellim 2018 nısanda daha yasına girmemıs 11 aylık 2018 mayıs ta 1 yasındadır 2 sene diyince 24 ay anlanır sen hazıran 2018 de bu bebeğe 2 yasında diyemezsin sen yasını böyle kullanıosan yalan söylemıs olursun ınsanlara yasını 1 yas büyülterek resmı olarak da boyledır tamam 2 nın ıcınde gun alıyor ama bıtırmemıs o bebek ölse 1 i bitirmiş 2 yı tamamlamamış olur o yüzden bu bebek 2019 nısanda dahı ölse 1 yasında ölmüştür ama bız 1 buçuk yasını gecmıs 2 ye 1 ay kalmış vs deriz doğrusu o değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklıkuzucuk

bebek mayıs 2017 li diyellim 2018 nısanda daha yasına girmemıs 11 aylık 2018 mayıs ta 1 yasındadır 2 sene diyince 24 ay anlanır sen hazıran 2018 de bu bebeğe 2 yasında diyemezsin sen yasını böyle kullanıosan yalan söylemıs olursun ınsanlara yasını 1 yas büyülterek resmı olarak da boyledır tamam 2 nın ıcınde gun alıyor ama bıtırmemıs o bebek ölse 1 i bitirmiş 2 yı tamamlamamış olur o yüzden bu bebek 2019 nısanda dahı ölse 1 yasında ölmüştür ama bız 1 buçuk yasını gecmıs 2 ye 1 ay kalmış vs deriz doğrusu o değil ama

Hocam diyelim sen kardeşler pide salonunda kır pide yiyorsun 3 tane söyledin 2 sini yedin 3. Yü yiyorsun. Biri sana yediğin kaçıncı pide diye sorarsa sen 2 mi diyorsun 2.5 mu diyorsun 3 mü diyorsun? Muhtemelen 3. Pide diyorsundur geri kalan herkes gibi. Bu demek ki 3. Pide demek 3. Pideyi yediğin anlamına geliyor, 26. Dakikadayız demen 25. Dakikanın bittiğini ve oyunun devam ettiğini gösteriyor. 19 yaşındayım demen 18i doldurduğunu artık ehliyet alabilecek olduğun anlamına geliyor. 2 yaşında demen 12 aylıktan büyük 24 aylıktan küçük olduğu anlamına geliyor.

Edit: ben savunduğum şeye her konuda örnek verebiliyorum sen de dayandığın şeyi söyle. Böyle demelisin değil burda burda böyle kullanılır de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçamayan Pegasus -- 27 Kasım 2017; 10:37:53 >

resıt olma yası 19 değil 18 dir yas konusu böyle kullanılır remı yerlerde sakın dusundugun gıbı soyleme yalancı konumuna düşersin ben de sana diyorum kı o 3.pideyi yerken telefon gelırse gidersin o yarım kalır buna 2.5 pide yedi gitti derler 3.tam yenılmediği için o 3 sayılmaz bu yüzden bıtırılenm yas soylenır 19 yasında bır ınsan en az 1 yıldır reşittir 19 u bıtırmıs ınsana 19 denir yanı 28 kasım 1997 ıle 27 kasım 1998 lıler su an 19 dur aralık 1998 li 18 yasındadır
  • meraklıkuzucuk M kullanıcısına yanıt
    Reşit olmak için 18’i doldurmak gerekir bu ne demek biliyor musun 18 oldu bitti işin yok sen artık 19. Yaşının içindesin demek. Pide için telefon geldi gitti 2.5 pide yedi nedir iyi misin lafı eğmek bükmek için telefon gelse şöyle olur demişsin. Sen desene bana ben 3. Pideyi yerken henüz 2. Pidemi yiyorum diye cevap veririm diye de göreyim. Yok telefon gelirse gidersin şöyleyse böyle olur ne çok çok basit bi olay bu. Ne öldün ne gittin ne bir şey oldu lafı eğriltmeden cevaplıcaksın çok kolay. Ben de 2 pide 2.5 pide demiyorum sen de demiyorsun caz yapma.

reşit olma yası 18 dir 18 ım dıyen bırı reşittir ama sana göre hala çocuk olmus oluo ah ahh sen yanlış soyluyor olabılırsın ama tum dünyada yas hesabı bu oyle de olması gerekır tamamladığın yas onemlıdır girdiğin değil su an tum 2000 ocak subat doğumlular 17 yım dıyor 2 ay sonra reşit olup 18 olcaklar 19 değil
  • Ahlak ve etik anlayışını sayısal değerlere bindirmek kafa karıştırıcı bir durum. Fakat biz bugün; Yahu ha 18 ha 17 deriz yarın biri çıkar ha 10 ha 18 der. O yüzden yazılı kanunlarla sınırları çizilmiş değerlere sahip çıkmak gerekir. 18 yaşına 1 gün kalmış biriyle birlikte olmak bile pedofililik sayılır. Bunun tartışılacak bi yanı yoktur. Türkiyedeki rezil kanunlara girmiyorum bile. Rızası varmış olayı felan sapkınlık.

İki reşit olmamış bireyin cinsel münasebet yaşaması yanlış bir şey değil optimum durumlarda, ancak günümüz z kuşağı birlikteliği bir topluma kabul normu olarak gördüğü için ben olmaması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş arttıkça , yaş farkıda artabilir

ama yaş küçükse 5 yaş bile sıkıntı yaratabilir atıyorum 20 yaşındaki adam 15lik kızla olması sıkıntı, 25 ile 18 belki olabilir bu yaşlardan sonra yaş farkı abartılmıcaksa artabilir, mesela 25 yaşındaki kız 40 yaşında adamla sıkıntı olmaz 15 yaş fark olmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 28 Kasım 2017; 10:51:18 >
  • meraklıkuzucuk M kullanıcısına yanıt
    Hocam dayandığın şey ne bana böyle olur diyip durma. Ben neden öyle düşündüğümü sayısız örnekle açıklayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brisbane

Bana göre 24 ile 17 yaş arasındaki ilişki birazcık pedofiliye kayıyor ama bunun nedeni aralarında 7 yaş olması filan değil 17 yaşındaki kişinin henüz ergenlik çağında olduğundan doğru düzgün karar veremiyor olması. Kendi başına karar vereceği yaşa gelince istediğini yapsın kimse karışamaz :d gidip 30 yaşındaki bir kişiye sen neden 37 yaşındaki adamla evlendin diyemezsin adamın kendi tercihi.

Kardeş pedofiliye kaçıyor ne demek? Tamımlamalarınızı lütfen biraz açıklayıcı şekilde yazın. Ben 23 yaşındayım ve sevgilim 18inden yeni gün aldı. Bence önemli olan o 17 yaşındaki kızın nasıl bir olgunluk seviyesine sahip olduğudur. Geçenlerde bu yaş konusuyla ilgili bir konu açmış ve sübyancı diye linçe uğramıştım. Kısaca, bir yorum yapacakken öylesine değil, ölçüp biçerek, insanları rencide etmeden yapın bunu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.