Şimdi Ara

17 yaşında saç ektirebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim şakaklardan saçlar açılmaya başladı.enseden saç aldırıp ektirmek istiyorum ama yaşım 17.
    illa 18 i geçmek zorundamıyım yoksa 17 de de yapılırmı?

bilgisi olan yazsın lütfen

• ektirebilirsin ama şimdi ektirdiğin taktirde ileride saçların dökülmeye devam edecek ve ekilen yerler kalacak cok kötü bir görüntü olacak.
    saç ektiren kişilerin saç dökülmesi tamamlanmalı yada tamamlanmaya yakın olmalı.

Sen daha 17 yaşındasın kafan kavun gibi olmaya başladıgında ektirirsin. Ama çöylede bir durum var. ektirdikten snmra dökülen yerlere
    yeniden ektirirsen olabilir.
  • Arkadaşım normal daha o kadarı hemen saç ektirmeye başvurmayın açıkçası çok masraflı ve zahmetli bir iştir teker teker her saç teline mikrocerrahi yapacaklar belki kaç seans... onun yerine dökülmesini önlemek için bioxin vs. , ve güçlendirmek için Revigen (ve hapını) kullanırsan hiç belli olmaz bioxin bazen çıkartabiliyo bile saçı.
  • yaşın için çok erken. bence saç ektirmekten ziyade kaybetmediğin saçlarını korumak için tedaviye hemen başla. çünkü dökülmeyen saçları bazı ilaçlar ile korumak veya daha geç dökülmesini sağlamak mümkün, yalnız bu serumlar çok pahalı.
    benim saçlarım çok gürdür ve kışları kız gibi uzatırım ama içimden hep kazıtmak gelir ve kızlrın çoğu zaman kel erkekleri daha karizmatik bulduğunu dinlemişimdir, fazla da takma bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evrensell

ektirebilirsin ama şimdi ektirdiğin taktirde ileride saçların dökülmeye devam edecek ve ekilen yerler kalacak cok kötü bir görüntü olacak.
    saç ektiren kişilerin saç dökülmesi tamamlanmalı yada tamamlanmaya yakın olmalı.

Sen daha 17 yaşındasın kafan kavun gibi olmaya başladıgında ektirirsin. Ama çöylede bir durum var. ektirdikten snmra dökülen yerlere
    yeniden ektirirsen olabilir.

ben aynen öyle yapıcam
    dökülen yerlerin kötü olacagını düşündüm.seyrelir seyrelmez hemen ektirecem
    yorum için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archkael

Arkadaşım normal daha o kadarı hemen saç ektirmeye başvurmayın açıkçası çok masraflı ve zahmetli bir iştir teker teker her saç teline mikrocerrahi yapacaklar belki kaç seans... onun yerine dökülmesini önlemek için bioxin vs. , ve güçlendirmek için Revigen (ve hapını) kullanırsan hiç belli olmaz bioxin bazen çıkartabiliyo bile saçı.

bioxcin kullandım ama bi faydasını görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

yaşın için çok erken. bence saç ektirmekten ziyade kaybetmediğin saçlarını korumak için tedaviye hemen başla. çünkü dökülmeyen saçları bazı ilaçlar ile korumak veya daha geç dökülmesini sağlamak mümkün, yalnız bu serumlar çok pahalı.
    benim saçlarım çok gürdür ve kışları kız gibi uzatırım ama içimden hep kazıtmak gelir ve kızlrın çoğu zaman kel erkekleri daha karizmatik bulduğunu dinlemişimdir, fazla da takma bence.

abicim karizmatik bulduklarını biliyoırum ama ben kelliği hiç sevmiyorum.ben saçlarımın alnımda olmasını istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım Dökülüyor Yaş: 17
    16 yıl önce açıldı
    20 Yaşında Seyrek Saç
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

yaşın için çok erken. bence saç ektirmekten ziyade kaybetmediğin saçlarını korumak için tedaviye hemen başla. çünkü dökülmeyen saçları bazı ilaçlar ile korumak veya daha geç dökülmesini sağlamak mümkün, yalnız bu serumlar çok pahalı.

abicim karizmatik bulduklarını biliyoırum ama ben kelliği hiç sevmiyorum.ben saçlarımın alnımda olmasını istiyorum

hiç alnında saçı olanı görmedim

• Bence de sen dökülmeyen saçlarını korumaya bak baktın olmadı ilerde ektirirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.