Şimdi Ara

17 '' Monitör için ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Casper 776K
    Çözünürlik: 1280x1024
    Tepki Süresi: 6ms

Sistem özelliklerim;
    İşlemci: AMD 3870K Quad Core 3.0 Ghz
    Anakart: ASUS F1A75
    Ram: 4 GB DDR3 1333MHZ
    Ekran kartı: AMD HD 6550 (İşlemciye bağlı)

PSU yazmaya gerek dahi duymadım, şu sistem için bile yetersiz onuda değiştirmem gerekiyor.
    Sizce ''ikinci el'' olarak bu sisteme hangi ekran kartı takviyesini yaparsam gelecek sezon çıkacak oyunları fazla sıkıntı çekmeden rahat bir şekilde oynayabilirim? En önemlisi işlemcim buna yeterli mi?

• hocam butcene bagli ama 1 gb 7850 ve 500 watt 80 + bi power bu çözünürlükte seni uzun süre yüksek ayarlarda götürür forumda 2.el 250-300 arasi bi 7850 maksimum 80 tl ye kadarda iyi bi power bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o çözünürlük için HD7770'in üzeri anlamsız. Ama işlemcinin biraz OC'ye ihtiyacı var çünkü ekran çözünürlüğü düştükçe işlemciye binen yük artar.
  • Teşekkür ederim, sizce işlemcim yeni çıkan oyunlarda iyi bir performans gösterebilir mi? Ekran kartını değiştirebilirim fakat işlemciyide değiştirmek maddi olarak beni sıkıntıya sokar. Yani kısacası sadece ekran kartını yükselterek oyunlarda istediğim performansı yakalayabilir miyim?

@bedevi1903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 13 Haziran 2013; 19:44:24 >
  • Bu yorumdan ne çıkartmam gerekiyor İşlemcim kötü, oc'ye ihtiyacı var mı demek istediniz yoksa monitörün çözünürlüğü düşük olduğu için işlemcinin performansı düşüyor mu?

@Foxbat
  • http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_a8_3870k_review,10.html
    islemciyi gtx 580 le test etmisler gayette basarili
    ama iyi bir islemci sogutucu varsa oc yapilinca dahada iyi olur

incelemede oyunlara bakarsan senin islemcinin 3.7 ghz de fx 8150 ile arasinda pek fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedevi1903 -- 13 Haziran 2013; 20:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17'' inc monitöre 7770 çok rahat yeter, uzun süre idare eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah hocam içime su serptin vallahi işlemci yüzünden moralim bozuluyordu, ekran kartı her türlü değiştirebilirim fakat ikisi birden biraz zordu.

@bedevi1903
  • Hd 7850
  • Kesinlikle 7770 üzeri almak mantıksız. İkinci elden bulamazsanız 6850 de uyabilir sanırım. Monitör değiştirince de kullanırsınız hem. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Aslında bu konuyu 7770 ile 6850 arasında kaldığım için açmıştım, bir çok yorum okudum iki ekran kartı hakkında ve hepsi birbirine yakın. 10 kişi 7770 diyorsa, 10 kişi 6850 diyor. Kararsız kaldım açıkcası.

@PostMortem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Aslında bu konuyu 7770 ile 6850 arasında kaldığım için açmıştım, bir çok yorum okudum iki ekran kartı hakkında ve hepsi birbirine yakın. 10 kişi 7770 diyorsa, 10 kişi 6850 diyor. Kararsız kaldım açıkcası.

@PostMortem

Benim bildiğim ikisi birbirine yakın fakat 7770 gıdım önde. Yalnız elektrik tüketimi bakımından da 7770 daha iyi. Güncelleme bakımından da 6 serisi güncellemesi kesildiğinde sıra daha sonra 7 serisine gelecek. Bunları topladığımızda sonuç olarak 7770 çıkıyor ortaya ve bence gayet mantıklı bir seçim.
  • o cozunurlukte 7770 isinizi gorur fazla para harcamaya gerek yok.7770 ile 6850 neredeyse ayni performanstadir ama 7770 daha ucuz.bu haftasonu vatanda %30 indirim olacakmis ghz edition kap bir tane 217 liraya dusuyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627
  • Arkadaşlar ben şuan bu sistemde BF3, Crysis 2, GTA IV gibi oyunları fazla zorlamadan oynayabiliyorum. Amacım bu oyunların performansını arttırmak değil, gelecekte çıkacak oyunları oynayabilmek BF4, GTA V gibi. Sizce 7770 iş görür mü o oyunlarda?
  • quote:

Arkadaşlar ben şuan bu sistemde BF3, Crysis 2, GTA IV gibi oyunları fazla zorlamadan oynayabiliyorum. Amacım bu oyunların performansını arttırmak değil, gelecekte çıkacak oyunları oynayabilmek BF4, GTA V gibi. Sizce 7770 iş görür mü o oyunlarda?

dedigin oyunlari da zorlanmadan oynarsin.full ayar gibi bir takintin olmayacak yoksa cebin yanar.1680x1050 cozunurluge 1000 liradan cift gtx670 alan arkadas var forumda.full ayar takintisi kotu bir sey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Arkadaşlar ben şuan bu sistemde BF3, Crysis 2, GTA IV gibi oyunları fazla zorlamadan oynayabiliyorum. Amacım bu oyunların performansını arttırmak değil, gelecekte çıkacak oyunları oynayabilmek BF4, GTA V gibi. Sizce 7770 iş görür mü o oyunlarda?

dedigin oyunlari da zorlanmadan oynarsin.full ayar gibi bir takintin olmayacak yoksa cebin yanar.1680x1050 cozunurluge 1000 liradan cift gtx670 alan arkadas var forumda.full ayar takintisi kotu bir sey.

Bende full ayar takıntısı yok lakin ayarları çok fazla düşürerek oynamakta pek içime sinmiyor. Orta dereceden biraz yükseklerde oynamak istiyorum anlayacağınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.