merhaba arkadaşlar. 1 mayıs sanırım bize cok şeyler getirdi yada ben kendi kendime kuruntu yapıyorum. 1 mayıstan sonra 16 mbs olan hat hızım 8mbs nin üzerine cıkmıyor. arıyorum soruyorum sorun var diyorlar. hızınız artmıyor diyorlar. salı günü yardım talebi oluşturdular bu sorun hakkında ertesi gün birisi aradı oldumu diye birlikte denedik 15dk falan birseyler ama düzelmedi. gereken destegi saglayacagız dedi ve size haber verecegiz dedi kapatıı aradan 4 gün geçti ses seda yok ben de demin aradım sordum ne oldu varmı bir gelişme diye arkadaşın dedigi şey sorununuz cözülmüş konunuz kapanmış görünüyor burda dedi bende bundan neden benim haberim yok dedim ve sorunumun halen devam ettigini söyledim. tekrardan kayıt açtılar. bakalım ne olacak. benim aklıma birşeyler geliyor. yasa geregi 16mbs olan hatlar en düşük 8mbs alabilir diyordu acaba bunlar bu yasadan istifade edip 8 verelim nasılsa yasada öyle yazıyor birşey olmaz deyip böyle birşey yapmış olma olasılıkları nedir?? koplo teorisi oldu biraz ama aklımda deli sorular...
not: aramızda böyle birşey yaşayan başkaları varmı acaba?