evimdeki telefon hattım en son kaç mbps yi destekliyor modemim en son kaç mbps yi destekliyor bunları nasıl öğrenebilirim - 444 0 375 i aramak istemiyorum cepten çok yazar-
modem HUAWEİ EchoLife HG521
birde modemin DSL konfigürasyonunda modülasyon türü ADSL2 , ADSL2+ değilde ALL diye birşey bu ne demek...
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
şöyle söyliyeyim 8mbps netlimitsiz aldığımda ilk 3 ay sorunsuz bir şekilde çalıştı sonra da kopmalar oldu bazen hiç gelmiyordu 4440375 i aradım hızı 6 ya düşürdüler sorun ortadan kalktı şimdi de 4 lira daha pahalısı olan 16 mbps ye geçmek istiyorum ama hatlar ve de tabiki modemim desteklermi bilmiyorum...
yardım edicek yokmu.... sesimi duyan yokmu ...
zaten 8mbit i desteklemediği için kopmalar yaşanmasın diye hızınızı düşürmüşler 16ya geçseniz yine verim alamazsınız
bu akşam beni ttnet ten aradılar dün mail atmıştım valla ne yalan söyliyeyim bana bu kadar hızlı ulaşmalarına şaşırdım...
dediler ki siz 16 mbps için mail atmışsınız evet kardeş dedim dedi ki burdan yani karşıdaki ttnetten gördüğüm kadarıyla siz 16 mbps ye geçmeniz halinde 10 mbps de sorun çıkarmıyacağını ama 12 mbps nin de zor olduğunu söyledi...
dedim bacım -karşıdaki bayan- şu an benim kullandığım hızın kaç olduğunu sordum 8 mbps dedi ... bende 16 ya geçtiğimde kaç olur dedim 12 nin zor olucağını söyledi... bende şimdilik kalsın dedim...
ha bu arada 8 den 16 ya geçtiğinde -yabancı bir kelime kullandı- modemin bir özelliğinin küçüldüğünü bu sebeble de 8 kullananın 6 yı ğeçmediğini öngörürsek 16 ya geçince de sanki 6 da kalıcakmış gibi zannediliyor bunuda anladım ki o her neyse -kelime için söyliyorum- düştüğü için kablodan daha çok veri geçeceği...