Şimdi Ara

16 Yaşındayım Hiç Kız Arkadaşım Olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
27
Favori
26.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bırakın sevgiliyi, kız arkadaşım bile olmadı.Benim yaşımdakiler kızlarla yavaş yavaş iletişim kurarken ben hiç bir kızı öpemedim

• Kaderin bu dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Kaderin bu dostum.

Dostum çevremdeki en tipsizler, serseriler bile götürürken o kadar nazik davranmama rağmen olmuyor
  • ben 16 yaşımdayken 3 kızı idare ediyordum aynı anda ohooooooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Kaderin bu dostum.

Dostum çevremdeki en tipsizler, serseriler bile götürürken o kadar nazik davranmama rağmen olmuyor

lisedeki kızların serseri ve ağzı laf yapan tiplerden hoşlandığını anlaman gerek.
  • ya ellerinde olmasaydi
  • quote:

quote:

Kaderin bu dostum.

Ben de senin gibiyim ama kız öptüm tabi Duyarsızlaş benim gibi hiçbir şeyi takma kimseyi takma takıl kendi zevklerine göre olur elbet bir gün lisedeki kızlar o tipsiz çevresi geniş elemanlardan hoşlanıyor malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

ya ellerinde olmasaydi

Amaç o anlamda değil, hani ciddi olmasa bile kız kankan olur, kardeşin gibi gördüğün kızlar falan olur ya, hiç biri olmadı bende
  • quote:

quote:

Kaderin bu dostum.

niye nazik davranıyorsun kardeş lisede atılgan olacaksın ortam istiyorsan. Zaten ortam =kız onu demeye bile gerek yok ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vah vah..Halbuki yaşında almış başını gitmiş

Şakamısınız arkadaş daha 16 yaşındasın bu ne acele..30'una gelip aynı durumda olan var onlar ölsün bari
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

ya ellerinde olmasaydi

Amaç o anlamda değil, hani ciddi olmasa bile kız kankan olur, kardeşin gibi gördüğün kızlar falan olur ya, hiç biri olmadı bende

ya hayal gucun olmasaydi
  • Vay kader arkadaşım gelmiş hoşgeldin çay ister misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix__

quote:

quote:

Kaderin bu dostum.

niye nazik davranıyorsun kardeş lisede atılgan olacaksın ortam istiyorsan. Zaten ortam =kız onu demeye bile gerek yok ama.

Ortam da yok ki Okul-Dershane-Ev....Okul başladığından beri arkadaşlarımla guitar hero ve ps cafeden başka yere gitmedim Aralarında kız yok zaten

• Dostum bu kadar kafaya takma olur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

Dostum bu kadar kafaya takma olur yani.

Dostum tamam ortam olsa, kız arkadaş falan olsa olur kendiliğinden ama ortam da yok, kız arkadaş da.Bu sene başından beri okuldaki ve dershane dışındaki hiç bir kızla konuşamadım
  • benim etrafımdakilerde çocuk gibi hepsi 150 boyunda çıkılcak kız yok yanımda hepsi çocuğum gibi duruyo
    ee haliyle boy 190 gözler mavi saçlar sarı tam bir yüzücü vücudu var.kızlar aşık oluyo ama ben yüz vermiyorum
  • anladım hocam senin olayı üç dört kişilik bi grubunuz var sürekli birlikte takılıyorsunuz zaten okul ev dershane demissin kızlar arasında lisede böyle tiplerle takılan fazla olmaz doğrusu ünide de olmaz o yüzden kendine çeki düzen vermekle başlayabilirsin işe mesela kiloluysan zayıfla zayıfsan bodye başla giyim kuşamına dikkat et. Karikatür kitapları oku atılgan ol rezil olmaktan korkma.böyle gider liste.ama en önemlisi başka sınıflardan olan arkadaşlarının yanına daha çok uğramaya başla .ileride farkı göreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We$t Corgi

benim etrafımdakilerde çocuk gibi hepsi 150 boyunda çıkılcak kız yok yanımda hepsi çocuğum gibi duruyo
    ee haliyle boy 190 gözler mavi saçlar sarı tam bir yüzücü vücudu var.kızlar aşık oluyo ama ben yüz vermiyorum

Aslında tipim fena değil.(Okuldaki kızların çıktığı tiplere göre inanılmaz) ama konuşamıyorum, özgüven yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: We$t Corgi

benim etrafımdakilerde çocuk gibi hepsi 150 boyunda çıkılcak kız yok yanımda hepsi çocuğum gibi duruyo

Aslında tipim fena değil.(Okuldaki kızların çıktığı tiplere göre inanılmaz) ama konuşamıyorum, özgüven yok.

ya tipin olmasaydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix__

anladım hocam senin olayı üç dört kişilik bi grubunuz var sürekli birlikte takılıyorsunuz zaten okul ev dershane demissin kızlar arasında lisede böyle tiplerle takılan fazla olmaz doğrusu ünide de olmaz o yüzden kendine çeki düzen vermekle başlayabilirsin işe mesela kiloluysan zayıfla zayıfsan bodye başla giyim kuşamına dikkat et. Karikatür kitapları oku atılgan ol rezil olmaktan korkma.böyle gider liste.ama en önemlisi başka sınıflardan olan arkadaşlarının yanına daha çok uğramaya başla .ileride farkı göreceksin

Yazın gideceğim spor salonuna.Biraz kilom var.Ama fazla belli olmuyor.Birazcık güvenim vardı kendime ilk dönem notlar gelince o da gitti

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.