Şimdi Ara

16 Yaşındayım Hiç Kız Arkadaşım Olmadı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
623
Cevap
27
Favori
26.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ne bicim insanlarsınız kesin senin sorununda konusucak konu bulamamaktır
    Şimdi bu konuda 16 yaşında bı liseli kardeşin olarak yardımcı olım.Kızın ortak yönünü bul kardeşim.Zaten facede herşey var
    Mesela geçenlerde bi kızla tanısmıstım.Kıza dedim ne tür müzik dinlersin?
    Kulaga ne hoş gelirse dinlerim dedi.Müzikten girmedim.Sonra facesıne baktım rusca bildigi dillerde yazıyor.Ruscayı nasıl ögrendın dedım öyle başladı sohbet devam etti.Hatta suan bana ögle aralarında rusça bile öğretiyor

• boşber olmasin zamani gelince dünyanin en güzeli kizi senin olacak o kadar büyütülecek bişe yok ;)
  • dert mi bu boşveer. duyarsızlaşmaya bak bence. eksikliğini hissetme yani. hem zaten en uzun sürecek olan 2 yıl sürer. değer mi o kadar sermayeye, vakte? ki türk kızı da dokundurmaz bile kendine. uğraştığınla kalırsın.
  • Kızlar güvenebileceği,dertlerini anlatabileceği,muhabbet etmesini bilen,kendine güvenen erkeklerden hoşlanır.Aynı zamanda yanında kendilerini güvende hissettikleri erkeklerden hoşlanırlar.Ama illaki hepsi sende olmak zorunda değil.Olduğunca.En önemlisi ortamı bulmak.Ortamı bul gerisi kendiliğinden gelir.Emin ol gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freyr

dert mi bu boşveer. duyarsızlaşmaya bak bence. eksikliğini hissetme yani. hem zaten en uzun sürecek olan 2 yıl sürer. değer mi o kadar sermayeye, vakte? ki türk kızı da dokundurmaz bile kendine. uğraştığınla kalırsın.

tabi ya evlenincede 6 ay sonra bitti canım cicim ayları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

/>

• Sağolun beyler.Yarın dersanede deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

16 normal ben 30 um sadece 4 tane oldu... şu an boştayım düşün

Hocam sevgili olayını geçtim, hani beraber dışarı falan çıktığınız, kanka gibi beraber takıldığınız olur ya, o da yok

Aynı durumdayım şimdiye kadar dışarda gezdiğim dolaştığım okul dışında hiç kız olmadı tipimde normal herşey var yani ama özgüven yok
  • o bişey mi,ben 25 yaşındayım,daha elime kız eli değmedi
  • Salla gitsin ya hepsi çocuk gibi ben lise3 üm düşünce olarak hiçbir kızla konuşamıyorum okadar sıkıyorki o muhabbetleri anlatamam.Benim konuşurken rahat olmam lazım istediğim gibi küfür içimden geleni söylemem lazım.İkiyüzlülük yapamıyorum kızlara farklı erkeklere farklı konuşayım anlatabiliyormuyum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

/>

Bunu hangi hareket için yapıyorlar.
  • Yuhh 16 yasina gelmissin benim 9 yasindaki yigenimin bile 2 manitasi var
  • kafana takma rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Salla gitsin ya hepsi çocuk gibi ben lise3 üm düşünce olarak hiçbir kızla konuşamıyorum okadar sıkıyorki o muhabbetleri anlatamam.Benim konuşurken rahat olmam lazım istediğim gibi küfür içimden geleni söylemem lazım.İkiyüzlülük yapamıyorum kızlara farklı erkeklere farklı konuşayım anlatabiliyormuyum yani.

aynen bende oyle dogal olmam raad olmamlazim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Kaderin bu dostum.

Dostum çevremdeki en tipsizler, serseriler bile götürürken o kadar nazik davranmama rağmen olmuyor

aynan kardeşim , bende ne kadar iyi davransamda birşey yok elimde aslında uygun kızı bulsam tamam ama ya kaşar oluyo ya mal oluyo . bu arada , iyi davranmayı bırak kendinden birşeyler feda etme uşak gibi davranma . Fazlada ileri gitme dışlanırsın

• forumda manita yapma yaşı 3 tür sen çok geç kalmışsın dostum
  • Kötü bir başlangıç olmuş :/
  • quote:

Evet beyler

Bırakın sevgiliyi, kız arkadaşım bile olmadı.Benim yaşımdakiler kızlarla yavaş yavaş iletişim kurarken ben hiç bir kızı öpemedim

Ve hala yaşıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusa git bak nasıl güven geliyo
  • Üniversitede kızlar teklif ediyor.

Şaka bir yana yaşın daha ufak.35 yaşında daha eline kız eli değmemiş tanıdıklarım var.
    Zamanla olur elbet.Sen giyimine,temizliğine vb. dikkat et.Sosyal ol yeter :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.