Şimdi Ara

16 Yaşındayım Hiç Kız Arkadaşım Olmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
623
Cevap
27
Favori
26.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler delirdim sanırım

Şu şarkıyı dinlerken üzülüyorum keşke ben de aynılarını yaşasaydım en azından kız arkadaşım olurdu diye

• 20 yaşındayım hala olmadı fazla takma kafana.
  • Kız hep senin yanında olmaz üzülme

16 Yaşındayım Hiç Kız Arkadaşım Olmadı
  • yahu bosverin kariyi kizi benide seven bir kac tane kiz oldu geldiler fln sacma bir kelime oldu ama :d tanismaya kaynasmaya calistilar ama ben o aralar bazi sorunlarim vardi.onlari dusunup duruyordum.yakinim olan bir kac kisiyi kaybettim fln cepte para yoktu.kizlari dusuncek halim yoktu.sonra onlarda vazgectiler.ama halen kafasini cevirip bakiyorlar.yani bu isi sadece firlama olmakla alakasi yok.soyle bi cik gez illa seni seven olacaktir.
  • dostum gitar çalıyorsundur avatarından anladığım kadarıyla bunun etkisi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 17 yaşındayım tipim düzgün para var giyim kuşam da iyi ama genede hiç olmadı çünkü sosyal fobi denilen illet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert!

dostum gitar çalıyorsundur avatarından anladığım kadarıyla bunun etkisi oluyor

Dostum sınıfta benden iyi çalan biri var maalesef onun gölgesinde kalıyorum.Ama kafaya taktım.Yazın 3-4 saat gitar çalışacağım.Öyle Metallica falan da değil, Megadeth, Paul Gilbert, Marty Friedman çalışacağım
  • 16 normal ben 30 um sadece 4 tane oldu... şu an boştayım düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

16 normal ben 30 um sadece 4 tane oldu... şu an boştayım düşün

Hocam sevgili olayını geçtim, hani beraber dışarı falan çıktığınız, kanka gibi beraber takıldığınız olur ya, o da yok
  • O zaman senin durum çok vahim , nasıl bir erkek arkadaşınla doğal konuşuyorsun kızlarada öyl yanaşaiblirsin. Sadece sululuk yapma..
  • intihar et.
  • deneme yamulma yöntemini kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Orijinalden alıntı: Mert!

dostum gitar çalıyorsundur avatarından anladığım kadarıyla bunun etkisi oluyor

Dostum sınıfta benden iyi çalan biri var maalesef onun gölgesinde kalıyorum.Ama kafaya taktım.Yazın 3-4 saat gitar çalışacağım.Öyle Metallica falan da değil, Megadeth, Paul Gilbert, Marty Friedman çalışacağım

bence kızları etkileyen teknik değil dostum sen gidip orda sweep solo atarsın ama o kıza bir nothing else matters daha hoş gelir kitleye hitap edicek şarkıları seçersen daha çok ilgi görürsün benim fikrim budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

/>

aksam aksam gülme tuttu
  • Cuma Günü Kızın Telefonda Külodunu Gördüm Zorno Yapacam Onla Ama Du Bakalım Ne Zaman Yaş 16 :D
  • 27 yaşındayım hiç olmadı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix__

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Kaderin bu dostum.

Dostum çevremdeki en tipsizler, serseriler bile götürürken o kadar nazik davranmama rağmen olmuyor

niye nazik davranıyorsun kardeş lisede atılgan olacaksın ortam istiyorsan. Zaten ortam =kız onu demeye bile gerek yok ama.

Ortam da yok ki Okul-Dershane-Ev....Okul başladığından beri arkadaşlarımla guitar hero ve ps cafeden başka yere gitmedim Aralarında kız yok zaten

• Ne hayatı ne karı kızı takma kafana herşeyin tadını cıkar.Sen bunları yazarken bile senin yerinde olupta geceleri bunu yazabilecek hayatı olmasını hayal eden yüzlerce cocuk vardır ufacık şeyleri dert etme kendine insanlar ne sorunlarla mücadele ediyor
  • Kıza göre davrancaksın. Her konuda bilgin olucak ve iyi muhabbetin olucak. Yani biri gelip sana sırrını anlatabilmeli ona bu güveni verebilmelisin. Hani diyosun ya kankam bile yok kız diye demekki bişeyler eksik.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.