Şimdi Ara

16 yaşındayım, boyum 1.63

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
4
Favori
7.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben forumda bu konuyu açıp yardım alanlara çok fazla ozendim ve dayanamadim bende bi hesap actim.
    Mevzu boyum, hemde mevzu bile boyumdan uzun, kafama çok taktim.
    16 yaşındayım, kilom 65 civarı, boy 1.63.
    Benle çok dalga geçiyorlar. Annem yavaş yavaş bana destek vermeye başladı ve ufak ufak egzersizler yapıyorum abur cubur ve nişasta vs öğünleri bıraktım. Her akşam bir tabak yoğurt ve süt iciyorum. Annem 1.50 civarı babam 1.75. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum durum vahimse alıştıra alıştıra söyleyin. Teşekkürler..

Dipnot: Domatese alerjim var. Ve ergenlik açısından sakallarım sadece çenemin altında hafif bulunmakla beraber çok fazla sivilce çıkıyor, baya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-09415B1E6 -- 17 Şubat 2016; 20:00:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha boyun uzar,
    peynire aban,et ve yumurta bol tüketmeye bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Peynir fazla tuketmiyorum ama yarın sabah kahvaltısından itibaren dikkate alicam. Ete abaniyorum hadi 2 gün önce aksam 13 köfte yedim ayıptır söylemesi. (Guzel degildi caniniz çekmesin) Teşekkürler.

İyi forumlar...

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Maks 168 olursun. Bu arada boy herşeydir. Boyun varsa varsındır , yoksa yoksundur. Büyük boyu olan adam gibi adamdır. Bknz Nikola tesla. (188)

Loser,blok
    11 ay önce açıldı
    15 yaşımdayım boyum 163
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Mevzu boyundan uzun olabilir ama,
    Dünya da kendi kontrolünde olmayan bir özelliği kafaya takmak için çok kısa.

İyi forumlar...

Bakış açın çok güzel ama dalga geçilince sinirlerim gevsedi. Ders dinleyesim gelmiyor ne yapsam ne etsem diye dusunmekten..

• En yanlış anlaşılan şeylerden biri de doktorların "erkekler 22 yaşına kadar uzar" sözü. Evet erkek 22 yaşına kadar uzar fakat 18 yaşından sonra olan uzama milimlerle ölçülür. Aksine örnekler verilebilir fakat genel durum böyle.

Senin de iki senen var uzamak için.

Orijinalden alıntı: tırışka

En yanlış anlaşılan şeylerden biri de doktorların "erkekler 22 yaşına kadar uzar" sözü. Evet erkek 22 yaşına kadar uzar fakat 18 yaşından sonra olan uzama milimlerle ölçülür. Aksine örnekler verilebilir fakat genel durum böyle.

Senin de iki senen var uzamak için.

1 şişe günlük süt kafaya diktim az önce. 2 sene yeter bana inşallah uzarım

Orijinalden alıntı: cansunuz

yazık sana

Bayansanız tanışabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Murphy's law
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

quote:

Orijinalden alıntı: cansunuz

yazık sana

Bayansanız tanışabiliriz.

Crazy0611'den Heisenbergin asistanı olmuşsun ama adam olamamışsın.

(Ciddiye alma)

• Öncelikle boy uzaması kişiden kişiye değişir. Babam 173 annem 152-154 ben 8. ve 9. sınıfta 158 felandım şuan 12.sınıfım 177 oldum eğer spora devam edersem uzayacağımı düşünüyorum. Sana en büyük sırrı veriyorum. Asla yolda insanların boyuna vs. bakma benden uzunlar diye kompleks yapma kimsenin dediğini sakın umursama her şeyi akışına bırak bu süreçte uyku düzenine yemek yemene ve spor yapmaya özen göster Emin ol uzarsın. Pau gasol 18'inden sonra 16cm felan uzamıştı Jeremy Lin desen lise yıllarında 5ft.6dan 6ft.4 olmuş (asyalı) bayağı severim kendisini :) Ama dediğim gibi gerçekten düşünmeyi bırakıp farkında olmamalısın hiç bir şeyin her şey kendi kendine gelişsin.

Orijinalden alıntı: KingRagnarLothbrok

Öncelikle boy uzaması kişiden kişiye değişir. Babam 173 annem 152-154 ben 8. ve 9. sınıfta 158 felandım şuan 12.sınıfım 177 oldum eğer spora devam edersem uzayacağımı düşünüyorum. Sana en büyük sırrı veriyorum. Asla yolda insanların boyuna vs. bakma benden uzunlar diye kompleks yapma kimsenin dediğini sakın umursama her şeyi akışına bırak bu süreçte uyku düzenine yemek yemene ve spor yapmaya özen göster Emin ol uzarsın. Pau gasol 18'inden sonra 16cm felan uzamıştı Jeremy Lin desen lise yıllarında 5ft.6dan 6ft.4 olmuş (asyalı) bayağı severim kendisini :) Ama dediğim gibi gerçekten düşünmeyi bırakıp farkında olmamalısın hiç bir şeyin her şey kendi kendine gelişsin.

Abi valla beklediğim cevap buydu çok tesekkur ederim cidden rahatladim. Biraz kafamdan çıkarmaya calisim

• en fazla 1.70 olursun dostum artık uzaman durmuş gibi barfiks demirine asılı kal

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.