Şimdi Ara

16 yaşındayım, boyum 1.63 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
4
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • besinden çok sporla uzatmak daha kolay yazın her gün denize git , git ama su da oturma yüz sürekli kışında basket oyna hiç vaktin yoksa evde tavana değmeye çalış her gün zıplayarak

İster sen üzül ister ben üzüleyim

Ek olarak bir boksör olarak sana ip atlamayı şiddetle tavsiye ederim, basketboldan falan daha etkili.

Notunda notu: Fazla süt ürünü tüketmek kansızlık yapacağından hormonlarını olumsuz etkiler, ki bu da boy uzamasını engeller.Herşeyden düzenli bir şekilde beslenmeye çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 20 Şubat 2016; 19:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Where are you God?
  • lalale kullanıcısına yanıt
    nasıl matematik o

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Kafana takma boyunu, mesela benim boyum 1.80 hiç kafama takmıyorum.

Üzdün

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

besinden çok sporla uzatmak daha kolay yazın her gün denize git , git ama su da oturma yüz sürekli kışında basket oyna hiç vaktin yoksa evde tavana değmeye çalış her gün zıplayarak

Dediğini uyguluyorum yarından itibaren parklardaki kamelyalara asılı kalıcam

Orijinalden alıntı: King Athelstan

Güneş ışını almayı sakın ihmal etme, o kadar kalsiyum alıp guneş ışığı almamakla sadece böbreklerine ve kanına eziyet edersin.

Ek olarak bir boksör olarak sana ip atlamayı şiddetle tavsiye ederim, basketboldan falan daha etkili.

Notunda notu: Fazla süt ürünü tüketmek kansızlık yapacağından hormonlarını olumsuz etkiler, ki bu da boy uzamasını engeller.Herşeyden düzenli bir şekilde beslenmeye çalış.

IP atlamayı duymuştum iş ciddiye binerse uygulicam. Ayrıca şu kansızlık süt olayını bilmiyordum cidden dengeli bir şekilde ilerleticem artık çok teşekkür ederim.

• Genetiktir hocam. Ben 14 yaşımdayken boyum 180 sakallar baya da vardı.
  • dostum ben 171 boyundayım sen 163 oldugun halde bu kadar oflayıp pufluyorsun bana bile laf edenler oluyor bi 175 olmadıkca milletin cenesi kapanmaz boyu kiloyu takma laf atanıda döv nası dövcem diyosan bi spor salonuna git dicemde 185 birini nasıl döversin bilemem zıplayarak vurcan artık

konuşmaktan anlamam o yüzden verebilcegim tek tavsiye "döv" oldu, daha barıscıl yollarda denenebilir tabi, boy icinse olay genetik sen burda istersen zıplayarak adalet kulesine tırman yinede boyun aynı kalıcak akışına bırak herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lighting2 -- 21 Şubat 2016; 8:30:37 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şuan üniversite 3. Sınıfım boyum 184 ayağım 43 numara

Hiiiç bişey yapmadım ne zıpladım ne deliler gibi süt üçtim hiç birşey.

Tamamen genetik geninde dna'nda ne varsa osun

Orijinalden alıntı: straptezlo

Lise 2 de 167 boyum vardı ayak numaram 37 di

Şuan üniversite 3. Sınıfım boyum 184 ayağım 43 numara

Hiiiç bişey yapmadım ne zıpladım ne deliler gibi süt üçtim hiç birşey.

Tamamen genetik geninde dna'nda ne varsa osun

42 numara giyiyorum

Orijinalden alıntı: robnac

Merhabalar,
    Ben forumda bu konuyu açıp yardım alanlara çok fazla ozendim ve dayanamadim bende bi hesap actim.
    Mevzu boyum, hemde mevzu bile boyumdan uzun, kafama çok taktim.
    16 yaşındayım, kilom 65 civarı, boy 1.63.
    Benle çok dalga geçiyorlar. Annem yavaş yavaş bana destek vermeye başladı ve ufak ufak egzersizler yapıyorum abur cubur ve nişasta vs öğünleri bıraktım. Her akşam bir tabak yoğurt ve süt iciyorum. Annem 1.50 civarı babam 1.75. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum durum vahimse alıştıra alıştıra söyleyin. Teşekkürler..

Dipnot: Domatese alerjim var. Ve ergenlik açısından sakallarım sadece çenemin altında hafif bulunmakla beraber çok fazla sivilce çıkıyor, baya çıkıyor.

Boy uzatma egzersizleri buyume cagi denen cocukluk caginda ise yarar daha cok. Zaten 20 li yaslara geldigin zaman bu konuyu actigini hatirlayip kendine guleceksin ne kadar salakca bi hareket yapmisim diye. Boyun 1.50 olsa dahi kendinle barisik yasa kardesim. Yanliz kalacam falan diye korkuyosan , seni sevecek insan otistik olsan da sever icin rahat olsun, takma boyle seyleri.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yaşında 172ydim.Neredeyse 10 sene olacak hala 172yim.En ufak yalanım yok.Bu arada lise 1de boyu 150 civarı olan bir arkadaşım vardı.Çocuk lise sonda benle aynı boydaydı ve uzamaya devam ediyordu.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.