Şimdi Ara

16 yasindayim 10 cm daha uzarmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncellikle merhaba, 16 yasindayim 180 boy 120 kiloyum.
    Ama boyumun 190 olmasini istiyorum, farkindayim kilom fazla ama sikinti degil cunku body ye basladim duzenli bir sekilde haftada
    3 kere gidiyorum. Ben su anda sadece 10 cm daha uzamak istiyorum, bazilari boyun hizli uzar sonra bi anda kalirsin demisti, bende hizli
    uzadim 180 oldum ve kaldim sanki napabilirim 10 cm daha uzatmak icin ?

• Hocam bu egzersizleri yap belki yararı olur ama 1.80 de az değil uzayamasanda iyi boyun var yani
     16 yasindayim 10 cm daha uzarmiyim ?
  • en fazla 2-3 santim daha uzarsın
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    2 3 degil de full basket yuzme sut yumurta tavuk balik et falan yesem bi 6 7 cm uzarmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

2 3 degil de full basket yuzme sut yumurta tavuk balik et falan yesem bi 6 7 cm uzarmiyim ?

annen baban kaç cm
    Cok uzun degiller babam 74 falan annem de 65
  • quote:

Cok uzun degiller babam 74 falan annem de 65

o zaman 180 de kalırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum 8-9 aydır uzamiyor
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Nasil bu kadar eminsin
  • Uzasan da 1-2 cm uzarsın eğer sülalede tek kısa kalanlar annen ve baban değilse (amcaların dayıların 190 falan değilse).
  • Eğer beslenmene, uyku düzenine ve yaptığın fiziksel aktivitelere dikkat edersen 2 ila 5 cm arasında uzarsın diye tahmin ediyorum. Genetik boy sınırı aşılabiliyor, bu günümüzde bilinen bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 9 Eylül 2014; 13:39:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 195 bi amcam var adi kemal benimde adim kemal belki uzarim
  • Uzarsın tabi neden olmasin. Babam 170 annem 168 ben 184 boyundayim. Kardeşim 13 yaşında 170 falan şuan o daha da uzun olur benden ben 13 yaşında 160 falandim. Uzun lafın kısası takma kafaya bu kadar. Süt içmeyi ihmal etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 değilde 5-7 arası olur genetiğine göre
  • Gunluk sanirim 2 litre sut iciyorumdur
  • Aynen 10 olmasada en azindan 185 186 falan oluyim yatip kalkip dua ederim
    Cunku bodruma tatile gittim butun yabanci sari sari çocuklar hepsi 190 195 boyundalardi kendimi kisa hissettim
  • Genetik. Hiç unutmam Lise 2'de boyu 160larda olan bir arkadaşım yazın 3 ayda 20cm uzayıp 180 olarak gelmişti okula. Herkes şaşıp kalmıştı tabi
  • quote:

195 bi amcam var adi kemal benimde adim kemal belki uzarim

Adın Hüseyin olsaydı 190 rahat olurdun.
  • Oğlum ne yiyorsunuz bu kadar ya hormonlusunuz bildiğin 120 kilo nedir ya o yaşya o boyda ne dememizi bekliyorsun 190 120 olup etrafta ayı gibi mi dolaşan
    Uzama nedenine bak Bodrumda ki turistler uzunmuş bence konu dışına aç konuyu güzel cevaplar gelebilir.

Konuya gelirsek Endokrinoloji bölümüne gitmen lazım hastane bunlar sana boy konusunda bilgi verebilir kemik yaşını ölçerler kan tahlili falan yaparlar bunlara gerek yok aslında baban ya da baba tarafın 190 değilse o boyu görümezsin genetik olarak.
  • quote:

195 bi amcam var adi kemal benimde adim kemal belki uzarim

Zaten her şey isimde bitiyor dostum keşke benim adımda kemal olsaydı 3 metre olurdum belki..
    Dengeli beslen, et süt yumurta kesinlikle ihmal etme, abur cuburdan uzak dur ve en önemlisi günde en az 8 saat deliksiz uyursan belki uzarsın.
  • Kendine dua et yaşım 16 170 im
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.