Bildirim
Boyum 8-9 aydır uzamiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
uzama kisiden kisiye degisir ama seninki biraz erken durmus. 15le 16 yas arasinda boyun az veya cok uzamasi lazim. endokronoljiye gidip hormonlarina baktirabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam durduğunu zannetmiyorum ama çok çok az uzadım. 15 den 16 ya 2cm anca uzadım 16 yaşıma bu yaz girmiştim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uzamiyor deyince hic degismedi diye anlamistim. 2cm bile olsa degisir cunku normalde. Dedigim gibi uzama hizi bazi insalrda farkli olabilir. Cogunlukla genetik ve birazda beslenme-sporla ilgili. ben mesela ergenlige gec girmistim sinif arkadaslarim hizla uzarken 13 yasimda hala 1.55tim. Ailem Efes basketbol klubune yazdirdi, hergun tenefuslerde bile oynadim. gunde 1 lt süt ictim. yaklasik 1,5 yil sonra 1.70e ulastim. En son 1.83de durdu uzama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X