Şimdi Ara

16 Yaşındaki Biri İçin Verebileceğiniz Tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
16
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen de tıkla ve şu AKK'dan kurtulalım.
    ----------------------------------------------------------------
    " Tecrübe milyonda biri bile göze almaktır. "
  • Beklediğim gibi öneriler geldi up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu günlerde yaptığın şeyleri düşünerek ilerde nasıl bir adam olacağını hayal et. Ve hayal ettiğin adam hoşuna gidiyorsa sorumluluklarını gerektiği kadar yerine getirmeye devam et. İçinde kalan hiç birşey olmasın. Kendini tekelleştirme. Sabit şeylere kitlenme. Meraklı ol, ilgili ol. Araştır. Oyun oyna, ama kölesi olma. Böyle bir konu açtığına göre düşünen bir kardeşimizsin. Düşünmekten vazgeçme. Hayatı hiç bir zaman erteleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canın sıkıldığında, eğlenmek için, kafa dağıtmak için oynarsın, arkadaşlarınla oynuyorsun daha güzel aranızdaki muhabbet gelişir, ama kıvamı tutturman lazım kendini tüm gün bilgisayara kapatmamalısın,

şimdi bi çeşit kültür-popüler kültür manyağı gibi görüneceğim dışarıdan ama, oyun dünyasının bile kendine has bi kültürü vardır, ne biliyim bi half life serisi, portal serisi vs vs kült hale gelmiş oyunlardır bana göre, bunları oynayabilirsin. lol de oynadım ben kısa bir süre aynı senin gibi benim de arkadaşlarım oynuyordu muhabbetimiz olsun hep beraber eğleniriz maksadıyla oynadım sonra çok sarmadı sınavlar vs bıraktım
    yani bilgisayar oyunlarında olay kontrolü kaybetmemekte,oynarken eğlendiğin, zevk aldığın oyunları, süreyi çok abartmadan oyna, hatta sana önerim oyun dünyasında kültleşmiş belli başlı oyunları da oyna illa oyun oynayacaksan

bu arada bilgisayar bağımlılığından kurtulmak isteyenlere önerim kendileri bi enstrüman çalmayı öğrenmeye çalışmalılar. önemli olan çalabilmek değil bana göre o öğrenme aşaması çok keyif verir insana sonrasında zaten canınız sıkıldığında alırsınız elinize aleti kafa dağıtırsınız, ruhunuz dinginleşir, kafanız çalışır, rahatlarsınız. sosyal hayatta getireceği artıları saymıyorum saymak da istemiyorum açıkçası çünkü ortamım olsun vs gibi nedenlerle bu işe başlamak çok mantıklı değil başlansa bile devamı gelmez çok faydalı olmaz kişiye

• Her şeyin başı edeptir. Büyüklerine ve küçüklerine karşı edepli ol.
    İnsanların içinde yerli yersiz gülme. Çok konuşma gerektiği yerde gerektiği kadar konuş. Çok yeme seni idare edecek yorgun düşürmeyecek kadar ye. Çok uyuma çünkü bunlar insana gaflet verir.
    İnsanların dertlerini umursamamazlık etme onlar üzüldüğü vakit onlarla üzül onlar sevindiği vakit onlarla sevin.
    Arkadaş ortamı yapacağım diye gereksiz tavırlardan uzak dur.

Son olarak :)
    Ey can dilersen olmak insan,
    Velayet tahtına sultan Rıfai Seyyid Ahmeddir. Bu sözü bil . Ahmed er Rufai yi araştır . Hayatına bir örnek olması açısından güzel bir örnek.

Hani ol şirin sözlüler hani ol güneş yüzlüler
    Şöyle gayp olmuş bunlar hiç belirmez nişanları
  • Dürüst ve Saygılı ol kardeşim. Başkalarının fikirlerini al ama karar veren hep sen ol.Gelecegini hayal et ve buna göre yaşa. Hayatta başarılar.

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Mastı bırak
    Eğitimine önem ver
    Kilolu isen kilo ver
    Kültürlen

Mastırbasyonu neden bırak dedinki çocğa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 15 Şubat 2015; 1:01:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

- Çizgini ve karakterini bozma,kimse için.
    - Asla arkadaşlarını ailene tercih etme.
    - Sigaraya migaraya bulaşma.
    - Yabancı dil öğrenmeye başla,sürekli kendini geliştir.Kitap oku.

A true Warsong spits in the face of death
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Ciddi bir ilişki kurmaya çalışma. İlişkin olsa bile ileriye dönük evleneceğiz şunu bunu yapacağız falan filan diye hayaller kurma.

merak ettim hocam niye
  • kardeşim önce kendine bir hedef belirlemelisin. hedefin ne t yolun düz olsun. arkadaşlık goygoy her zaman tatlı gelir ama seni yolundan alıkoyacak düzeye çıkarma bunları. kaliteli adam ol. bilgin tam özgüvenin yükek olsun. kitap oku gündemi takip et. hiç bir şeyi tek taraflı yargılama önyargılı olma. haber olsun başka bi konu olsun farklı bakış açılarını takip et kendine doğru geleni savun. sakın taraf tutma körü körüne babanı bile savunma. dürüst ve adil ol. eğer bu konuyu açma sebebin trollemek değilse ciddiysen mantıklı bi kardeşimsin. çalışkan olduğun sürece başarı da gelecektir emin ol
    Vücudunu geliştireceğim diye abartma, Murat Boz'un şuanki vücudu iyi. Yakınında spor salonu varsa yazıl, birde spor salonunun havuzu varsa mükemmel. Spor yaptıktan sonra kendini daha rahatlamış hissediyorsun. Spor salonunun havuzunda vakit geçirirsin spordan sonra, yüzersin dinlenirsin senin içinde iyi olur.
    Sıkıldığın zamanlar spora gitmek istemiyorsan açık havaya çık, yürüyüş yap veya bisiklet sür. Spor kadar iyi geliyor bu da.
    İnternetten TED tarzı sitelere bak, konferansları bol bol izle.
    Bol bol seni geliştirecek kitap oku.
    Eğer boş zamanın varsa blog yazabilirsin. İstediğin herhangi bir konu hakkında.
    Kişisel bakımına önem ver saçların, dişlerin, tırnakların çok önemli şeyler.
    Lisede ilişki kurmanı önermem. Hele üniversiteye hazırlık yıllarında.

Yaşam kaliteni bu şekilde artırırsın. Klasik olacak ama okulunu aksatma, geleceğini hazırladığın yıllar üniversiteden çok lise yılları. O gireceğin sınav senin 12 yıllık emeklerinin sonucunu belirleyecek. Her zaman 1. ol, 2. leri kimse hatırlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujita -- 15 Şubat 2015; 1:20:46 >

• Kendini bil ve kimseye %100 güvenme kendinden başka.
    Eğitim içinse ileride keyif alarak yapacağın mesleğe göre bir yön çiz. Üniversitenin ve bölümün adına göre değil kendi eğilimine göre tercih yap.
    Spor şart. Hangisi olursa olsun. Aktif spor yapmıyorsan bile sabahları uyanınca 7-8 dakika esneme hareketleri yapsan bile farkı görürsün. Güne zinde başlarsın.
    Çok oku.
    2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.
  • İnsan yaptıklarından değil yapamadıklarından pişman olur. hiçbir zaman çekinme aklına estiği gibi davran.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.