Şimdi Ara

16 Yaşındaki Biri İçin Verebileceğiniz Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
16
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam akşam aklıma geldi böyle bir konu açmak. Forumdaki büyüklerimden öneriler almak istedim. Hayat olsun, eğitim olsun, spor olsun ne olursa olsun.Bunu yap şunu yap gibisinden. Yazabileceğiniz her şeyi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu günlerde yaptığın şeyleri düşünerek ilerde nasıl bir adam olacağını hayal et. Ve hayal ettiğin adam hoşuna gidiyorsa sorumluluklarını gerektiği kadar yerine getirmeye devam et. İçinde kalan hiç birşey olmasın. Kendini tekelleştirme. Sabit şeylere kitlenme. Meraklı ol, ilgili ol. Araştır. Oyun oyna, ama kölesi olma. Böyle bir konu açtığına göre düşünen bir kardeşimizsin. Düşünmekten vazgeçme. Hayatı hiç bir zaman erteleme.
  • hergün gazete oku mal olma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kültürlen

• Liseyi bosver zerre onemi yok takil kafana gore. 31e devam alternatifin yoksa. Gazete falan okuma havuz medyasi dolu ulke fotokopi gazete basiyolar. Internetten Ted konferansi tarzi kulturel birikim saglayacak seyler izle.

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Mastı bırak
    Eğitimine önem ver
    Kilolu isen kilo ver
    Kültürlen

Kilolu değilim tersine çok zayıfım yakında yüzmeye başlayacağım
    derslerim iyi iyi bir lisede okuyorum
    Nasıl kültürlenilir ki?

Daha Fazla Göster
  • Derslere saglam calis liseyi bitirdiginde ortalaman yuksek olsun Hollanda, Japonya,Guney Kore cok iyi burslar veriyo arastirir basvurursun cekip gider hayatini kurtarirsin
    Bir de spor felan yap kafan dagilsin biraz

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Mastı bırak
    Eğitimine önem ver
    Kilolu isen kilo ver
    Kültürlen

Kilolu değilim tersine çok zayıfım yakında yüzmeye başlayacağım
    derslerim iyi iyi bir lisede okuyorum
    Nasıl kültürlenilir ki?

kültürlen dediğim kendini geliştir geliştir dil öşren kitap oku vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

I-its 3!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Akşam akşam aklıma geldi böyle bir konu açmak. Forumdaki büyüklerimden öneriler almak istedim. Hayat olsun, eğitim olsun, spor olsun ne olursa olsun.Bunu yap şunu yap gibisinden. Yazabileceğiniz her şeyi bekliyorum

Lisede ki durumunu bilmiyorum ama ben liseyi sondan 5. sırada bitirdim. 131 kişi mezun veren okulda 126.ydım. 3 sene boyunca yattım son sene üniversite sınavına çalıştım. Ama gerçekten çalıştım. Tabi ki ders çalışılacak yerler vardı çalışılmayacak yerler. Mesela okulda hoca ders anlatırken veya tenefüste millet soru çözmeye çalışırdı. Ben ya dersi dinlerdim yada kafamı. Ama okuldan çıkınca hayatım YGS LYS olurdu. Hatta rekorum 1 günde son 44 yılın biyoloji sınav sorularını bitirmekti. Heralde en çok o gün soru çözmüştüm. İşlem olmadığından olsa gerek. Çok sistemli çalışmazdım. Kafam ne çözmek isterse onu çözerdim. Çünkü zorlamayla hiç bir şey olmaz. YGSde 6000. oldum. LYSde 17.000. Okulu sondan 5. bitirdiğim için okul puanı beni 5 6000 kişi geri attı. Burada demek istediğim okul durumun kötüyse bile son sene çalışarak iyi bir şeyler başarabilirsin.

Hayatta başarılar...

• NAMAZ NAMAZ NAMAZ BUNLAR SADECE !

bilgisayar oyunlarıyla falan boş geçirme şu vaktini, bol bol kitap oku, rus klasiklerinden başla, aç kitapyurdu.com u vs kitap seç, al oku haftada en az 1 kitap,
    müzik kültürünü geliştir, kaliteli müzik nedir öğren, zamanla kendi müzik zevkini, listelerini oluştur, sevdiğin sanatçılar, gruplar, tarzlar olsun
    boş konuşma gerektiği kadar konuş, yabancı dilini geliştir muhakkak, sende tüm bunlar yeni ufuklar açar en önemlisi bu
     16 Yaşındaki Biri İçin Verebileceğiniz Tavsiyeler 16 Yaşındaki Biri İçin Verebileceğiniz Tavsiyeler

• Sigaraya başlama, bırakamıyon sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Someone of God

daha sınava çalışmana gerek yok yazılıların vs vardır gerektiği kadar çalış onlara
    bilgisayar oyunlarıyla falan boş geçirme şu vaktini, bol bol kitap oku, rus klasiklerinden başla, aç kitapyurdu.com u vs kitap seç, al oku haftada en az 1 kitap,
    müzik kültürünü geliştir, kaliteli müzik nedir öğren, zamanla kendi müzik zevkini, listelerini oluştur, sevdiğin sanatçılar, gruplar, tarzlar olsun
    boş konuşma gerektiği kadar konuş, yabancı dilini geliştir muhakkak, sende tüm bunlar yeni ufuklar açar en önemlisi bu
     16 Yaşındaki Biri İçin Verebileceğiniz Tavsiyeler 16 Yaşındaki Biri İçin Verebileceğiniz Tavsiyeler

Ciddi anlamda bilgisayar bağımlısıyım 15 tatilde nerdeyse her gün 12-1 gibi oturup gece 2-3 gibi kapatıyordum ama bunun da bir sebebi oyun oynayabileceğim arkadaşlarımın olması biraz. Lolü biliyorsunuzdur sınıftaki 15 erkekten 10'u lol oynuyor.

• Ciddi bir ilişki kurmaya çalışma. İlişkin olsa bile ileriye dönük evleneceğiz şunu bunu yapacağız falan filan diye hayaller kurma.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.