Şimdi Ara

16 yaşıma yeni girdim boy 1.64. Daha uzar mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
9.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anne-baba kısa 1.60 boyundalar. benim idealim de 1.70-1.75 arası bir boya sahip olmak.

mayıs 26 da 16 ya girdim, yani yaklaşık 1.5 ay geçti. daha uzar mıyım sizce? aynı durumda olup da uzamış olanlar lütfen yazmaktan çekinmesinler.

• Süt iç, basket oyna...
  • kısalırsın ne uzamasından bahsediyorsun??
  • olm bensin sen la :D mayıs 26 doğumluyum bende 16 yaşıma girdim 1.64'üm
  • suspectr ne demek istiyorsun anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcosynthesist -- 14 Temmuz 2010; 18:39:44 >
  • Babam 1.65 annemde 1.60 (tahminen tabi bunlar) ben 1.83 boyundayım 20 hatta 21 e kadar uzarsın basketbol oynamak ve süt ürünleri tüketmen faydana olacaktır. Hadi şimdi uza bakalım
  • bende 16 yaşındayım boyum 1.82. belki uzarsın hergece süt iç ben hala içiyorum.. 1.75 olsun yeter bence ideal
  • Bu konuyu buraya açmakla hata ettin. Birazdan '14 yaşındayım 1.93 boyundayım' gibi sallamasyonlar yağacak konuya demedi deme.
  • 18 yaşına kadar uzadın uzadın yoksa işin yaş
  • büyüklere sorayım o zaman. 16 yaşından sonra kaç santim uzayabildiniz?
  • dostum yanlış anlama ama senin boylarında bir çocuk var adı ömer boyu tam 1.64 bir tane daha ömer var onun boyu da 1.80.Bu yüzden biz kısa boylu olana küçük ömer diyip dalga geçeriz hep 1.75 ideal bence yatmadan önce süt iç basketbol oyna barfiks çekmeye çalış.

95liyim ben boyum 1.76 bu arada daha iki gün önce ölçtüm
  • arkadaşınıza ne dediğinizi sormuyorum ki dostum ben burada. uzayıp uzamayanları öğrenmek istedim. ortalama kaç santim gidiyor bu yaştan sonra onu merak ediyorum.
  • Yaşım 29 senin yaşlarda bende o boylardaydim simdi 185 birden uzadim uzamak icinde bisey yapmadım annem babamda kısa beslenmeyle pek alakalı degil spor yapardım ben cok.
  • adımdan da anlaşılacağı üzere bir trambolin al uğraşma süttür baskettir. adresmi istiyon alwww.toysmar.com köşeli 250 lik işini görür site benim fiyatta da yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

18 yaşına kadar uzadın uzadın yoksa işin yaş

+1 20 21 falan hikaye yani istisnalar tabi kaideyi bozmaz mantığıyla diyorum. Benim sana tavsiyem balık yağı kullanman (hapları var) bak 1 sene kullan seney bana teşekkür ediceksin ve hiç vakit kaybetme yarın git al eczaneden 1 sene kullan yarından itibaren boyun seneye en az 170 olur çok iddialı konştum belki ama kesin diyorum bak sonra pişman olma ve ucuzda pahalı bir şey değil ... Daha başka yollarda var istersen pm at
  • 16 yaşına Eylül'de giriyorum 1.62

5 sene basket oynadım ve çok süt içerim.
  • captor senin adın moralman olsaymış yaa
  • İllaki atarsın ama şöyle bir kural var bir şeyi ne kadar çok istersen ona o kadar çok ulaşamassın
    Herşeyi akışına bırakmak en iyisi basketbol süt vs gerekmez.
  • Dostum telaş etme doğru orantı 16 yaşında 1.64 sün 20 de 2 metre olun bol capslı her mesaja +rep
  • Emeğe saygı +rep
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.