Şimdi Ara

16 Bit - 32 Bit Arasında Ne Fark Var ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 bit ve 32 bit arasında ne fark var cs'de ? Yasin bana diyor 16 bit lamerler kullanır 32 bit yap onu filan dedi , ben 16 bitte oynuyorum ekran kartım yüzünden olmuyordu , 32 bite geçince ne değişecek ?

Ayrıca Ümit abiye özel sorum : 32 bite geçsem ama D3D olarak oynasam Fraps çalışır mı ?

• onu bende merak ederim ne fark var bişi değişmedi gözlerimle bir fark algılayamadım
  • 16- 32 arası gözle görülür bi fark olmayabilir, ama 16bitte sis bombası (SG) bug yapıyor bazen,awp ile zoom açtığında sis gözükmüyor vs vs değişik teoriler vardı.

Fraps konusunu bana değil Can'a sor daha iyi bilir.
  • Hmm anladım olayı , bana Yasin demişti 16 bit yapma . Demek sisi görmediğimi ve onları vurduğumu sanıyodu , bende sis gözüküyor hep arkadaşlar isterseniz ss koyabilirim yani , lamerlikle de hiçbir alakası yok . Teşekkürler Ümit abi
  • sg de daha kolay vurursun duvar arkasıda gözüküyomuş galiba öle duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Hmm anladım olayı , bana Yasin demişti 16 bit yapma . Demek sisi görmediğimi ve onları vurduğumu sanıyodu , bende sis gözüküyor hep arkadaşlar isterseniz ss koyabilirim yani , lamerlikle de hiçbir alakası yok . Teşekkürler Ümit abi

sg herzaman gözükür ama 16 bitte çok daha saydam gözükür yani baktığında arkadaki admı çok rahat görürsün 32 bit kullanan adam sg nin arkasındakini çok zor görür ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: audreth

quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Hmm anladım olayı , bana Yasin demişti 16 bit yapma . Demek sisi görmediğimi ve onları vurduğumu sanıyodu , bende sis gözüküyor hep arkadaşlar isterseniz ss koyabilirim yani , lamerlikle de hiçbir alakası yok . Teşekkürler Ümit abi

sg herzaman gözükür ama 16 bitte çok daha saydam gözükür yani baktığında arkadaki admı çok rahat görürsün 32 bit kullanan adam sg nin arkasındakini çok zor görür ;)

Hmm Ben görememiştim öyle bir fark

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır o olay şöyle oldu anlatayım :

De_dust mapında o tünel çıkışında ctlerin balkonun o tarafla çatışırken duvar dibine pusmuşlardı birkaç el , ben de onlara ölmüştüm , yine gelince dedim kesin biri vardır orda , bastım mermiyi duvara sen de öldün , sg'den etkilenmemem , duvar arkası görmem filan söz konusu değil
  • Bu 16 Bit - 32 Bit ayarı yapılıyor mu, yoksa direk ekran kartına mı bağlı? Bir gözatayım, yorumumu yaparım ^^
  • frapsın calışmaması sxeden galiba sxe acıkken calışmyo
  • Evet SXE açıkken fraps çalışmıyor.

Demo alıp, sxe kapatıp demolarınızı oynatırken görüntü kaydı yapacaksınız.
  • Nasıl demo alıyoruz ben daha onu bile bilmiyorum , anlatır mısın Ümit abi ?
  • Bende birşey oluyor... Örneğin CT infde ev bekliyor yüzü duvara dönüyor ise ince ince çizgiler çıkıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Evet SXE açıkken fraps çalışmıyor.

Demo alıp, sxe kapatıp demolarınızı oynatırken görüntü kaydı yapacaksınız.

Bu şimdi mi söylenir ümit abi ya :S:S Hani şu playdemo "asd.dem" yazdığımızda mı çekicez fraps'la. Büyük ihtimal öyledir o zaman da, F kaç ile çekilir bu video?
  • Bütün turnalarda,maç 32 bit kullanılır.16bit yasak olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

Bende birşey oluyor... Örneğin CT infde ev bekliyor yüzü duvara dönüyor ise ince ince çizgiler çıkıyor...

Bir gün boş bir serverda bana da anlatsana Geçen bir abi geldi DHKT serverine , iyi oynuyodu , dedi ki ben adamı duvardan görüyorum filan , anlattı mikrofondan , tam anlayamadım , sonra msn filan istemiştim ama ulaşamıyorum
  • Oyundayken konsola record "abc.dem" derseniz demo almaya başlar.

Daha sonra stopdemo diyerek durdurmanız gerekir.

Fraps ile kayıt yapmadan önce demo kaydedin, demonuzu sxe kapatıp oynatırken kaydedin.
  • Hacım diğelim Ninja Defuse yapcam, saklanıyorum. Ben konsola record "abc.dem" yazacam diye ayağa kalktığımda adamlar beni görürse.. Her oyun başındada kaydetmek çok baydırıcı olur die düşünüyorum ^^ Keşke steam'a para verseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Hacım diğelim Ninja Defuse yapcam, saklanıyorum. Ben konsola record "abc.dem" yazacam diye ayağa kalktığımda adamlar beni görürse.. Her oyun başındada kaydetmek çok baydırıcı olur die düşünüyorum ^^ Keşke steam'a para verseniz

her el başı yapmana gerek yokki oyuna girdiğinde record yap oyundan çıkıcağında stop yaparsın frapsla gerekli yerleri kaydedersin sonra birleştirir movie haline getirirsin.
  • 32 bit de görüntüde bariz bir iyileşme söz konusudur. duvarların kenarları daha yuvarlatılmış, gözü yormayacak şekilde olur en azından. yerdeki saçma çizgiler kalkar vs. dikkatli bakarsanız hepsini farkedersiniz zaten.

ancak en önemli ayrıntı smoke bombası attıgınızda 16 bit iseniz arka tarafı daha rahat görebilirsiniz. awp ile çift zom açtığınızda 32bit iken de zaten gözükür bir miktar ama 16 bitte bu görme oranınız daha fazlalaşır. ayrıca bilgisayarı kötü olanlar için 32 bitte daha fazla kasma olayı meydana gelmektedir. ayrıca duvar arkasını hiçbi şekilde göremezsiniz hile olmadan, ya da bazı harita bug larını kullanmadan.

@4EveRULtrAsLaN : oyuna ilk girdiğinde record almaya baslayıp oyundan cıkarken stoplarsan herhangi bi sorun olacagını zannetmiyorum. sürekli record stop record stop yapmanı gerektiren bi durum da yok zaten. hangi atısı ne zaman yaptın, keydettikten sonra bulabilcek kapasitedir zaten herkes. bu arada steam ile ne alakası var onu anlamadım ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.