Şimdi Ara

16 bin TL ye Broadway aldım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
6
Favori
17.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2009 2014 arası 97 model uno sx kullandım. Hiç yolda bırakmadı. Kullanımıda çok rahattı. Sattıktan sonra pişman olmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaza anında büyük sıkıntılara neden olacak tarihi eser, ne demek istediğimi anlamak için trafik şubenin paylaştığı aylık kaza görüntülerine bakın, kuş serisi, toros ve broadway'ler en ufak çarpmada bile ağır hasar alıyor kapılar açılıyor, içindekiler fırlıyor, bu arabaların halen kullanılmasının nedeni fiyatla alakalı değil nedense arz çok, kriz öncesi bile daha iyi araçlar almak varken insanlar cimrilikten bunu alıyordu şimdi iyice bu tabutlara mahkum kaldılar, kazasız belasız ne diyelim.

• Hangi marka model olursa olsun arabası olana dışarıdan fakir diyecek devri geçtik. Arabası olmayan tonlarca insan var. Alabilse bile, vergisi, bakımı, otoparkına para yetiştiremem diye alamayan var. Gayet uygun da bir fiyata almışsınız. Hayırlı uğurlu olsun. Bu devirde tofaşta olsa broadway'de olsa arabaya bakabilmek bile başlı başına bir dert. Evet belli bir zengin kesim var yüz binler havalarda uçuyor ama onun dışında yolda trafikte plakalara arada bakıyorum da çok fazla kiralama arabası, filo arabası da var. Ayağınızı yerden kesip ailenizi taşıyorsa sorun yok. Güvenlik sebebiyle de yavaş kullanmak lazım. Zaten mercedes, volvo gibi sağlam araba olmadıktan sonra 100 binlik linea, egea da kullansanız aynı şekilde yavaş dikkatli gitmek lazım.

• Orası elbette öyle ama mercedes, volvo gibi tank gibi araba almadıktan sonra hani 100 bin liralara linea, egea gibi araba da alsa yine aynı şekilde dikkatli gitmesi gerekirdi. 16 bine neredeyse motorsiklet bile kalmadı, çok iyi almış bence. Ailesini de bir yerden bir yere taşıyor, yapacak bir şey yok. Tr'de sağlam araba almak artık çoğunluk kesim için çok çok zor. Hani bir şekilde daha düşük model falan alsan bile bakım masrafları çok zorlayıcı. Şimdi belki 3-5 senelik egea yerine aynı paraya 10-15 senelik çok daha sağlam marka model alınabilir ama nasıl bakacaksın. Açıkçası ben bakamayacağım için 3-5 senelik egea almayı tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Antor

broadway spring ile ilgili bi karikatür vardı. çizerler dava ettikleri için artık paylaşamıyoruz. ukte kaldı şu an paylaşamamak.

Bana bundan yıllar önce dizeli denk gelmişti. Soğuk bir kış günü çalıştıramadık, soğuk havalar geçti yine çalışmadı. 6 ay yattıktan sonra tamire istenen para kadar zararına arkadaşıma vermiştim.

Konu sahibi arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Çocukluğum Renault 9 gtd ile geçti.

orjinal Fransız dizel.

turbosuz

Hiç bir zaman arıza çıkartmamıştı.

9 sene kullanmıştık, tak tak tak sesi hala aklımdadır.

ve çok iyi giderdi, Balıkesir Demirkapı rampasında 18 yaşında iken 190 km hıza çıkmışlığım vardı..

hey gidi günler hey..

• Eski araba size tavsiyem bütün fren yollarını bir bakımdan geçirin

20 li yaşlarda deli yaşlar, çok hor kullandım ama ciddi arıza çıkarmadı, spinler attım, tümseklerden teker kesip uçtum..rot kafası bozulmuştu, bir de motor kulakları kopmuştu, yine birgün uçarken motor lök diye inip kalktığını hissetmiştim..tamirci halletmişti..motor çok ataktı, elektronik zımbırtı olmadığı için gaz yer yemez fırlıyordu..yeni araçlarda bu his yok..180 kmh hıza defalarca çıktım..otobanda 140 ile uzun süre gitmiştim..ama şimdi gidilmez, ozaman da gidilmezdi de şimdi hiç gidilmez..kar kış jikle sağ olsun hep çalıştı..hiç yolda kalmadım..size de hayırlı olsun...

Araba sirketleri algimizla guzel oynuyor ve tabiki isten de en karli onlar cikiyor

Arizali bir arac degilse keyfinize bakin bakimlarini mutlaka yaptirin

Güven vermesi için ön düzel alt takım her şeyi yenileyin kaliteli parçalar kullanın fren balata disk değiştirin kesinlikle daha iyi olacaktır. Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • Allah korusun bir kaza yapsanız araba karton gibi bölünür. Ankara'da kaza yapan tofaşlar en az 2 parçaya bölünüyorlar çünkü. o yüzden bu tarz ucuz arabalar ölüme daha yakındır.

Broadway eski bir araç. Eskiden,çocukluğumda bizde de vardı.Ondan önce spring de vardı.

Broadway de lastikler eskiydi kolayca kayardı. Spring inde frenleri dengesizdi. Springi basit bir sorun için bir ustaya götürdük. Ne yaptıysa bir daha motor düzen tutmadı.Adam ne yaptığını da söylemiyor.Mecburen sattık.

Spring i kullanmaya devam edecekseniz

Fren balatalarını yeniletmenizi

Lastikleriniz eskiyse veya yıpranmışsa yeni ve kaliteli lastik kullanmanızı

Yeni silecek takmanızı ve yedek silecek bulundurmanızı

Yıllık olarak bakımını yaptırmanızı

tavsiye edebilirim.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 20 Şubat 2021; 14:18:39 >
  • Broadway bence 90 li yillarin en ekonomik araciydi. Hem az yakar hem sürüş keyfi guzeldi. Sadece bazi modellerde hararet sorunu vardı zamaninda bu arabayi kullanan herkeste duygusal bağ bırakmıştır. Simdi olsa yine hic düşünmeden uzun yola çıkarım

• Renault 9 1982 yilinda Avrupa da yilin otomobili secilmisti. Yani çok da hor girmeyin.

1 haftadır komple yenilediğim Felicia ile kar kış kıyametini atlatıyorum, 33'e aldım 45-50'si var, eski arabanın tadı başkaymış.

Broadaway'lere bakmıştım temizleri 25-30'du 6 ay önce.

• allah kaza bela vermesin. güle güle kullanın bende evlenmeden önce tofaşa bindim yıllarca sonra çocuğum olunca arabayı değiştirmek zorunda kaldım. Tofaş hiç güven vermiyordu. bu tarz araçlar şehir içi problem cıkarmaz fakat uzun yolda güven vermiyor. biri gelip vursa mazallah cok buyuk sıkıntı. bu arada 200 km uzun yol sayılır. @cesur_0342

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 20 Şubat 2021; 14:12:39 >

Orijinalden alıntı: cormen

Broadway ile Spring aynı araçlar olmasa da zamanında az taşımamıştı bizleri...

Şahin Doğan ilişkisi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.