Şimdi Ara

16 bin TL ye Broadway aldım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
6
Favori
17.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazasız belasız, ailenizle birlikte hayırlı günlerde kullanın inşallah hocam. Ben de 4 yıldır çalışıyorum, daha araba alamadım. Şu fiyatlara bakınca da alacak gibi durmuyorum. Sizin dediğiniz aklıma çok yatıyor bu günlerde. Başka türlü bir araba alsam, kredisi masrafı derken en az 5 yıl kendimi bağlaycağım. Aklımda şöyle Murat 124 gibi bir araba var. Hem nostalji havası var hem de tamamen mekanik, bir şey oldu mu kendim bile halledebilirim.

Fakirlik göstergesi az mtv verip az bakim fiyati ile cikip seni a noktasindan b noktasina götürmek ise bende fakirim

Ayrica kemikli arabadir güzeldir, jigleyi çektin mi 1. Viteste kendi kendine gider :)
  • arabalar altından daha değerli en mantıklısını yapmışsınız.

Çok güzel bir arabaydı. Arabasız olmaktan sonraki adımdır, birçok probleme çaredir. Otomatik cam, geniş bagaj, ekonomik vs..

Bence bir arabada tercih ettiğimiz özelliklerin çoğu psikolojik. Marka takıntılığı, renk, tasarım vs.. düşününce, sadece A noktasından B noktasına standart şartlarda gitmek isteyen bir kişi için Broadway gayet yeter. Zaten bir araba ömrünün yüzde 95'ini yatarak geçirir. Çok da bir şey bağlamamak lazım.

Bakımını yapınca üzmez, yedek parçası neredeyse markette bile var, youtube varken tamirciye de daha az gidersiniz, tercihe göre geliştirmelere açık. vs vs vs

Saymakla bitmez.

Güzel tercih, güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niketnac -- 19 Şubat 2021; 19:57:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok iyi bir paraya almışsınız bence bu piyasada. bir tanıdık 98 2000 model arası yeni kasabir brodbeyi tam 39 bin liraya aldı 2 3 hafta önce 3 9 !!! böyle alan adamlar olduğu sürece bu piyasanın düşeceğini sanmıyorum yükselmezse kardır

Ulan ülkeye bak ya bilim, ilim değerli olması gerekirken ev, araba gibi ihtiyaçlar prestij olarak görülüyor ve halka layık görülmüyor.

Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • Güle güle kullanın ve elzem olmadıkça 90 km üzerine çıkmayın
  • Güle güle kazasız belasız kullanın , mekanikte problem yoksa yapılıcak en güzel sey güzel 4 adet lastik ve yere indirmektir . önlere coil over arka pres olursa yere yaklasırsa bütün o korkutan tavırları azalır .

Orijinalden alıntı: omer_ist

Güle güle kazasız belasız kullanın , mekanikte problem yoksa yapılıcak en güzel sey güzel 4 adet lastik ve yere indirmektir . önlere coil over arka pres olursa yere yaklasırsa bütün o korkutan tavırları azalır .

Bu piyasada 16 binlik broadway mutlaka curuktur. Sanirim ayagimi kessin yeter mantigiyla almis.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • 2 sene önce 8 bin TL ye suzuki maruti aldım 94 model tam bir külüstürdü ilk arabam bu arada işmi görüyor lüx merakım yok yürüsün yeter baktım şu aralar 30 binlerde satılıyor temizleri ülke resmen bomba gibi patladı fiyatlar konusunda geçen rektefiye ettirdim 6 bine maal oldu 20 sene kullanırım bakımlarını yaparak hiç daha yükseğinde gözüm yok daha doğrusu bu ülke şartlarında daha yükseği hayal diyebilirim gariban için.

Orijinalden alıntı: omer_ist

Güle güle kazasız belasız kullanın , mekanikte problem yoksa yapılıcak en güzel sey güzel 4 adet lastik ve yere indirmektir . önlere coil over arka pres olursa yere yaklasırsa bütün o korkutan tavırları azalır .

Her arabayı yere indirme ve coilover sevdası nedir? Araçta broadway.Arabayı küçümsedigimden degil bu aracın ruhuna aykırı.

1998 Toyota Corolla vs 2015 Toyota Corolla (Auris) - Crash Test - YouTube

broadway 98 model corolla kadar bile dayanıklı olduğunu düşünmüyorum. kaportadaki çürükleri pasları ve metal yorgunluğunu saymıyorum bile.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.