Bildirim
16/17 Ev Forması Sızdı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Süper olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ironi mi yaptın ciddi misin _____________________________
Biz Avrupa'da başarılı olmak için kurulmuş bir takımız.
-
sarı ve kırmızı üzerindeki şeritler renkleri kapatmış ve daha soluk bir görünüm getirmiş bencequote:
Orijinalden alıntı: Dolmetscher
ironi mi yaptın ciddi misin_____________________________
Biz Avrupa'da başarılı olmak için kurulmuş bir takımız.
-
at çöpe gitsinquote:
Orijinalden alıntı: Dolmetscher
sarı ve kırmızı üzerindeki şeritler renkleri kapatmış ve daha soluk bir görünüm getirmiş bence
Alıntıları Göster -
Bu yönetim varken tarihin en güzel formasını 1 liradan satışa çıkarsalar yine almam.quote:
Orijinalden alıntı: AliKocBey
at çöpe gitsin
Alıntıları Göster
_____________________________ Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
Katen Kyoukotsu.Hiç, bildikleri hiçtir. Bilmek istedikleri, hiç.Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak. -
Her sene oldugu gibi forma elestirici milletimiz yine begenmeyecek ama bence gayet guzel olmus ara sıra degisiklik iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Bence güzelquote:
Orijinalden alıntı: Tigrerra
Her sene oldugu gibi forma elestirici milletimiz yine begenmeyecek ama bence gayet guzel olmus ara sıra degisiklik iyidir._____________________________ AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large -
Bu ne la ? Hiç hoş olmamış bence. Üzerine ardı ardına siyah şerit çekerek forma yapan yaratıcılığınıza ...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nice.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Fenerbahçe'ye adandık bunun için yaşıyoruz, tıpkı Obradovic gibi..." -Gigi Datome
"İnsanların dünyada nefesleri sayılıdır ve ölümsüzlük kapısı kapalıdır." -Fatih Sultan Mehmet
-
Forma bahane yıldızlar şahane
Ben beğendim güzel bence.quote:
Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight
Forma bahane yıldızlar şahane
_____________________________ -
Ciddiyim ben beğendim
kartuş bitmişquote:
Orijinalden alıntı: gurkan19
Ciddiyim ben beğendim_____________________________ Conte'in yoluna bas koyduk. Bize bu sevdadan geri donus yok!
-
Hologramik bir görüntüsü var. Gece oynanan maçlarda rakip takım çift görebilir formayı giyeni. Bence fizik ile futbolun mükemmel bir birleşimi
son zamanlarin en kotu formasi bence.quote:
Orijinalden alıntı: sommet de la montagne
Hologramik bir görüntüsü var. Gece oynanan maçlarda rakip takım çift görebilir formayı giyeni. Bence fizik ile futbolun mükemmel bir birleşimi
her takimin birinci formasi standar olmali ve sadece kucuk detaylar degismeli. asil farklilik 2. ve 3. formada yasanmali._____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol -
Az önce dikkatimi çekti milli takımın giydiği mavi tişörtlerde de bu çizgiler var. Sanırım nike'ın önümüzdeki sezon formalarının çoğunda göreceğiz. Kendi fikrim o kadar kötü olmadığı yönünde. Hele geçen seneki forma üzerindeki yıldız saçmalığından sonra taraftar bu formaya daha sıcak bakar diye düşünüyorum.
Bana göre iyi ve güzel şahsen. Yıllardır düz parçalı yapıldı hep, e bu çizgiler biraz da olsa haba katmış canlı canlı görmek daha detaylı fikir verir bence. Şahsen bu formalar gerçek ise. Ama twitter da bu formalar ın yalanlandığı twitlerini gördüm bir kaç tane.
Ben çok beğendim ama dursun varken hiçbirşey almam storedan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ----- -
Yav Başkan Dursun Özbek varken böyle birşey çıkmadığına şükretmemiz lazım.
[image]http://i.hizliresim.com/nrMa91.jpg[/simage]
Ayrıca yeni forma her türlü idare eder. 4 yıldız olayı kurtarıyor karizmayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ *
*
*
*
Benzer içerikler
- bonus gold ve platinum arasındaki fark
- ultraslan üyelik ücreti
- meşale nereden alınır
- galatasaray kaptanları
- teşvik primi ne zaman yasaklandı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler