|
Bildirim
Sabıkalı uçak, Boeing lobisi üstünü kapatmaya çalışacak pilotaj hatası diye. Bunu yazın bi kenara
|
Bu nasıl bir yorumdur....
Maliyet can güvenliğinden önemliymiş... Klasik fıtrat zihniyyeti.. |
Onu yazan kaptan pilot mu, yoksa yolculuk eden bir pilot mu.
Havada kaptan pilot uçağın amiyane tabirle Allah ı dır. ağzından çıkanda o uçakta vahidir. O vahye uymayacak ya da mırın kırın edecek kabin ekibinden de şırınga ile kan çekerler. |
Geldiniz mi hemen yalakalık yapmaya?
|
ortadoğu kafası ? türkiye ortadoğu ülkesi mi sence ? THY yetkililerinden daha iyi karar verebileceğine mi inanıyorsun ?
kardeşim bırakın artık bu kendini yüceltip yerli olan herşeyi gömmeyi |
iktidar düşmanı havacılık uzmanları fırsatı kaçırmamış.
|
Bizimkiler niye geçici olarak uçuşlardan çekmiyor ? Bu mu insan canına verilen değer ? Belki kronik bir sorunu vardır uçağın.
|
Haddini bil! Suç bendeki sizler gibi ağzı bozuk seviyesiz, bilgisiz, lafı hep başka yerinden anlayan tiplere laf anlatmaya çalışıyorum. Klavye başından herşeyi çözüyosunuz maşallah. Sağdan soldan duyduğunuz veya okuduğunuz haberlerle gelip burada ahkam kesiyosunuz. Ben sektörün içinde olan biri olarak burada doğru yorumlarda bulunmaya çalışıyorum.
Beni önce iktidar yağcısı sonra boeing savunucusu gibi göstermeye çalışıyosunuz. Şuan resmi olarak şüphe üzerine Çin sivil havacılık otoritesi uçuşları kesti ve birkez daha söylüyorum ben uçaklarda sıkıntı yok demiyorum ama var da demiyorum. Belki de gerçekten uçaklarda sıkıntı olduğu ortaya çıkacak ama bütün uçuşları kesmeyi gerektirecek somut veri yok diyorum. Şunu da unutmayın herhangi bir haber sitesinde okuduğunuz her haber gerçek değildir. Türkiye nin en büyük havacılık haber sitelerinden birinin bile defalarca skandal haberlerine şahit olduk. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 11 Mart 2019; 17:10:5 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|