Bildirim
1500tlye kadar telefon onerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hemen alacagım ancak g2 nin kart slotu olmaması beni g2 den itiyor :) -
s4 s3 note2 arasında kaldım ben
acıkcası kendime değil bi arkadaşa alıncak
acil telefonu bozuldu onun :) -
Note 3 kullanan biri olarak derim ki bekleyin biraz. S3 ve S4 çöp. Note 2 senin listende alınabilecek tek tlf. 32 gb G2 veya gmd nin yeni nesillerin i beklemeni tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acil almam gerek dediğim gibi :)
1myst ozaman s4 gibi duruyor :)
rom root olaylarına girdiğim için sd kart slotu şart :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 3 Şubat 2014; 10:55:17 > -
Elite bekle derim ama illa simdi diyorsan tartısmasız en iyi telefon g2 32gbtır. Samsungu falan gec alınabilir telefonu yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam s3 u eleyin ve s4 ve note 2 arasinda secim yapin sd kart zorunlulugunuz varsa s4 daha performanslidir -
g2 iyi abarttılarda abarttılar şişirdilerde şişirdiler gülüyorum :D + bence biraz beklemelisin :) -
Android dedigin cok rahat olmali, her seye izin vermeli. Yoksa iOS'dan ne farki kaldi? Bkz; batarya degisimi, SD kart destegi...
S4 kullanıyorum hiçbir sıkıntı problemim de olmadı. Şunu al bunu al iki gün sonra başkası çıkıyor. Sonu yok bu işin. -
htc one lar 1600 e kadar düştü sanırım 100 lira fazla verip alabilirsiniz
edit: sd kart slotu yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 3 Şubat 2014; 13:51:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
quote:
Orijinalden alıntı: lunhker
g2 iyi abarttılarda abarttılar şişirdilerde şişirdiler gülüyorum :D + bence biraz beklemelisin :)
Abarttığım neyse söyleyinde bizde öğrenelim.
htc one kullanmalısın diyorum :) + malzeme kalitesi görmelisin eline kullanıcıya verdiği hissi tatmalısın :) + lg yani ne bileyim :) LG işte :) + htc one çok stabil çalışıyor arkadaşlarımdan gelen yorumlar bunlar kullanıcı deneyimleri bunlar . fakat lg g2 için aynı şeyi söyleyemicem :) ++ vs. vs. -
quote:
quote:
quote:
g2 iyi abarttılarda abarttılar şişirdilerde şişirdiler gülüyorum :D + bence biraz beklemelisin :)
htc one kullanmalısın diyorum :) + malzeme kalitesi görmelisin eline kullanıcıya verdiği hissi tatmalısın :) + lg yani ne bileyim :) LG işte :) + htc one çok stabil çalışıyor arkadaşlarımdan gelen yorumlar bunlar kullanıcı deneyimleri bunlar . fakat lg g2 için aynı şeyi söyleyemicem :) ++ vs. vs.
his falan değil bu s800-s600 farkı one'ın rakibi s4
-
G2. Ayrica biraz daha bekleyeyim deme. Yeni telefonlarin cogu 2k gelecek ve performans yerlerde olacak. G2 donanimi ile uzun sure idare eder.
G2 ve Discovery Elite dan başka telefon alınmaz bana göre. -
Sd kart cok onemliyse s4 al. Ama bence 32 gb romlu 3 gb ramli s800 2.5 ghzlik gmd elite beklenir. Subat ayi icinde cikacak.
Sabrın sonu selamettir
Xperia z
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
quote:
quote:
quote:
htc one kullanmalısın diyorum :) + malzeme kalitesi görmelisin eline kullanıcıya verdiği hissi tatmalısın :) + lg yani ne bileyim :) LG işte :) + htc one çok stabil çalışıyor arkadaşlarımdan gelen yorumlar bunlar kullanıcı deneyimleri bunlar . fakat lg g2 için aynı şeyi söyleyemicem :) ++ vs. vs.
his falan değil bu s800-s600 farkı one'ın rakibi s4
al ozaman plastik g2 yi 2 ay sonra donsun :)
-
Arkadaslar g2de karar kildim iki telefonuda elime alinca :)
Htc one s600 olduğunu hissettirmiyo korkma android cephesinde en stabil çalışan arayüz sense ama bu htc one almak için bir sebep değil yinede s800 işlemciler ile aynı fiyatta olduğu için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung a35 yorumlar
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- uygulama indirirken şifre istesin
- telefon sadece acil aramalar diyor ne yapmalıyım
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- exynos 1480
- samsung z fold 7
- s24 ultra one ui 7
- samsung a06 ne zaman çıktı
- iphone en çok satan modeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X