Şimdi Ara

1500 TL VE ÜZERİ KULLANICIYA YÖNELİK NOKTA ATIŞI TAVSİYELER VERİLİR!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
3
Favori
11.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • starryeyed kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle günaydınlar. Soruna gelirsek donanım olarak SE'nin ön kamerası hariç 6s'ten geri kaldığı bir nokta yok, onun haricinde sen küçük ekranlı daha köşeli sağlam hatlar istiyorsan SE alacaksın, ha yok bu küçük ekran beni kesmez ben bol bol selfie çekinip snap atarım diyorsan 6S alacaksın ;)
  • hocam selamlar,

    1500'lere pek çıkmak istemiyorum tavsiye verirsen sevinirim:

    1- kamera performansı birinci kriter
    2- oyun çok oynanmaz genelde whatsapp ve sosyal medya
    3- sar değeri düşük
    4- ısınma vs. problemi olmayan

    önerilerini alabilir miyim?
  • Bütçe 2200 tl'e kadar.
    Kriterlerim:
    -telefonu 3-4 yıl kullanıcam,3-4 yıl başımı ağrıtmasın.
    -Kamerası güzel olsun.
    -Her zaman stock kullanıcam(root vs falan anlamıyorum bu işlerden)
    -oyun meraklısı değilim o çok önemli değil bide tasarım,marka takıntım yok pek önemli değil bunlar
  • sculptor S kullanıcısına yanıt
    1500 altı diyosan Samsung Galaxy J7 J710 2016 al geç hocam, sar değeri de düşük, kamerası da fiyatına göre ideal, pili de iyi gider, akarı kokarı da olduğunu pek duymadığım bir modeldir, güle güle kullanılır. Ha ille de Kamera da Kamera dersen beti Lg G4'e yatırıp kumar da oynayabilirsin ;)
  • Hocam iPhone Se nasıl bilirsin? 6 ile 6s den daha iyi bir pil performansı olduğu söyleniyor.

    Kullanımım:

    Oyun hiç yok.

    Sosyal medya ağırlıklı bir kullanımım var.

    Şuan kullandığım telefon Lumia630(bıktırdı)

    2000 civarına kadar ne önerirsin?
  • SISTEM-4-4-2 S kullanıcısına yanıt
    SE'yi fakir İphone'u olarak bilirim Neyse konuya dönelim, SE performans anlamı ile İphone 6S ile yarışabilen bir telefon, pil performasları kafa kafaya gibi, hani küçük ekranı ve birbirine yakın pil kapasiteleri düşünüldüğünde belki bir tık daha 6S'ten iyi gidebilir. Onun haricinde selfie kamerası yağlı boya ile resim çizercesine çekiyor, ha sıkıntı yaratmaz diyorsan 1800'e alınabilir bir tercih İOS cephesinde, ama ben almışken 400 daha bayılıp 64 gb'lık alırım.
  • Hocam yukarıdaki kullanıcılardan birine z5 önermişsiniz ama kullanıcılar Isınmasından bir hayli şikayetçi. Bunun hakkında bir görüşünüzü alabilir miyim?
  • Hocam 810 lu telefon tabii olarak ısınır lakin bi HtC one M9 ya da Z3+ taki kadar abartılı bir ısınmaya sebep olmuyor, ya da cihazda ısınmadan kaynaklı bir performans düşüşü yaşanmıyor, yaşayan varsa da ben duymadım henüz.Bir de insanlar genelde 0 cihaz aradıkları için Sony'den Z5'i öneriyorum yoksa benim için Z serisinin yıldızı Z2'dir kesinlikle ve bence kullanıcı deneyimi ve performans açısından Z2'den sonra öyle devrim yaratacak bir ilerleme yaşanmadı Z serisi telefonlarda USB portunun kapak dışına alınmasına rağmen ip sertifikasını koruması haricinde. Ha soğuk cihaz istiyorsa S6, S6 edge de alabilir lakin pili Z5 kadar gitmez ve tel kapalı hafıza.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 13 Ocak 2017; 23:28:51 >
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Ya benim arkadaş alacak. Özellikler çok hoşumuza gitti ve fiyat da fena değil. Tek problem ısınma. Oyun oynamaz ama böyle 3,4 yıl kullanmak istiyor. Sizce almalı mıyız?
  • hocam ben max 2000 tl olacak şekilde,

    aradığım en önemli özellik kamerası
    ve de telefonun ısınması kasması çok olmaması yeterli
    leica lens olduğu için huawei p9 düşünüyorum şuan önerir misin gerçi onun fiyatı 2000 den fazla sanırım pek araştırmadım ama başka ne alternatiflerim var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrasahin -- 13 Ocak 2017; 23:41:23 >
  • Oyun oynamıyorsa zaten hiç sıkıntı yok, alır 3 sene de tepe tepe kullanır, telefonu en çok ısındıran olay oyun ve video kaydı zaten. Ha baştan uyarayım kamerası için alacaksa HİÇ BULAŞMASIN!.. Ha aradığı stabilitedir, hızdır, 1,5 günü aşan bataryasıdır, eyvallah, sorunlu cihaza denk gelmediyse güzel güzel kullanır ;)
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Kamera derken? Ne gibi kötü yanı var? Yani ısınması var okey. Başka kötü yanı var mı kamerasının?
  • Hocam fiyatına ve segmentine göre kamera cidden rezalet.Hani gündüz çekimlerinde pek bir sıkıntı yok, her türlü kurtarıyor ışıklı ortamda, lakin az ışıklı ortamlarda ya da gece çekimlerinde karıncalar halay çekiyor gürültüden ötürü. Otomatik modu istenen verimlilikte çalışmıyor. Yüksek mp ayarında fotoğrafta anlamsız bir kumlanma (pixel kırılması) oluşuyor. Seri çekim diye bir olayı yok kamera arayüzü yavaş, ayriyetten OIS YOK. Ancak manuel ayarlarda kurtarır fotoğraflar çekebilir dicem de onunla da kim uğraşacak. Kısacası BOK GİBİ
  • Hani önerdiğim arkadaşımız da zaten bunların farkında olan biriydi. Sonuçta ben satıcı değilim, isteğe uygun telefonları önermeye çalışıyorum sadece. Amme hizmeti anlıcan
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam peki harici uygulamalarla çekim yapınca da aynı mi sonuç?
  • Hocam harici uygulamalar belki çekim kalitesini ve resimdeki kumlanma olayını halledebilir lakin gece çekimlerini pek adam edebileceğini zannetmiyorum sonuç olarak f2.0 bir lensi ve mercimek ebadında bir sensörü var, fazla ışık almıyor tabiatı gereği. Şahsen Z2'mi ben garantisi biter bitmez rootlayıp içindeki kamera yazılımını modlayınca adam akıllı sonuçlar almaya başladım, içindeki yazılıma kalsa otomatik modda 8mp'e mahkum olacaktık
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Hahaha fakir işi severim. Teşekkürler cevabın için ama hala çok aradayım. 6s 32gb yada Se 64gb bakalım hangisini alacağım çok merak ediyorum.
  • Hocam 2000 civarı çift simli kamerası pili iyi ne önerirsiniz Huawei p9 güzel gibi ama nükleer reaktör mübarek :/
  • ugrkgz kullanıcısına yanıt
    Hocam son kur oynamasından sonra 2000'e pek rahat kaliteli cihaz öneremiyorum ne yazık ki. Onun dışında Samsung Galaxy A810 bakabilirsin lakin çift simli modeli var mı onu bilemeyecem, eski A8'de vardır bunlarda da vardır herhalde. Aynı şekilde Note 4'de bakabilirsiniz. Ha Samsung dışında yok mu önereceğin dersen Huawei, Lenovo ya da One Plus gibi markalara kayacam ama onlar da işte Nükleer reaktör hocam.
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi biraz artırsam ne önerirsiniz peki Samsungları pek beğenmiyorum genel olarak :/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.