Şimdi Ara

1500 TL VE ÜZERİ KULLANICIYA YÖNELİK NOKTA ATIŞI TAVSİYELER VERİLİR!.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
11.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manner34

    2 buçuk senedir iPhone 5s kullanıcısıyım daha önceden note 2 ve s2 kullanıyordum şuan max2000 olucak şekilde 0 ve 2. El telefon bakıyorum öncelikle ekranın 5inçten büyük olmasını istiyorum, bir günü rahat rahat çıkarabilecek şarj stabilite ve ortalama bir kamera aradıklarım bunlar. Şuanda aklımdaki telefonlar huawei p9 ve samsungtan sıkışığım için Sony z5 premium ( xz de olabilir ekranı küçük geldi ) tavsiyeleri bekliyorum.

    Bir Z5 Kullanıcısı olarak ekranla idare ederim derseniz Z5 öneririm ben,ikisini de kullanmış biri olarak.Z5 Premium'daki kronik sorunlar yok,pili daha uzun gidiyor,taşınma kabiliyeti daha yüksek.

    Ekran konusunda bu arada ben küçük geldiği bir durumda kalmadım,1080 P'linde nimetlerin yararlanıyorum.Sorunuz varsa yanıtlamaya çalışabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi5 aldım hocam farklılık arıyordum ve her anlamda memnun etti hem daha güncel hem özellikleri daha iyi şuana kadar pişman eden bir özelliği olmadı merak ettiğiniz birseyi varsa yardımcı olabilirim bende teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatlck C kullanıcısına yanıt
    hocam cevap verseydiniz iyiydi fiyat olarak 3 bine çıkabilirim en fazla.
  • Hocam iyi günler,
    benim için en önemli nokta kamera, 2300Tl bütçem var ancak internetten değil mağazadan alıcam bana hangi telefonu önerebilirsiniz??
  • Millet forum defterini yaşadığım adil olmayan bir talihsizlikten ötürü kapatıyorum. Bu nedenle bu mesajımdan sonra yazılan sorulara artık bu başlık altında cevap vermeyeceğim, Bundan önce sorusu olup da cevap bekleyen arkadaşlarla özel olarak görüşeceğim. Bu nedenle bu konuyu benden devralmak, insanları akıllı telefon konusunda aydınlatmak isteyen arkadaşlar varsa aranızda benimle özelden irtibata geçerse memnun olurum.

    Hakkınızı şimdiden helal edin arkadaşlar. Hepinize iyi forumlar!..
  • Merhabalar Samsung galaxy s7 edge'im vardi ama hirsiz saolsun çaldi ve telefonsuz kaldim..

    Şimdi ise telefon araştiriyorum S7 edge'den memnundum fakat iphone mu denesem diyorum.. (Daha önceden hiç ios kullanmadim hep android kullandim.)

    Samsung Galaxy S7 Edge fiyat: 2300 TL

    İphone 7 plus 128 gb fiyat: 3.300 TL

    VEYA Samsung s8 imi beklemeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.