Arkadaşlar telefon bozuldu yeni tel almam lazım.1500-2200 TL fiyat aralığında en iyi telefon hangisi sizce? Oyun için almayacağım. Birden fazla işlem yaparken donmaması, Kamera çekiminin ve dahili hafızasının iyi olması önemli benim için |
1500-2200 TL aralığında en iyi telefon?

-
-
Gm discovery
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
[simage][/simage] Konuya baktım 2015 - 2016 mı acaba diye
Hocam tavsiyem yaptırabilirsen telefonu yaptır, yaptıramazsan da bütçeni 3000 seviyelerine çıkartmaya çalış, dediğin fiyatlara alacağın telefonlar maksimum 1, 1 buçuk yıl sonra kasma, donma yapmaya başlıyor, bizzat kendim 2018 yazında 1200 liraya aldım şu anki Xiaomi telefonumu, hâlâ kullanıyorum işimi görüyor ama her gün 1-2 kez takılma donma yapıyor ve kendini tekrar başlatıyor. Tecrübe ile sabit yani, şu dönemde 3-4 yıl götürsün telefonlar 3000'den aşağıya zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s2kko çin markalarına para verme 2. el ip6s daha iyi
-
Xiaomi markası f/p ürünler yapan bir marka.
Bende zamanında çok araştırmıştım, 2019 da xiaomi note 6 pro 32gb aldım.
-Şarjı hala 24 saat+ gidiyor. (her gün yatmadan 50 dk dizi, 30-40 dkda youtube izliyorum)
-Kamerası hala ortalama üstü
-Takılma hala HİÇ yok, arada oyun falan da indirip oynuyorum, kasma etme sorunu da yok oyun oynamak isteyenler için.
Xiaomi yazılım olarakta çok güzel destek veriyor. Öyle apple gibi yeni almaya zorlamıyor insanı.
Ben kriterlerimi ortalama foto çeksin, şarjı iyi gitsin, şarj soketi problemi falan yaşamayayım; sağlam telefon olsun, tüm banka-video-araştırma ihtiyaçlarımı karşılasın olarak belirlemiştim.
Telefoncu değilim, ama alırken cidden çok kapsamlı bir araştırma yapmıştım. Bütçeme uygun 3 telefon arasında kalıp bunu almıştım. O dönemler 1300 liraydı. Şimdi dediğin fiyat aralığında olması lazım.
2.el kesinlikle tavsiye etmiyorum. Note 6 pro günümüz için de gayet yeterli bir telefon.
Umarım sorunsuzca severek kullanacağın bir telefon alırsın.
-
Alma daha iyi
-
Realme 5i tavsiye ederim
-
3300e xiomi note 10 al mağazasindan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 29 Temmuz 2021; 16:16:1 >
3310
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X