Şimdi Ara

150 m2 salon için ses sistemi tavsiye(Yardıma ihtiyacım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok az bilgi ile 2 haftadır araştırıyorum fakat işin içinden çıkamıyorum. 150 m2 bir dükkanım var ve hafif müzik sistemi kurmak istiyor. Hafisten kasıt şu; sesin kalitesi önemli, anlaşılabilirliği çok yüksek ses vermesi mühim değil. Alanda müzik çalarken sohbet edilebilmeli bir canavara gerek yok:)) Şimdi sorumu daha netleştirmek için bazı bilgiler veriyorum;

İsteklerim:

*Net ve pure bir ses
    *Arka plan müziği tadında olmalı(folk ve soft rock)
    *500-900tl arasında bir bütçe ayırabilirim
    *150 m2 bir alan için(tavan 5 metre)
    *Bilgisayardan kullanımı olmalı

Sorularım:

*Sizin yaratıcı ve ekonomik öneriniz ne olur?
    *Logitech z5500 ya da z 906 işi çözer mi iyi bir ses kartıyla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucoz86 -- 23 Aralık 2013; 10:34:24 >

- 150 m2 alan

Bunlar birbiri ile uyumlu olmayan parametreler...

Bir işletmede fon müziği temini amaçlı kullanılacağını varsayıyorum...
    150 m2 bir alana dediğiniz şekilde bir seslendirme yapacak olsaydım JBL Control One serisi ilk aklıma gelecek hoparlörler olurdu. Zira bunlar net ses veren ancak kendileri pek göze çarpmayan hoparlörler. Ancak bir çift yeterli gelmeyecektir. Zira rahatsız etmeden homojen ses dağılımı sağlamak için daha fazla sayıda hoparlörü alana dağıtmanız gerekecektir.
    http://www.jblpro.com/catalog/general/ProductFamily.aspx?FId=17&MId=5

Bence profesyonel seslendirme konusunda bilgili bir firma ile görüşmenizde yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 23 Aralık 2013; 21:48:57 >

• İlginiz için teşekkür ederim. Haklısınız bütçe ve bilgi şu an için kısıtlı fakat en uygun çözümü geliştirmeye çalışıyorum. Fakat bir uzman yardımı gerekiyor anladığım kadarıyla:) İnsan içinde olmadan anlamıyor işin zorluğunu... Ben bir creative ses kartı bir z906 işi çözeriz diyordum...

* Evet Sadece fon müziği amaçlı kullanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucoz86 -- 24 Aralık 2013; 1:57:18 >
    Ev için ses sistemi önerisi.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.