Şimdi Ara

18 m2 oda için klima tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hesaplamalarıma göre odanın m2 si 17.87 çıkıyor. oda öğlenden itibaren full güneş alıyor 2 kişinin yaşadığı yalıtımlı yeni bir evde oturuyorum. Bu oda için kaç btu, hangi marka klima almam uygun olur. limitim 2000 tl. yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesx86 -- 7 Ağustos 2016; 20:47:29 >

• enesx86 kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak 9000BTU yeter hocam marka işine bütçenizden ziyade aradığınız özellikler, bölgenizdeki servis durumu vs etkendir.
    Orta segment ürün alırsanız ve ısıtmada da kullanacaksanız siz yine de 12000BTU ürünleri de inceleyiniz zaten 9 ile aralarında çok fark olmasa gerek
  • enesx86 kullanıcısına yanıt
    Nedense klima sektöründe adından çok söz ettirmemiştir BOSCH.
    Kaldı ki tüm serilerimidir bilmem ama zaten klimalarını da kendisi üretmiyor. Yanlış bilmiyorsam Çin de mideaya yaptırıyor olması lazım.
    Yani bu klasmanda alacağınız diğer klimalara nazaran bir artısı da eksisi de bana göre yok. Ancak bu modele özgü yine ''sensörü arıza yapıyor, Kompresörü kalitesiz '' vs vs diyecek olan varsa yazacaktır mutlaka.
    1500 lu rakamlarda 9 luk inverter klima da pek yok gibi sanki onuda unutmamak lazım. Değişken kademeli dış ünite fan motorunun avantaj görebilirim. buna paralel keşke iç ünite fanı hızını da 6 kademe yapsalardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.