Şimdi Ara

150 Kilo Kızla Çıkılır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu troll. Troll değilse de şunu sormak istiyorum ikinizin toplamı 150 olursa düşünülür. Olmazsa sıkıntı, şeyi bulmakta bile sıkıntı yaşarsın :D
  • Eğer kilosunu ikide bir suratına vuracaksan, tombik şakaları yapacaksan çıkılmaz. Uzak dur o kızdan. Ki bunu buraya yazabilirsan çıkılacak kişi değilsin.
  • merdivenden bile çıkılmaz
  • sen burdaki ergenlere ve toplum baskısına aldırma dostum. Gerekirse spor yapar zayıflar
  • Valla Türk kızlarının hiç uzun boylu ve çok zayıf erkeklerle cıktıgını görmedim. İdeal kilo sakal , ideal kilo geniş omuz ,ideal kilo yakışıklılık vs hep böyle erkekleri koluna takıp gezdiriyorlar. Ama internete de "bön dış gürünüşe bakmuyurum" diye yalan söylerler.Hal böyleyken gidip çirkin veya şişman Türk kızları ile çıkmak hata olur.Türk kızlarının ilk önce kendisine çeki düzen vermesi lazım. Ben yabancı kızlarla sevgili olup evlenmeyi tercih ederim. Bir Türk kızıyla asla. 25 yaşıma kadar bana hiçbir faydası olmamış Türk kızlarını ben istemiyorum bu saatten sonra.Şu anda da Rus sevgilim var. Rus kızları erkek ruhundan anlıyor , aşktan , sevgiden anlıyor , romantizmden anlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan yarıldım gülmekten hahaha

• Ön tabakayı geçip ulastigini dusunursen anca yeter o kadarı

• içine girip yatıcanmı yavrum bu nasıl oran biri 63 biri 150 :)
  • Gönül işine kilo kriterini karıştırırsan o işi geçeceksin hocam. Biriyle birlikte olman kilosuna değil de yüreğine bağlı olmalı. Seviyorsan olabilirsin, kilo milo boş iş. Siparişle olmaz o işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldiniz arkadaşlar insan her geçen gün bir organını hastalıklardan kaybediyor Ne olacağımız belli Gerçi ben sağlıklıda fiziksel sorunluda olsam her insanı seviyorum eşittir benim için

Fiziğe önem verecek kadar Kimyası bozuk insan değilim Allaha Şükür olsun

Sevmişsem aşıksam Aşkımın eli ayağı gözü Ömrü olurum

Bugün aklını kaybetmişsin geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldiniz arkadaşlar insan her geçen gün bir organını hastalıklardan kaybediyor Ne olacağımız belli Gerçi ben sağlıklıda fiziksel sorunluda olsam her insanı seviyorum eşittir benim için

Fiziğe önem verecek kadar Kimyası bozuk insan değilim Allaha Şükür olsun

Sevmişsem aşıksam Aşkımın eli ayağı gözü Ömrü olurum

Bugün aklını kaybetmişsin geçmiş olsun

hoş geldin arkadaşım nasılsın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 21 Haziran 2017; 0:27:54 >
  • kiara mia gibiyse olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

İnsanlar diyetle sporla kilosunu verebilir ama sizin gibi insanların için malesef bilim beyni geliştirebilecek bir yöntem bulamadı.

Şu konuya bir düzgün cevap gelmiş. Buna şükür!

Konunun içeriğine mi üzülsem yoksa şu yorumdakilere mi bilemedim.

Sen sevgili olacağın kişiyi kilosuna göre değerlendiriyorsan çok aciz durumdasın kardeşim, kendini geliştirmen şart.

Bullshit bulunduğumuz devir gösteri devri bulunduğumuz toplumda gösteriş toplumu, böyle dış görünüşe önem vermem diyenler artık sadece evlenme programlarında rol parçalayanlar bile paravan açılıncaya kadar söyleyebiliyor bunu.

Kaldı ki çocuk 63 kilo kız 150 kilo, konu fake muhtemelen ama bu olacak iş değil yani.

• Bende 60 kiloyum gercekden kilolu bi kızla

Almanyadan gecen yil bi koz arkadaşım gelmişti alman kizlari kiloli olur genelde

Belim pert olacakdi nerdeyse ona göre haberin olsun

• çıkamazsın aşağı çeker hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.