Şimdi Ara

150 Kilo Kızla Çıkılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur4154

İnsanlar diyetle sporla kilosunu verebilir ama sizin gibi insanların için malesef bilim beyni geliştirebilecek bir yöntem bulamadı.

Şu konuya bir düzgün cevap gelmiş. Buna şükür!

Konunun içeriğine mi üzülsem yoksa şu yorumdakilere mi bilemedim.

Sen sevgili olacağın kişiyi kilosuna göre değerlendiriyorsan çok aciz durumdasın kardeşim, kendini geliştirmen şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

İnsanlar diyetle sporla kilosunu verebilir ama sizin gibi insanların için malesef bilim beyni geliştirebilecek bir yöntem bulamadı.

Şu konuya bir düzgün cevap gelmiş. Buna şükür!

Konunun içeriğine mi üzülsem yoksa şu yorumdakilere mi bilemedim.

Sen sevgili olacağın kişiyi kilosuna göre değerlendiriyorsan çok aciz durumdasın kardeşim, kendini geliştirmen şart.

Tamam anladık 2'niz de 200 kilo evden çıkmayan sivilceli asosyalsiniz. Kendiniz gibi olanlarla birileri çıkınca siz sürekli reddedilince kıskanıyorsunuz.

• İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmek doğru degil ama eğri oturup doğru konuşalım biri 150 digeri 60 kilo olan iki insanın sevgili olması biraz zor.Ha olmaz mı olur tabiki ama burda olduğu gibi yakın çevresinden de tepki çeker zayıf olan.Kilo verilmeyecek şey değil ama yinede toplumda baskı görür bu çift,insanlar bişey demese bile bakışlarıyla anlatır herşeyi

Bu arada fiziksel özelliklerle dalga geçmek doğru degil dedim ama geçenlerde canımı çok fena yakan bi kızın boyu be kilosuyla dalga geçtim.Fazlasıyla haketti çünkü,pişman değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş güvenliği falan yaptırman lazım

• Ayrı sikletlerdesiniz çok zorlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Hahahaha ne kadar doğru tespit. Senin ilişki konusunda tecrüben olsa insanların dış görüşü bi yere kadar etkili bişey olduğunu anlardın. Kızla beraber olup sen kilo almak için spor yapsan oda zayıflamak için o zaman uyumlu olabilirdiniz. Ama senin bu zihniyetini bilse kız seninle muhatap bile olacağını sanmıyorum tecrübesiz liseli kardeşim

• CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Tek başına kararlar alma yetisine sahip olmayan, ilişkiye dair bir bilgisi olmayan, bunlardan ziyade sevgili olacağı veya olmayacağı kadını insanların düşüncelerine göre sonuçlandıran; beyin gelişimi tamamlanmamış aciz bir üyenin ön yargısıyla birlikte böyle basit bir yorum yapması oldukça komik oldu doğrusu. Sen ve senin gibiler her zaman böyle aciz kalacak. Acıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 18 Haziran 2017; 20:15:36 >
  • Ya bilmiyorum öyle midir günahını almayayım konu sahibi arkadaşın ama

Bu konu bana yüzünün güzel olduğunu düşünen 150 kilo arkadaşımızın zayıf kıza yazmadan önce ters psikolojiyle işin olurunu bizim üzerimizden yoklaması gibi geldi

• Ciddiye alıp cevap bile yazılmaz buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Tek başına kararlar alma yetisine sahip olmayan, ilişkiye dair bir bilgisi olmayan, bunlardan ziyade sevgili olacağı veya olmayacağı kadını insanların düşüncelerine göre sonuçlandıran; beyin gelişimi tamamlanmamış aciz bir üyenin ön yargısıyla birlikte böyle basit bir yorum yapması oldukça komik oldu doğrusu. Sen ve senin gibiler her zaman böyle aciz kalacak. Acıyorum

Bu sen misin yoksa?

• Hocam sen onu değilde o seni ırgalar

• Zenginse belki

• csb
  • asansör bile onla çıkamaz kardeşim
  • Bunun bir örneğini lisede görmüştüm.
    Lise biteli 4 sene oldu hala birlikte görüyorum bu çifti yani sevince kilo, yaş, boy pek önemli olmuyor.
    Ama sen sevgili olacağın kızı buraya soruyorsan çıkma, o kıza yazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26B472C85 -- 19 Haziran 2017; 2:8:33 >
  • Kızı sen degil vinç bile kaldiramaz kardeş vazgeç

• beni taşıyabilen erkeklerden hoşlanırım dese ne yapcan
  • 150 kilo fazla bence boyuna göre değişir de 120 kilodan sonrası ı ıh olmaz

• Yok be abi.

• Adriana Lima fiziğinde ama sizi hiç sevmeyen ve ilk fırsatta poponuza tekmeyi vuracak bir kız mı? Yoksa 150 kilo olan ama sizi çok seven ve gerektiğinde sizin için canını bile feda edebilecek bir kız mı? Seçim sizin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.