Şimdi Ara

150 bine kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, dostlar 150 bine kadar araç bakıyorum. Alıp hemen satma gibi bir derdim yok ama satmak istediğimde de hemen satılsa iyi olur, 1 ay beklese de çok problem değil aslında.


    Ağır hasarlı arabalara bakış açınızı da öğrenebilir miyim? Diyelim ki değişen yok ama ağır hasar, buna bariz sigorta şişirmesi diyebilir miyiz sonuçta Değişensiz mantığı ile yaklaşabilir miyiz?


    En çok sembol 1,5 öneriyorlar ama km ler tavan, fiestalar var bu paraya onlarda da ağır hasar var.




  • Hocam ben eşime almıştım sonra dandik arabaya binmesine gönlüm razı olmadığı için ona bendekini verip 2006 clio alize aracı ben kullanmaya başladım. 300 bin km de, 3-4 bin km de yağ eksiltiyor (yakıyor) ekleyip devam ediyorum. Son 6 ayda çıkardığı masraf 4 lastik sibop değişimi ve 200 liralık yağ. Yakmıyor araç. (1.5 dci 65 bg)


    Tavsiye ederim. Yaygın problemleri turboda terleme, klima gaz sızıntısı ve havalandırma difüzörlerinin içeriden kırılması. 120-130 civarına şu an eli yüzü düzgün bir tane alırsınız.


    Sigortalar salak değil hocam bu arada. Şişirme denilen olay ağızlarına sakız olmuş. Yok öyle bir olay. Değişen boya olmayan ağır hasar kayıtlı araçlar var, oturmuş taşın üstüne alt takım ölmüş.


    Ağır hasar kayıtlı araç alınır mı derseniz evet alınabilir. 2006 model araç 100 binlik araç için 12 bin kasko teklifi çıkıyor ona göre alın. (ağır hasar kayıtsız)



    TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ KOCAELİyoutube
    HASAR KAYITLI ARAÇ ALINIRMI?ALSAK SATILIR MI 🤔🤔🤔🤔
    https://www.youtube.com/watch?v=xF9CzBtaoJQ
    TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ KOCAELİyoutube
    PERT (AĞIR HASARLI)ARAÇ ALINIR MI? ARAÇ İZMİRDEN GELDİ🤔🤔🤔
    https://www.youtube.com/watch?v=-cR-Z2OL4Nc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 12 Mayıs 2022; 9:25:20 >




  • DRHARMLESS kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ilginize teşekkür ederim. Sizin aldığınız araçta ağır hasarlı mıydı?

    Birde şuanki baktığım fiesta da podye işlemli ve turbo terleme yazıyor.

    Motor kaputu ve sol çamurluk değişik. Mantıklı olur mu bilemiyorum, hiç ucuz arabada kalmadı ki. Buna 147 diyor. Titanyum x 2010




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 12 Mayıs 2022; 15:7:42 >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt

    Podye işlemi ama işlem nasıl iyi mi? Kaput değişik, sol çamurluk değişik ve podye işlemli ise soldan çok sağlam çarpmıştır. Haliyle patlamış airbag ve patlak emniyet kemerine hazırlıklı olun. Turbo terleme, lifte kaldırıp alttan yağ sızıntısı görmüşlerdir sorun değil bmw lerin bile kronik sorunu yani öyle düşünün. 3-4 bin km de bir yağı tamamlarsınız. Benim araç ağır hasarlı değildi hatta değişen bile yok. Bence büyük hasarlı üst model yerine, büyük hasarı olmayan düşük model daha iyi. Az önce clio ya klima gazı bastırdım klima aktif oldu, kanalları sıfır değiştirtim, rot balans, lastiklere yeni sibop = 500 lira masraf :D Böyle güzel yanı var aracın.

  • limiti 170 yaparsanız symbol ve fiestaların temizi bulunuyor benzin/lpg li olanlar


    eski model dizele bulaşmayın. bugün araba iyidir yarın ne sorun çıkaracağını bilemezsin.

  • Valla ben aldım ağır hasar pert kaydı değil de parça parça 12bin TL hasar kayıtlı 2009 albea aldım(1 kazada 8 binlik tutar var arka çamurluk, bagaj ,panel ,havuz ,şasi kolu değişmiş 2010 yılında) ufaktan çarpışan arabaya dönmüştü ama önden yandan vs ağır kazası yoktu aldıktan bir hafta sonra bakıma soktum(filtreler,bujiler,triger vs) sonrasında çok şükür bir problem çıkarmadı (radyatör su kaçırıyordu onu değiştirdim,şuan yağ veya su eksiltmiyor) motoru falan da oldukça iyi memnunum.Eksperde de yağ kaçakları falan yazıyordu (terleme yapmış 2009 araç normal bence) altını yıkatıp baktım bi sorun olmadı sonrasında ).Sizin baktığınız araçtada motor yürüyende problem yoksa alınabilir duruyor ...
  • Araç tavsiyesi olarak da linea/punto bakabilirsiniz bence ...
  • teşekkür ederim arkadaşlar geri ağır hasarlı almaktan vazgeçtim, temiz hasarsız bulabilirsem bakacam. kaskosuz olmaz sanki @Sar1Lac1 @toyota16 @DRHARMLESS

  • O paraya anca symbol alınır gibi pert falan da olmaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.