< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 20 Mayıs 2022; 7:47:46 > |
150-250 bin arası HB, manuel araç tavsiyesi

-
-
Merhaba 1 yıla yakındır Clio 4 1.5 DCI 75 bg kullanıyorum. Sizin isteklerinizi karşılayabilecek bir araç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düşük km getz dizel işini görür 170 180k TL arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaisensei -- 10 Nisan 2022; 21:26:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2015 Clio 4 1.5 dci icon aracım var manuel, aracımı yenilemek istiyorum ama bakım yakıt kasko nun uygun olmasına o kadar alıştım ki yeni araba deyince aklıma hep giderler geliyor. Üst segment araç alsam sonra tekrar düşürmek istesem hiç düşünmem tekrar alırım. Bu zamana kadar 90 bin km yol yaptım 5 yılda sorun çıkarmadı çok şükür.
Tempolu sürmeyi seven biriyim. 90 bg performansı bana çok yetiyor çok canlı motor. Bu zamana kadar yakıt düşünmeden gönlümce bastım beni üzmedi.
Yağmur ve Far sensörü anahtarsız giriş/çalıştırma özelliklerinin olması da bence güzel.
Tavsiye ederim
-
2013 model 1.25 motor 40.000 km’de boyasız değişensiz Ford Fiesta satıyorum. İlgilenirseniz sarı site ilan numarası 1015652748
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 10 Nisan 2022; 22:19:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o paralara şirket arabası gibi ruhsuz clio mu alacaksın? yoksa plastik deryası getz mi?
giulietta al farkın olsun. bir defa alfa romeo kullanan bir daha başka markaya binmez.
çok kötülemeyelim bununla birlikte az yaksın piyasa arabası olsun dersen punto, getz, clio üçlüsü emrine amade.
-
Punto tavsiye ederim. 2012 model 1.3 mjet 75 hp kullandım 10 000 km kadar. Clio dan daha güzel araba. Ben çok memnundum. Yakıtı da acayip azdı. Ya da bulursan Bravo çok kral arabadır. Biraz geniş olsun satarken rahat satayım istiyorsan min 2015 model araç bul. Egea sedan 1.3 mjet alıp geçebilirsin.
Clio ise alacaksan kesinlikle icon paket tavsiye ederim
Hocam peki 90'lik deneme firsatniz oldu mu, benim butce ile 90bg de aliniyor. Farka deger mi sizce? 75ten 90'a yuzde 20 daha fazla beygir demek oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu aracın dizel olan eski kasa, yeni kasa otomatiklerini kullandım 90 bg olanlarını. Birde kendi aracım manuel 75 bg kullanıyorum. Şunu söylemeliyim ki araç 75 bg gibi değil, daha fazlasını hissettiriyor. 5. vites 2 bin devirde 110 civarı yapıyor, 6. vitese hiç ihtiyaç duymadım. Sanırım 90 bg olan daha fazla yakıyor bir ara bakınmıştım internette edindiğim bilgi bu yöndeydi. Aracımla uzun yolda 1 depo (pompa atınca biraz daha doldurunca) 1000 km gördüm. Şehir içi 700-750 civarıydı diye hatırlıyorum. Hız meraklısı değilseniz alabileceğiniz 90 bg olan muhtemelen touch pakettir, çok bir artısı yok donanım olarak. Hız sabitleyici ikisinde de sabit, arka camlar ikisinde de manuel. Yani biri 75 bg diğeri 110 veya daha üstü olsa belki düşünürdüm ama çok aşırı bir performans farkı hissetmedim ben. Araçla ilgili aklınızdaki tüm soru işaretlerine cevap veririm, çekinmeden özelden yazabilirsiniz. ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 11 Nisan 2022; 19:9:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hocam elimde 95 model 136 beygir türünün tek örneği mercedes benz elegance var eğer ilgilenirseniz 0 539 629 40 45
-
Fiesta 1.4 veya 1.5 dizel
1.4 dizel trend 180-200 bandinda temizini bulursun. Saglam az yakan yol tutuşu direksiyon hissi cok iyi bir araba. 70 beygir ama gidişi 90 beygir gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Nisan 2022; 21:8:13 >
Bende de 6 senedir 2013 icon var, dediğin gibi sıkıntısız araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X