Şimdi Ara

150-200 fps alıyorum ama akıcılık yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,başlıkta belirttiğim gibi ortalama 150-200 fps alıyorum ama oyun akıcı değil.Tüm ayarlar en düşükte sadece karakter kalitesi en yüksek.Ve V-Sync kapalı.V-Sync açtığımda da pek değişen birşey olmuyor fps 60 a sabitleniyor.Sistemim lolü en düşük ayarlarda akıcı oynatabilir diye düşünüyordum ama bir sorun var anlaşılan.

Monitör:1440x900 60hz
    İşlemci:i3 4170 3.7ghz
    Ram:8*2 Kingston fury 1600 mhz
    Ekran kartı:r7 240 128 bit 2g

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı problem bendede var monitorle alakalı olduğunu düşünüyorum yayıncıların oyununu izlediğimde herşey çok daha güzel gözüküyor ama ben oynadığımda o kadar iyi değil
  • Bende de sıkıntı var.
    8GB Ram
    i5 işlemci
    1 GB ekran kartı var.

Ama (çok olmamakla birlikte) oyun aralarında FPS düşüklüğü yaşıyorum.
  • 150-200 arasi gidip geliyorsa sana oyle geliyor olabilir. 120'ye sabitle direkt, birde oyle dene.
  • Sorunun şöylemi şimdi 150 fps var diyelim mouse ile gezerken takılıyor gibi hissiyat mı verıyor görüntü ?
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Normal oyunlarda 50 FPS nin verdiği akıcılığı LOL 120 130 FPS gösterse bile veremiyor gibi

• 144hz lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    PS4 30 fps nasıl oluyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    tek bildigim ve bende işe yarayan ;

Şimdi ben notebook kullanıyorum 2 ekran kartı var biri nvidia diğeri intel graphics masaüstündeyken sağ tıkladıgında nvidia denetım masası secenegıne gırıyorsun orda phsyx ve 3D ayarlar var orda genelde 2 kart kullananlarda oralara gırmedıysenız Otomatik seç te duruyordur mevcut ve güçlü olan nvidia kartını secıyorsun bazı seçeneklerde kartın modeli bazılarında yüksek performanslı nvidia zamazingosu yazar bunları seçtıkten sonra oyuna giriyorsun o şekilde mapte mouse ile gezerken takılırsa alt tab atıyorsun düzeliyor yani bende öyle oldu zaten ayarı bi kere yapınca saveliyo başka bi kart kullanıyorsan nasıl oluyo bilmıyorum.

grafikler en üstün bi altı seviyede ne oluyodu o very highsa en üst bende high ayarlı gölge mölge hepsi açık 150 fps alıyorum oyunda yeri geliyor 130 a 120 ye felan düşüyor

edit : alt tabı mesaj geldi diye atmıştım sen atmasanda olur neden yazdım bilmıyorum ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 5 Ağustos 2016; 12:25:58 >

• Format

• Monitörün refresh ayarlarını kontrol edin. Bazen 48 Hz gibi komik rakamlara düşebiliyor. Onu monitörün desteklediği en yüksek refresh rate değerine getirin (Benimki 60 Hz mesela).
    Redstone neredeyse bütün ayar menülerini bozmasaydı ss atabilirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.