Şimdi Ara

150-170 TL civarı ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hd6670 var bu fiyata. nasıldır? core 2 duo işlemci var. hdmi girişi olması iyi olur. bu fiyat aralığında alabileceğim en performanslı ekran kartı hangisidir?

• işlemcinin tam modeli?
    ram miktarı?
    power supply marka ve watt değeri?
  • 6670 ddr5 varsa güzel olur. Onun harici 2.el 6750 yada 6770 bakabilirsin
  • vatana, gold'a baktım. 6670 var. fakat ddr3.

işlemci e6600, ram 2 gb. 2. el bölümünde ise dediğiniz kartları pek göremedim ve açıkçası ikinci el almak istemiyorum. Çünkü garantili ürün pek yok forumun ikinci el bölümünde.

edit : biraz daha baktıktan sonra baya bi gtx 550 ti buldum. bu kartın performansı nasıl? öyle her oyunu açsın, ultrada oynayayım gibi dertlerim yok. zaten varolan işlemciyle pek mümkün değil gibi. az çok oyun oynatabilsin, yeterli. ayrıca anakartım gigabyte 945p s3. yani kart az çok iyi olursa, ilerde işlemci yeterli gelmeyince i3 falan alabilirim. ama yakın tarihte değil.

bir de gtx 550 ti genelde 170-180 e buldum. bu fiyata alabilr miyim? yoksa daha uyguna bulunabilir mi?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest Account -- 14 Mart 2013; 7:57:22 >
  • İkinci el 5850 veya 6850 bakmanı tavsiye ederim. Aynı paraya alacağın sıfır karttan daha hızlı olur bu kart.

Şu ilanlara yeni denk geldim:
    1- Powercolor 6850 İlan Linki,
    2- XFX 6850 İlan Linki,
    3- Sapphire 5850 İlan Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Mart 2013; 9:31:35 >

• Hd 6670 Gddr5 kullanıyorum. Hepsi hd çözünürlük Hd çözünürlük Crysis 3 alt orta karışık ayarlarda, Devil May Cry full ayarlarda, Alan Wake full ayarlarda, Mafia 2 full ayarlarda, Left 4Dead full ayarlarda, Fifa 13 bir iki ayar orta geneli üst ayarlarda, Saints row ultra ayarlarda oynadım.
  • imzamdaki kartı alabilirsin..GDDR5 ve sıfır fiyatı vatanda hafta sonu indirimiyle cuzzi bir miktara gelir.Yalnız kart dx 10 crysis 3 oynuyamazsın

yok illa dx 11 diyorsan asus gt430 öneririm..Geçen yeğenim almıştı, gta 4, assains creed 3 aklına ne gelirse oynuyor..Sleepin dogs high 1920x1080 hiç kasma yaşamadı.

Zaten kartın bellek ve çekirdek hızı o fiyattaki kartlara göre en yüksek olanlardan araştırarak almıştık..Karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6850 mantıklı geldi. 11 ay garantili de peki 550 ti mi 6850 mi ? Aradaki farka değer mi ? Bir de işlemci yeterli olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550'ler ara model çakma kartlar. 550 alacağına git 460 al daha iyi.
    Nvidia - AMD olarak GTX 460 - HD6850 arasından birini seçebilirsin.
  • Baktım. Darboğaz için soruyorsanız, sorun yaşayacağını sanmıyorum. Daha ziyade 6850 ve GTX 460'tan sonrası için sorun olur o. Şimdi ekran kartını yeniliyor. Bir süre sonra da quad işlemciye terfi ederse performansı rahat X2 olur.

Ha derse ki "Ben bütçeyi artıramam." O zaman bulduğu 550 olabilir. Gerçi, ikinci ele sıcak bakmadığı için benim önerilerim yalan oldu ya; neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Mart 2013; 13:37:04 >
  • 2.el hd6850 bulabiliyosan al ben 6770 kullanıyorum dx11 kapalı kasan oyun görmedim şuana kadar en fazla crysis 3 yada bf3 te kasar ondada shadow qualitiy düşürürsen sorun olcağını sanmıyorum ama uzun ömürlü ve kullanışlı bir kart arıyosan 6850 derim ati için nvidia için 170liralık 2.el kart satan varmı bilmiyorum ama nvidia oyun için bariz daha iyi.
  • Herkese çok teşekkür ederim. 2. el garantili bi 6850 tercih edicem. 3d çizim program vs zaten kullanmıyorum. Bu bütçeye en iyisi bu olur zaten sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Herkese çok teşekkür ederim. 2. el garantili bi 6850 tercih edicem. 3d çizim program vs zaten kullanmıyorum. Bu bütçeye en iyisi bu olur zaten sanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.