Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.758
Cevap
357
Favori
916.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün görüştüm, tanıdıklar ortak çıktı yoksa bu peşinatla vermezdim dedi. 1.65 milyon 350 bin peşin 1.3 milyon 0.69 10 yıllık kredi.

Benim takıldığım 10 yıllık kredi noktası oldu ama şükür söylediği rakamı ödeyecek durumumuz var olmasa bile diğer 15 yıllık yok devlet destekli ilk taksitler düşük bilmem ne kredisini ben daha bulamadım kimsede.

Sizin görüşünüz nedir bununla ilgili 0.69 10 yıllık ziraat bankasından çekeceğiz diyor. 1500 findeks varsa rahat rahat çıkar diyor.

Ekleme: bahsettiği 0.69 da %5 denilen olay yok ayrıca devlet desteği falan yok. 10 yıl 0.69 dedi sadece. 1 milyon için 12 bin aylık ödemesi var dedi hesaplattım 0.69 a denk geliyor gerçekten. Böyle bir yoldan ilerliyoruz nişanlımla şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 30 Ocak 2023; 22:18:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

İmkansız böyle bir kredinin çıkması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melange kullanıcısına yanıt
    https://www.cnnturk.com/ekonomi/konut-kredisi-hesaplama-0-69-halkbank-ziraat-bankasi-ve-vakifbank-ev-kredisi-orta-gelirliye-konut-kredisi

Bende anlayamadım hocam sattım diyor adam hatta yanımızda bir aile daha vardı evi gezerken,

• merhaba

şuana kadar başvuru yapıp olumlu veya olumsuz dönüş alan oldu mu acaba?

bende geçen hafta bir siteden daire beğendim ve firma ile sözleşme yaparak kaparo yatırdım, dairenin tapu fotokopisini verdiler. tapu fotokopisi ile bugün emlak katılımdan 2.2 milyon satış bedeli olan daire için 0.69 faiz oranlı 2 milyon kredi başvurusu yaptım. zaten bulunduğum bölgede en fazla 2 milyon kredi veriliyor. exper gidip değer biçecek vs. süreç nasıl ilerleyecek bakalım.

inşaat firması %5 kredi vergi payını ve tapu masraflarını alıcının ödemesini şart koşuyor. mecburen kabul ediyorsun. zaten hiç bir firma bu masrafları cebinden vermiyor. ya satış fiyatına yansıtıyor yada alıcıdan ayrıca talep ediyor.

aklımda bir soru işareti var. bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim.

hane geliri 38 bin, her ay 8 bin tl düzenli ödediğim devam eden bir ihtiyaç kredim var. bu ihtiyaç kredisi çıkabilecek kredi miktarını düşürür mü, nasıl etkiler?

ihtiyaç kredilerinin hane gelirine oranı hesaplanırken en fazla % 50 ye kadar çıkabiliyor. bu kampanyanın taksitleri ise hane gelirinin % 40 ını geçmeyecek şekilde hesaplanıyor. bu iki farklı durumdan hangisini baz almak veya nasıl bir hesap yapmak gerekir teşekkürler. ilk 3 yıl finansman desteğinden faydalanmayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar eve gelen ekspere ne kadar ücret çıkıyor, bir de evi almasak da ödüyor muyuz eksper ücretini?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt

3bin filan.evin değerini biçip kredi miktarını öğrenebilmek için mecbur. Alsan da almasan da kredi için önden bir öpücük

• nofear_61 kullanıcısına yanıt

0.99 faiz kampanyası hala geçerli mi?

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Akbank 4800 tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mehmet_metu kullanıcısına yanıt

Müteahhit anlaşma yapmış değil mi hocam?

• Erdem2602 kullanıcısına yanıt

evet yapmış, inşaat firması başvuru yapılacak bankaya yönlendiriyor.

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz gibi kredi kullandırılan ve vergi kaçırılmayan bir dünyada dediğiniz geçerli olabilirdi. Kredi kampanyasından önce zaten sınırlı kullandırılan kredi miktarı, kampanyayla fiyatlar artmasına rağmen sabit kaldı.

Sizin örnekteki 2 milyonluk evi almak isteyen cebinde 500bin olan adam, evin önündeki arabayı da satıp üstüne kredi çeksem derken şimdi evin önündeki arabasını da satması yetmiyor peşinat için. Çünkü kredi çekebileceği miktar değişmedi.

• Maaşın %40 ı aşmayacak saçmalığı nedir arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 31 Ocak 2023; 8:48:7 >
  • Ülke sınırları içerisinde bahsettiğiniz şekilde bir kredi yok.

@daquied

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 31 Ocak 2023; 9:35:49 >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Sağlam sıkıyor o zaman bilemedim gerçekten, usandım bu muhabbetlerden de, teslimi mayıs ayında olacak mayıs ayında 0.69 dan 1 milyon kullanacağız ziraat bankasından diyor ve bazı ilanlarında bu varken bazı evlerim uymuyor diyor, baya evi var. İnanarak söylüyor ki şu da var sağlam bi aracı var ortada, önümüzde ki günlerde aracı ile birlikte gideceğim tekrar ayrıca bu meseleyi de açıkca anlatmasını isteyeceğim, bulabildiğim tek şey kentsel dönüşüm finansmanı, tapu masrafımız da olmayacak dedi, kentsel dönüşüm finansmanını uygun olarak görebiliyorum en iyi ihtimalle ki benim kentsel dönüşümle alakam yok şartlarına bakınca.

• Balıkesir de tek firma anlaşma yapmış 0,69 için.Arkadaş gitti yüzümüze bakmadılar bile 3 gün önce 1.8m istedikleri ev 2.2 olmuş çoğuda satılmış giriş kat kalmış diyor.Alanlar buyursun 2.5 3m fiyatlar normal geliyor heralde aylık gelirlerde 35-40k civarı gibi sanıyorum gene yazayım ben bu hayatı izlemeye gelmişim  

• Konu başlığı bence "15 Yıl Vadeli 0.69 ile Konut Kampanyası Yalanı" olarak değiştirilmeli.

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    yazık ya şu duruma bak insanların hayalleriyle oynuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi banka 0.69 veriyor? ben bulamadım

• Kanun çıktı, resmi gazete tamam ama hala bankalara gelen giden yazı yok, binlerce ön bavşvuru var. Bu ne saçma iş ya.

• Ch4ylak kullanıcısına yanıt

internetten mi bakıyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.