Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.760
Cevap
355
Favori
917.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılım bankalarında almıyor diye bir yorum yaptı bana ziraat katılım şubesindeki görevli. Bilgi amaçlı söylemek istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim başvuruma red geldi. Farklı bir ilde veraset nedeniyle %50 paylı 2 dairem var. Daireleri satsam 500k etmez köy evi :) ama devletimiz sağolsun kırsal alanda saymamiş orayı. Hevesimiz kursagimizda kaldı yine

• Bu müteahhitin ödemesi gereken %5 hakkında bilgisi olan var mı ? Müteahhit garantörlük anlaşması yaparken mi ödüyor bu rakamı ? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

• MarineBoy M kullanıcısına yanıt

Hocam ne zaman başvurdunuz ne zaman red geldi ?

o zaman ziraat katılım incelemeye başlamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt

Müteahit banka ile sözleşme yaptı değil mi hocam?

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam müteahitin bankayla anlaşması 1 ay önce galan yapılmıştı. Bankacı arkadaş tanıdık ekrandan türkiyede onay olan almayan bütün konutları göstermişti😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam müteahhit firmadan alınan %5lik kısımla alakalı bi bilginiz var mı ? Sizin müteahhitiniz yaptı mı böyle bir ödeme ?

• aliiiaydin kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle benim müteait evi istersen 0.99 la da alabilirsin o zaman 100k daha ucuza veririm demişti, bu %5 kısmı ilk anlaştığımız zaman fiyata dahildi. Yani aslında ben ödüyorum bu fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 27 Şubat 2023; 19:32:36 >
    Anladım hocam teşekkür ederim

Hayırlı olsun hocam.

• hangi banka, burdaki bankalarda neden tık yok.

• Bugün müteahhitim bankayla protokolü imzalamış. Benim gidip başvuru yapmam için bankanın müteahhitin başvurusunu onlaylamasını bekleyecekmişiz. Bankadaki çalışan arkadaş müteahhite "0,69 kredisinin aslının olmadığını" belirtmiş. Anlam veremiyorum burda kredisi onaylanan arkadaşlar var ama benim başvurduğum ziraatte çalışan arkadaş inatla krediyi vermemek için çabalıyor. Bana da arsa sahibinin üstüne olan tapunun bu kampanyada geçersiz olacağını söylemişti ama bu konuyla ilgili hiçbir sorun çıkmamış. Ki yönetmelikte de ayan beyan yazan bi gerçek. Bankadan bankaya fark edecek mi bu durum? 31,5k gelirle 1.400k krediye ihtiyacım var. Bu durum ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı.

• aliiiaydin kullanıcısına yanıt
    1.200 e 0.99 için 40K gelir istedi halkbank, +1500 findeks

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

Hayırlı olsun. Alacağınız ev kaç mio? Sizin ne kadar peşinatınız vardı? Müteahhit 2mio kredi kullanımına mı izin verdi?

• 0.69 için 27 ocak cuma günü başvuru yapıp ön onay almıştık.

O günden beri yaklaşık 5 hafta geçti ve sonunda bugün kredilerin yavaş yavaş expere yönlendirilmeye başladığı haberini aldım bankacımdan.

Ziraat katılımdan başvurduk,bakalım yarın arayacaklar mı exper için...

Bu arada kredi ön onay için bankada %10 peşinat istiyorlar mı diye sormuş birisi,evet benim bankacım bankaya çekeceğim tutarın %10u kadarını yatırmam gerektiğini söylemişti ve yatırdık.

• Arsa tapulu bi konut var üzerime bu engel mi başvuruya

• Sneijder101010 kullanıcısına yanıt
    Hocam ev 2.4 m du, kredi sınırı koymadı müteahhit, ne kadar verirse banka diye, işte bankanın verdiğinin üstüne peşinat vericem şuan belli değil

• kartal78 K kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla Katilim bankalarinda almiyor sonradan faiz veya karpayi..
    ilk taksit muteaahit payi diyor.
    2-13 taksitler hane gelirinin %30
    14 _25 gelir %20 artmis varsayimiyla %30
    26 _37 tekrar gelir %20 artmis varsyimiyla %30
    Sonraki taksitler kalan borcun kalan ay sayisina bolumuyle eşit taksitler diye biliyorum,sormak lazim.

Siz kredi 2 milyon için mi başvurmuştunuz? Yani 2.4 ün 0.9 u daha yüksek çünkü?

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.