cuma günü bddk nın limitleri ve oranları yükseltmesiyle 1 milyon altına enerji sınıfına bakılmaksızın %90 kredi vermeleri lazım. Kişisel kredi limitniz mi engel oldu acaba, Hangi şehirdi, evin yaşı kaçtı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 27 Şubat 2023; 14:37:27 > |
15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (104. sayfa)

-
-
Ön onay için bankaya peşinat yatırmak gerekiyor mu bilen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır gerekmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kırklarelinde Halkbank ve ziraat banka gittim bize herhanbir şey gelmedi diyolar başvurum ziraatte, bankalara tebliğ edildi diyolar forumda arkadaşlar. e burası başka yere mi bağlı anlamadım
Az önce ziraata gittim, bana ne kredi çıkar yaklaşık öğrenmek için "sadece 120 ay için söyleyebilirim daha 180 ay ekranı açılmadı" dedi.
Daha gelir-meslek söylemeden 2M kelimesine kesini çıkmaz dedi. Maaş müşterisi olduğumuz bilgisi vardı sadece. Ya ziraat maaş müşterisi ise gariban memurdur öpsen alamaz zaten dedi yada garip bişiler var.
-
bende halkbanka gittim kimsenin dünyadan haberi yok. bize gelen bişey yok diyorlar. kredi ödemesi hane geliri oranını sordum onu da bilmiyor ama yüzde 70 olmaz diyor. ben anlamadım bu işi herkes ayrı bişey söylüyor
-
İkinci el konutlar 0,69 kampanyasına alındı mı?
-
hayır hocam yalnızca sıfır ve müteahhit anlaşmalı konutlar
-
Teşekkür ederim. Peki ikinci el için herhangi bir düzenleme var mı? Bazı arkadaşlar 0,99 telaffuz etmişler de
-
Daha 180 ay ekranı bile açılmadı ise bu başvuran 8000 küsür kişinin hepsi 120 ay mı başvurdu. Yoksa neyin ne olduğunu bu işi yapanlar bile bilmiyo kime ne denk gelirse onu mu diyolar
Tımarhane gibi bişiye döndü olay.
Hayatımda adı ile bu kadar alakasız bi olay görmedim, güya orta gelire kampanya ama 2 öğretmen için 1,4M -1,5M arası kredi veririz dedi. Olm büyük şehirde sıfır ev fiyatları bundan fezalar kadar uzak, cebinde en az birkaç milyon parası olan öğretmen 3 yıl önce dubleks almıştı zaten.
Kiralar vermedikleri kredinin geri ödemesinden fazla artık, maytap geçiliyor resmen. Şimdi kiraya çıksan vermedikleri 2M'nin geri ödemesinden fazla kiraya çıkarsın %90 üç büyük şehirde. Deli saçması bi olay.
-
Oturduğum yerde kiralar 12 bin civarı, kredi çeksem ödeyeceğim miktar destek ile beraber 10 bin civarı. Ama banka verecek mi diye düşünüyorum. Şaka gibi iş yapıyorlar
2M'nin geri ödemesi
- yıl 8,8
- yıl 10 küsür
- yıl 12 küsür
Hadi büyük şehirde çıkın bakalım bu fiyatlara bu yıllarda kiralara, iyi semtleri geçtim vasat semtlerde bile zor bulacaksınız. Ama ödeyemezsin diye 2M kredi vermiyor. Kampanyada amaç ne; güya orta geliri kiradan kurtarmak, kurtarmayı bırak orta geliri daha kiraya mahkum etti piyasayı arttırarak.
-
2m geri ödemesi en az maaşının %30 u kadar olacak. 40k gelir varsa
ilk yıl :12
2. yıl 12x1,2: : 14,4
3. yıl 14,4*1,2 : 17,28
hocam katkıda bulunduğu ücretin geri iadesini son 8 yılda alacak. bunu faizli mi faizsiz mi hangi oranda nasıl alacak bilgin var mı?
-
Var. 0.69 faiz ile geri alacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen 4milyon üstü kredi için 0.99 yazmışlardır. 2 milyona kadar 0,69 , 4 milyona kadar 0,79 , 5 milyona kadar 0,99 oran sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emlak Konut üzerinden mi yoksa başka bir firmadan mı başvurdunuz Fikirtepede ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ev 5 yaşında olup satış fiyatı 1.3 idi
1+1 yatırımlık olsun diye alacaktim iki bordro ile alamadik birşeyler oldu ama bende anlamadim enteresan valla millet zamanında kuruş vermeden kredi cekti bende çekeyim dedim %80 bile vermedi banka %60 dedi kesti attı 😁
Bizde yolumuza baktik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 27 Şubat 2023; 16:43:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evin değeri 1- 2 milyon arası belirlendi anlaşılan; enerji sınıfı A da %70 B'de %65 C ve diğer enerji sınıfında %60 kredi veriliyor.. doğru çıkmış kredi. Burada eksper değeri 1,750 belirleyebilseydi evin gerçek fiyatı önemli değildi düşündüğünüz krediye ulaşırdınız belki. burada eksper geleceği zaman ilandaki evi yayından kaldırmak veya fiyatı arttırmak önemli. ekspere alacağınız gerçek fiyatı söylemekte doğru değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 27 Şubat 2023; 17:0:54 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X