Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.760
Cevap
355
Favori
917.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi şehir hangi şube hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başvuru Koşulları

Yeni Evim Konut Kredi paketinden; 

• Mevcutta konutu bulunmayan, bir konut üzerinde %50'nin üzerinde hissesi olmayan (Başvuru sahibi, eşi ve 18 yaş altı çocuğu için geçerli),
    • Son 1 yıl içinde konut alacağı ilde konut satışı yapmamış olan (Başvuru sahibi, eşi ve 18 yaş altı çocuğu için geçerli),
    • İstanbul (1.Bölge) ve Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin, Muğla (2.bölge) illerimizde ev almak isteyenler için son 1 yılda o ilde ikamet eden,
    • Kooperatif ortaklığı bulunmayan, bağış yoluyla ya da ivazsız herhangi bir yöntemle tapu sahibi olmayan,
    • Hane halkı gelir üst sınırı, talep edilen kredinin azami tutarı ile uyumlu olan,
    • Son 12 ayda en az 9 ay sosyal güvenlik primi ödemesi olan,
    • Gerekli belgeleri ibraz eden ve Bankamız tahsis koşullarına uygun T.C. vatandaşı müşterilerimiz ilgili üründen faydalanabilecektir.

Yukarıda halkbankın başvuru koşulları var. evli olan arkadaşlar tüm belgeleri eş-çocuk içinde beraber mi aldılar acaba?

birde yukarıdakilerin haricinde istenen bişey oldu mu? şehir dışına gideceğim için eksik bişey kalmasın istiyorum

• Arkadaşlar herkese merhaba, ben de size bu dönemde geçirdiğim tecrübeleri anlatarak bilgilendirmek isterim.

Eşim ve ben kamu çalışanıyız. Aylık hane gelirimiz 35k. İlk başvuru yaptığımızda aylık toplam 13k kredi ödememiz vardı.
    0.69 için ilk sorgulamada bize çok komik bir rakam 600k çıkmış oldu bu yüzden ziraat bankasında.

Daha sonrasında bankacı bize devlet aylık kiranız yemek mutfak vs geçinmek için hane gideri olarak 6k hesaplıyor, kalan geliri de aylık ödemeye göre toplam rakam çıkıyor siz biraz büyük ödemeli kredileri kapatın dedi.

Biz de aylık 4k ödememiz kalacak şekilde kredilerimizi kapattık, ek hesapları kapattık ve kredi kartımızı tek adete düşürerek limitini düşürdük. Bir kaç gün içerisinde 2,5 milyona yükseldi ön onayımız.

Sonrasında evi alacağımız 3. bölgedeki firma katkı payı sözleşmesini halk bankası ile imzaladığı için başvurumuzu buradan yaptık.

Bankacı bize devlet bankalarının ortak sistemi olduğunu birinde ne limit çıkıyorsa diğerinde de o kullanılır diye bilgilendirdi.

Bizim girişimiz yapıldığında meclisten geçmemiş firma katkı payı, hazine desteği vs netleşmemişti. Daha sonra bankacı aradı bunlar geçince tüm başvuruları genel müdürlüğün geri çektiğini yeniden yapmamız gerektiğini söyledi.

Son yaptığımızda ilk yıl 9k, ikinci yıl 11k, üçüncü yıl 14k, sonraki 4 yıl 18k ve son 8 yıl 20k olarak bilgilendirdi.

Firmanın bakanlık onayı yok hatası aldı red geldi. Firma yeniden evraklarını gönderdi ve yeniden başvurumuz 3. Kez girildi.

Değerlendirmede diye bekliyor hala, bu arada kredi kartı ve ek hesap açtılar 30ar bin limitli onaylandı.

Ekspere yönlendirmek için bekliyoruz yazı gelmesini diye bilgi verdi son güncelleme olarak bankacımız.

Not: Findeks 1500 üstünde evli ve çocuk yok şekilde böyle bir süreç geçti. Umarım aklında sorusu olanlara faydası olmuştur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaslar hane geliri nasil oluyor. Ben ailemin evinde yasiyorum onlarin da mi gelirleri sayiliyor

• Avengement kullanıcısına yanıt

Evliysen eş ile, degilsen kendin. Baskası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişi epey okudum ama tam cevap alamadığım için yazıyorum.
    1-Uşaktan ev almak için Konya’daki evimi geçen ay sattım.
    2- Afyonda bulunan evimi de satmak üzereyim

Yıllardır ikrmatgahım Uşak ve buradan ev satmadığım için 0,69 a başvuru yapabiliyor muyuz?

• İçimizde bankacı var mı?
    Biz İstanbul’da ikamet ediyoruz.
    Benim çalıştığım firma İstanbul’da. Eşimde uzaktan çalışma ile bir avrupa ülkesinde çalışıyor. Orada tüm sigorta vs yatırılıyor.
    Biz bu gelirimizin tamamını hane geliri gösterebiliyor muyuz?

• sinan__86 S kullanıcısına yanıt

Üzerinizde başka ev yoksa ve ikametinizin bulunduğu şehirde alım satım yapmadıysanız 0.69'a başvuru yapabilirsiniz, evet.

• HarliQuinn kullanıcısına yanıt
    Yok böyle bir şey

• Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt

60 ay aldım. daha düşük vade istedim ama 60dan aşağı veremeyiz dediler

• alemci83 A kullanıcısına yanıt

eksper değerini bilmiyorum ama 1.2m satış fiyatı ile 700bin aynı gün onaylandı. 60 ay olarak aldım

• MarineBoy M kullanıcısına yanıt
    Katılım bankalarının bazilari devlet desteği vermiyor dedi ziraat bankasının şube müdürü. Sadece 0.69 oranla kredi kullandiriyorlarmis. Ayrıca devlet desteğinin geri ödenmesiyle ilgili hüküm resmi gazete de mevcut. Geri odemede alınan faiz ile geri ödenecek tarz-ı bir ifade okudum. Detayını oradan ogrenebilirsin.

• Avengement kullanıcısına yanıt
    Hane geliri şu şekilde , eşin varsa çalışıyorsa ortak gelir sayılıyor . Atıyorum evde annende yaşıyor ve maaşı var, sana kefil olursa o da hane gelirine eklenir .

Bakarsın diyelim sende babanda çalışıyor , sen kredi çekeceksen baban kefil olursa o da senin gelire eklenir . Baban da olsa kefalet şart , keza benim hanım da çekmişti benden de Onay aldılar .

• alacak evi nasıl buldunuz beni aydınlatsanız bi

• bu kredide kefil göstermediklerini söyledi banka, dediğiniz diğer durumlarda geçerli olabilir mi?

• sinan__86 S kullanıcısına yanıt

Bende Uşaktayim hocam 0.69 a uygun bir yer bir türlü bulamadım siz nereden bulmuştunuz acaba

• r__kara kullanıcısına yanıt
    https://secure.sahibinden.com/cs/tloading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2F1048890488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Şubat 2023; 12:12:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail gelmiş bankadan aradılar sistem krediyi kullandırmaya açılmış arladaşlar

• Loery L kullanıcısına yanıt
    Hangi banka acaba

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam sordum bakalim ama hiç açıklamaya falan yazmamışlar umarım uygundur :)

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.