Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.760
Cevap
355
Favori
917.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben 3. Bölgede yaşıyorum, o yüzden maks 2m alabiliyorum o yüzden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar iyi akşamlar kooperatif üyeliği bulunanlar başvuru yapabiliyor mu? Varolan üyelik e-devlet ya da herhangi bir yerde görünmüyor. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

• arsa sahibinden ev için başvuru alan banka var mı

• bilbar B kullanıcısına yanıt
    Hocam arsa sahibi evi yaptırdığı müteahhitle sözleşme imzaladıktan sonra, o müteahhit de yeni evim sistemine kaydolduktan sonra o eve başvuru yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aliiiaydin kullanıcısına yanıt

hangi banka kabul ediyor bu şekilde hocam

sözleşmeyi bankada mı imzalayacaklar

bitmiş ev bi de benim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilbar -- 27 Şubat 2023; 21:50:30 >
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Hocam son 1 yılda ev alıp satmadiginiza dair belge istendi mi sizden. İstendi ise henüz nerden nasıl aldiniz

• bilbar B kullanıcısına yanıt
    Benimki de öyle. Kamu bankalarından biriyle anlaşma yapması gerekiyor müteahhitin. Tabi arsa sahibinin müteahhitle anlaşması gerekiyor. Tabi müteahhitin de yüksek kredi kullanacağınız için evin rayiç bedelinin yüksek gösterileceğini bilip ona göre gelir vergisi ödemesini kabul etmesi gerekiyor. İşin zor kısmı o zaten. Çoğu müteahhit buna yanaşmıyor.

• kartal78 K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam istendi tapu müdürlüğüne dilekçe verdim, ordan aldım.

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Hemen veriyorlar mı peki hocam

• aliiiaydin kullanıcısına yanıt
    Bunu anlayamıyorum, 1 sene önce yapılmış ev müteahhit işini bitirmiş gitmiş, müteahhit kendi üzerinden satacak evi kalmamış, arsa sahibi 0 el değiştirmemiş evini nasıl satacak?

• Arkadaşlar selamlar, bu kredi için sanıyorum son 1 yıl içinde daire satışı yapanlar yararlanamıyor. Ben birkaç ay evvel bir ev satışı yaptım. Bu bağlamda ilk evim konut kredisine baktığımda son 1 yıl gibi bir ibare görmedim. 0.99 dan o krediye başvurabilir miyim bilgisi olan var mıdır?

• Chucky_Horror kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim başvuru yapmaya çalıştığım evin tapusunda arsa sahibinin ismi yazıyor ama yapı ruhsatında hem arsa sahibinin adı hem de müteahhit firmanın adı yazıyor. Yani arsa sahini evin satışını yapabilmesi için müteahhitle anlaşmış. Bu şekilde ziraat bankası müteahhitle sözleşmeyi imzalamış bugün.

• Maaş bankamız ziraat. Hane gelirimiz 50 bin tl. Konyada ikamet ediyoruz. Hiç evimiz olmadı.

0.69 onaylanan var mı? Var ise 0.69 uygun değerinde ev nasıl bulunuyor?

Geçmişe dönük mesajları okudum ama cevap bulamadım.

Sır gibi birşey sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmp T kullanıcısına yanıt
    Ocak başında başvuru yapmıştım. Bugün sabah 2 kere görüştük telefondan müşteri temsilcisiyle. Hatta ön onayın geldiğini iletti 2. Aramasında. Lakin belirttiğim neden yüzünden akşam 5 gibi arayıp reddedildiğini iletti. Evler %50 hisse ve veraset ile gelmişti. Lakin farklı ilde olduğu için sorun olmaz diye düşünüyordum. 1 i ni satış yapsam problem olur mu diye sordum. Yarın kontrol edip bilgi verecek. Farklı il olduğu için problem olmayabilir.

• kartal78 K kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen bulunulan şehre göre değişir ama bana 2 günde verdiler

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt

Evet haberi olmuştu

• International kullanıcısına yanıt

3. bölge için - 45 bin TL

• Evet gerçekten çok anlamsız bir düzenleme olmuş

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt

Şartı var

• HarliQuinn kullanıcısına yanıt

hocam bildiğim kadarıyla konutta oturma şartı yok. sadece 1. ve 2. bölge de 1 yıllık daha önceden ikamet etme şartı var

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.