İptal olmadı da zımbırtısı çok diye satıcı uğraşmak istememiştir. 2 ayı geçti hala nasıl, ne zaman verilecek belli değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (103. sayfa)

-
-
Yok hocam hatta cuma günü krediyi ankarada kullandıran şubeler var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha belirgin , daha somut olmalı.
-
-
aramızda krediye ulaşabilen var mı acaba çok merak ediyorum. 33 bin aylık hane geliriyle ne kadar kredi çıkıyor acaba
-
Bugün bankayı aradık, başvuru sırasında peşinatın bankada olması çok daha iyi olur. Peşinatınızı bankaya yatırın diyip duruyor. Hala başvuru almıyorlar. Ben yatırımlarımı bozup kesin olmayan bir şey için neden bankaya yatırayım ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hane halkı geliri hesaplanırken sigortada resmi olarak yazan tutar baz alınıyor değil mi ?
-
rezerv diyorlar bu orana, rezerv olmadan banka kullanım onayı vermiyor. Çıkmasını istiyorsanız ilglili bankada olacak dediler. Çıkmaması ya da reddedilmesi saçma bir risk olduğundan dolayı ilgili bankada tutuyorum parayı.
-
0,99 180 ay için geçen hafta ön onay gelmişti bankadan. Bakanlıktan onay çıktı ama kredi miktarını yeniden değerlendireceğiz, şartlar daha tam belli değil belki tutarı düşürebiliriz dediler bankadan.
Onların da henüz tam bilgisi yokmuş.
Bu hafta içinde belli olur ve kredi kullandırma işi başlar diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dweyme -- 27 Şubat 2023; 12:12:22 > -
ben geçen ay kuveytten 1,92'den 700bin çekip ev aldım. üst limit nedir bilmiyorum ama bana 700 lazımdı aynı gün onay verdiler
-
kaç ay için aldınız
Hocam kullanım onayından önce daha banka bana ne kadar kredi çekebileceğimi bile söylemedi. 2m başvuracağım , ama ön onay vermeden o parayı oraya koymak saçma değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam birde bu paranın haricinde müteahhit de para ister o zaman işin içinden çıkılmaz para zaten kısıtlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hangi banka 0.99 veriyor hocam birde miktar ne kadar.
ÖYle olabilir hocam ama para varsa daha kolay çıkıyor diyorlar. Bu noktada kaybı yok saymaktan başka care yok.
-
Aynı miktarda kredi için bende Akbank başvurdum ev ikinci el diye önce eksper değerinin %80 denilsede %60 değerinde kredi çıktı işime yaramadı siz kaç aylık aldınız ben 120 ay için başvurusu yapmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 27 Şubat 2023; 13:41:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikirtepe'de 0,69 kampanyası için 4.5 kredi çekmek için başvurdum.
Halkbankası
-
Ziraat katılım yarından itibaren kullandıracakmış… yazı gelmiş şubelere
Vakıfkatılımdan kullananlar var gün içinde
Çok baktım ama yoktu hocam. 3+1 daire fiyatına kör topal 2+1'ler satıyorlar 0.69'a uygun diyerek. Onları aramak da içimden gelmiyor artık. Zaten depremden sonra çok soğudum bakmayı bıraktım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X