Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.760
Cevap
355
Favori
917.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kayınvalide mi? Sence sayılır mı hocam mantıklı düşün? Ben de kayınpederi eve taşıyayım o zaman çekeceğim miktarı ikiye katlarım 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    İş yerinde öyle yapan 3 kişi var sizin fikrinizi sormak istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

Aynen. İstanbul'da oturuyorum 3+1 3-4 milyondan aşağı yok zaten. Bursa'ya Kocaeli'ne bakıyorum 2 milyon civarına site içi 3+1 evler mevcut.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Hocam iş yerinde oyle yapanlar derken 0. 69 icin mi yaptilar,
    0.69 icin gelir toplami ayni evde kari koca harici almiyorlar diye biliyorum,
    ayrica kefil ipotek falan da kabul etmiyorlar sanirim,
    bilgimden farkilli bir durum varsa yazan olursa memnun olurum,
    bizde de 0.69 da yuksek miktarda kredi icin hane geliri yuksek yapmamiz lazim ama yapamiyoruz su an itibariyle,

• deprofundisclamavi D kullanıcısına yanıt
    1.79 1.98 1.29 hocam

• daquied kullanıcısına yanıt

Akbankta hane geliri olarak değil de birden fazla kefil gösterme şeklinde çekilebilecek kredi tutarı yükseltilebiliyor. Devlet bankaları çerez parası veriyor zaten kefil istiyorlar mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 26 Şubat 2023; 0:49:44 >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• samich kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Akbank tan 1.79 furyasına kapılarak ev almaya niyetlenenlerdenim size göre daha sonra faiz oranları düşerse düşen faiz oranından çektiğim krediyi yapılandırma yapabilir miyim eğer öyle olursa vadeyi uzatıp kendimi fazla zora sokmak istemiyorum ancak olur da kısa vade de kredi çeker zorlanırsam vadeyi uzatmak istediğimde güncel oran 2 üstü oldu deyip bana çakabilirler mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ogzess O kullanıcısına yanıt

120 aya öax ne kadar veryor

• katılım bankalarından çekebilen var mı oran ve limit ne kadar

Hocam dediginiz gibi toplam tutarda 1 milyon gibi fark var ise 1.79 ile almak ve 0.69 ile almak arasından pek var olmuyor hatta 5 senede fazla ödeniyor. Ancak 0.69 da 3 yıl boyunca düşük ödeme yapma şansınız var. Ayrıca 1.79 orandan 10 yıl vade ile çektirdiklerinden aylık taksitler daha yüksek dolayısıyla maaşınızında daha yüksek olmasi gerekiyor. Ancak ortada öyle çok büyük farklar yok.

• 41gokhan41 kullanıcısına yanıt

31 bine Max 1 m verdi yoksa size 1 m. Lazım. Olduğu için mi 1 m çektiniz bizimde 30 k maaş ile 1.6 m çekmemiz lazım bu 0.99 da uyar mi acaba

• Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt
    900 bin tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, akbank 1.79 dan ikinci el için kredi mi veriyor doğru mu anladım acaba? Ne kadar maksimum kredi veriyor acaba?

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Ben 1.79 u sıfır ev için kullandım 1600 çektim. Genel olarak kullandırırken bankasının yönlendirmesi merak etme ilerde yapılandırma yaparsın oldu. Önümüzdeki dönemde faizlerin düşmesini bekliyor genel olarak bankacılar. Akbank, yapı kredi ve halkbank aynı şey söyledi. Bizde hemen yapılandırma yaparız diye girdik yükün altına.

• Halkbank 0.99 için, sıfır evde, rayiç bedel 900.000 olan bir ev için kredi çıkar mı? Ekspertiz değeri 2 milyon üstü çıkarsa yine alınamıyor mu?

Bir de findeks puanı kısıtlaması var mı? Kefil gösterebiliyor muyuz?

• furkan1zek kullanıcısına yanıt

Hocam taksitlerde bin lira gibi bir fark oluyor. Toplam ödeme bir gösterge değil ancak toplamda ödenecek tutar daha da az oluyor düşük faizli krediden. (Süreden dolayı)

Tek bir avantajı var 0.69’un o da 3 yıl destek muhabbeti başka da bir avantajı yok. Yarın devlet desteği kaldırdım derse o zaman cümbüşü görün. :)

• Yapılandırma olayını iyi araştırın. 1 sene sonra yapılandırma çıktı diyelim siz zaten çektiğiniz kredinin "faiz" kısmının çoğunu ödemiş olacaksınız. yapılandırılabilecek bir tutar pek kalmıyor.

atıyorum aylık 15.000 tl kredi ödüyorsanız bunun 11.000'i faiz 4 bini ana para geri ödemesi oluyor. dolayısıyla faizleri banka erken alıyor. yapılandırma zamanı kalan faiz neyse onun üzerinden yapılandırıyorlar. çok da bir avantajı olmuyor.

uyandırayım !

Hocam 1.79 la nasıl daha az olacak. Ben 1.950.000 için hesapladigimda 0.69 19 bine 1.79 40 bin aylık ödemeye tekabül ediyor 0.69 180 ay 1.79 120 ay. 1.79 180 ay olursa da 36.5 ödeme çıkıyor aylik

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Yapılandırma kalan ana para üzerinden olur.

Yapılandırma kalan ana paranız yüksek olduğunda avantajlı olur, yani 1. yılda yapılandırma gayet cazip bir durumdur.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.