Şimdi Ara

15 temmuzda verilen internet paketleri bir yalanı çürüttü. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
22.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
408 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hümiyettin

    Altyapı yapmakla sorumlu olan şirketler altyapıyı bahane edemezler. Çünkü o müşterinin sorunu değil, şirketim sorumsuzluğudur. Dünyadaki gelişime ve bizdekilerin durumuna bakarsak bahane etmeye utanmaları gerektiği anlaşılır.

    Türk Telekom'da ''Türk Telekom müşterileri ve diğerleri'' diye bir ayrım var.

    Orası öyle tabi şöyle bir durum var. Adamlar yasal düzeni buna uydurmaya çalışıyor. Yasa yönetmelik neyse AKN sonrası altyapının (kablo-kutu-switch kapasitesi neyse artık) elverdiği sürece en az 10 mbit vereceksin diyorsa en az 10 mbit vereceksindir. Altyapıyı döşersin filan ama gelişmemiş bir köy kasabada yine de yetmeyebilir olabilir bu. Veya aşırı kalabalık bir metropolün bir mahallesinde bu olabilir. Biz buna eyvallah çektik iyi niyetle. Ama adam normalde sana 10 mbit bile veremezken yüksek bir tarifeye geçersen sana 50-100 mbit filan veriyorsa bu düpedüz şerefsizliktir. İşte bu adamlar bu yasal düzenlemeyi bu pısliği peçelemek için yapıyorlar. Art niyet var yani. AKN olmasa AKN'nın olmadığı daha yüksek ücretli paketleri satın almazsın, çünkü zaten AKN yoktur ve kâr marjı düşer. Peki AKN niye vardır, çünkü altyapı yetmemektedir (!) yersen. Bize uzun yıllar boyunca bunu yedirdiler ama tamamen yalan. Altyapının gerçekten de olmadığı yerde icabında 1 mbit bile alamıyorsun ama altyapının yeterli seviyede olduğu yerde de seni sunî olarak sınırlandırıp AKN'sız veya yüksek AKN'lı paketleri yüksek fiyatlardan satıyorlar. AKN olmazsa bunlar hep gidecek çünkü.

    Yoksa evet prensipte senin söylediğin gibi işi altyapı sağlamak olan bir şirket altyapı yetmiyor diye bahane üretemez. Türk Telekom iğrenç bir şirket. Alternatifiniz varsa kesinlikle uzak durun. Bunların altyapısını kullanacaksanız bile en azından diğer komisyoncu konumdaki İSS'larını tercih edin zaten daha iyi kampanyalar sunuyorlar. Bu iğrenç şirketten nefret ettiğim kadar başka hiçbir şirketten nefret etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Temmuz 2017; 3:46:57 >




  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Ensar olayı gün yüzüne çıktıktan sonra desteğe devam edeceğiz açıklaması yapmaları suçu işleyenleri ödüllendirmedir. Halen neyini savunuyorsunuz anlamadım. Turkcell in bile umrunda değil yaşananlar.



    Hükümet yalakalığıyla gemisini yüzdürüyor güzelce. Milllet akn kaldırılsın diye uğraşıyorken btk yı bile baypas edip bir açık yakalayarak önceden yok öyle birşey diye yalanladıkları kotalı paket uygulamasına geçen ilk operatör şirketi oldu akn oldu akk. Dünyada gelişmekte olan bir ülkede yok bunun örneği.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende neden olmadı böyle birşey. Patır patır pakette gitti her mb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerinin hepsi yalan

    inanma
  • Ben sadece ensar olayı için dedim. Yoksa günahım kadar sevmem. Superonline kullanıyorum. Adamlar beni son 1 senedir kazıklıyor. Bir şeyde yapamıyorum. Taahhüt bitsin anında çıkıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim internetim yavaştı
  • Akn adil olmadığını devlet de biliyor hatta ilginçtir BTK buna el attı
    Akn de mantık adam eve bi adsl alıp tüm mahalleye dağıtmasın (ISP rölünü üslenmesin) di ama sonradan müthiş bir rant oldu vazgeçmek istemediler. Çare Türknet,
  • 15 temmuzda verilen internet paketleri bir yalanı çürüttü.



    Taksim meydanında Türk Telekom WiFi bedava verildiği zaman upload a dikkat. Demekki upload da artabiliyormuş istenilirse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 temmuzda 1 günlük interneti kullanmadım ama bir önceki ramazan bayramı boyunca turcell hat 1,5 - 2 mbps hızında download yaparken 200kb lara düşmüştü. bölgesel olarak kimi yerlerde hız düşümü olmayabilir - ola ki o bölgelerde yoğun giriş yaşanmamıştır diye - ama farklı yerlerde normal zamanlardaki hızı yakalamayı bırakın en az % 50 kayıp yaşanıyor. herkes yaşadığını anlatıyor belli bir grubun yaşadıklarını genele şamil etmemek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysakay

    Ensar olayında turkcelli suçlamak çok gaddarca bence. Adamlar çocuklara tecavüz edilsin diye yardım etmediler ya. Hem turkcellin bu konudaki yardımı sadece maddi olabilir. Tabiki reklam amaçlıdır.

    ensar olayında turkcell i suçlamak gaddarca diye düşünen sen ve senin gibiler yüzünden aslında ülke biraz da bu halde, derin tarih denen paçavraya da sponsor bu şirket ve o paçavranın çıktığı günden bu yana amacının ne olduğunu herkes biliyor, koskoca turkcell de bilmiyor muydu? biliyordu

    bu ve bunun gibi cumhuriyet, laik düzen vb yapılardan faydalanan, mali kazancını ve bu değerleri sahiplenen insanlardan sağlayan firmalar, bu kazançlarını yasadışı olarak gerici, sapkın malum vakıf vb yerlere aktarıyorlar, sonra da işte senin gibi insanlar suçlamak gaddarca diyor

    o gün her çocuğu olan ve çocuğuyla ilgili sapıkça düşüncelere sahip olmayan insanlar hatlarını kapatmalı, taahhüt durumları varsa da bittiği an kapatmalıydı ki diğer dergi olayı zaten tuzu biberi oldu bu işin, işte o zaman görürdük sonucu




  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım senin gibiler derken?

    Aklın yoku birdir. Sen fakir bir aileye çocuklarına acıyıp yardım etsen,çocuk büyüyünce terörist olsa senim yüzünden mi terörist olmuş oluyor. Turkcellden senden çok nefret ediyorum emin ol. Ülkemizde artık prk kullanılmayan "mantık" ile yapılmış bir yorumdu. Senin gibi mantıktan yoksun birisinin anlamasını beklemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil operatörlerle evdeki internet bağlantısını kıyaslıyorsan illaki fark vardır ikisiyle kullanılacak internet kullanımı bir değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysakay

    Arkadaşım senin gibiler derken?

    Aklın yoku birdir. Sen fakir bir aileye çocuklarına acıyıp yardım etsen,çocuk büyüyünce terörist olsa senim yüzünden mi terörist olmuş oluyor. Turkcellden senden çok nefret ediyorum emin ol. Ülkemizde artık prk kullanılmayan "mantık" ile yapılmış bir yorumdu. Senin gibi mantıktan yoksun birisinin anlamasını beklemiyorum.

    senin gibiler bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılardır

    sabaha kadar akıl mantıktan bahsetsen de turkcell i suçlamak gaddarcadır diyerek yorumunun mantıkla uzaktan yakından bir alakası olmadığını gösteriyorsun, bak sana çomar akit vs demiyorum, hatta tam tersi de olabilirsin, çünkü çevremde hep senin gibiler var, buna yakınlarım da dahil, hakaret olarak algılama yani, bu tepkisizlik, bu vakıfta fakir ailenin çocuklarına yardım edilmedi, kurulduğu günden beri siyasi amacı belli bir vakıf, diğer sponsor oldukları yerler örneğini de verdiğim paçavra, her kapağında ya cumhuriyete ya Atatürk e hakaret ediyor ya da aşağılıyor, bunları bilmemek mümkün mü? mağarada yaşıyorsan evet

    yıllarca gülen cemaatinin organizasyonlarında sponsorluğun başının hangi firma çekiyordu? e o da ortada

    kafası çalışan için o zaman da teröristti bunlar bugün de, yani açıkça ülkenin tüm değerlerine saldıranların mali desteğini sağlayan bir firmayı suçlamak gaddarca değildir, hatta suçlamak belki de yapılabilecek en hafif harekettir

    ve evet sen, senin gibiler, nerden bileceklerdi, bu kadarı da gaddarca, kandırılmışlardır, o kadar da olur vs bahaneleri üretenler yüzünden, bu ülkenin değerlerinden faydalanıp sonra da ülkenin altını kazanlara paraları aktarmaya devam edecekler




  • Başkalarını bilmem ama turkcell resmen çuvalladı. Edge hızı daha iyi olabilirdi.

    Lokasyona bağlı diyecem ama dünden beridir yine eski hıza yükseldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Ruh hastasımısın birader. Ben ne diyorum sen diyosun? Gayet basit olan bir şeyi saçma sapan yerlere çekip egonu tatmin edeceğin yer burası değil. Git ana babana anlat. Bende suç sana yazılan her kelime israf. Blokla geç suç bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Temmuz’da benim internetim gayet olduğundan yavaştı. (Turkcell) Altyapı yetersiz, sorun sağlayıcıların yatırım yapmak istememesi. Olanla zaten idare eder edip yoluyorlar bizi, ne gerek var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçma sapan konu mu açılır? Artık kim internete girmek için beleş olmasını bekliyor ki? Kimse internete falan abanmadı.. Bir günde ne izleyebilirsin, ne indirebilirsin ki? AKN kalkacak, ama biraz daha süresi var, mesele altyapı değil, cukka doldurma meselesi.
  • Biliyorduk zaten altyapıda bir sorun olmadığını bunların dini imanı para biliyorsunuz işte konuşmaya gerek yok kimseden ses çıkmıyor bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda takılıyorlar bu kafayla daha bizim nesil göremez adam gibi hizmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bilinen bişey kardeş amaç fazla para kazanmak.
  • sikayetvar.com süreci şu şekilde işledi körler sağırlar birbirini ağırlar iti iti ısırmaz karar sizin





    15 temmuzda verilen internet paketleri bir yalanı çürüttü.





    15 temmuzda verilen internet paketleri bir yalanı çürüttü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.