Şimdi Ara

15 temmuzda verilen internet paketleri bir yalanı çürüttü. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
22.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
408 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şerif Rick kullanıcısına yanıt
    memleket dediğin yer neresi.
  • Türkiye'deki AKN ve Aşımlı Kota uygulaması Telekom ve Superonline gibi altyapı şirketlerinin kazancının korunması içindir, şebekelerinin aşırı yüklenmeden korunması için değil. 15 Temmuz için verdikleri hizmet bunu bize açıkça göstermiştir.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kırıkkale keskin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köydeydim kardeşim tatil için.Dikkat çekmek istediğim azcık baz noktalarından uzak yerlerde adam gibi çekmiyo diğer operatörler
  • Siz altyapı eksik, yeterli değil diye mi AKK var sanıyodunuz..
  • Şu an AKK uygulanmayan kimseler var mı?
  • AKN olmalı fakat sabit inteenette en az 2 TB limitten sonra hız düşmeli. Turkcell 15 temmuz günü sürünüyordu, sanki herkes download yapıyor gibi. Mobilde de sınırsız paketler çıkarılıp 30 GB sonrası hız düşümü olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halimiz içler acısı. arkadaş öyle doğru bir noktaya temas etmişki. şu Türk milletinin yüzü de gülsün artık arkadaş. yoldan geçersin hgs ogs belası, köprüden geçersin deli ücretler, tünelden geçersin dolarlarla ifade edilen ücretler, internet kullanayım dersin akk, kota, kazık fiyatlar çıkar karşımıza, sel olur heryer göl olur, yollar göl olur. be arkadaş vergi veriyoruz, yollardan geçerken de ücret ödüyoruz kanalizasyonu da bir zahmet yapın da su birikmesin göl olmasın ortalık. rezillik diz boyu. nereye el atsam elimde kalıyor. şu ülkeden gidip avrupada amerikada yaşama şansım olsa bir saniye beklemem şurda.
  • Gece 12 de elektrik kesintisi akşam üzeri 5 te geldi internet göremedik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbiSnickers


    quote:

    Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

    Geçen sene 15 temmuzdan sonra 1 hafta AKN yoktu millet abandı tabi. Forumda 2000 gb indiren vardı. Altyapılarda sorun olmadı yalan hepsi.

    Peki kaç kişi biliyodu AKN olmadığını?Büyük ihtimal ülkede internet kullananlarin çeyreğinin bile haberi yoktu

    Hocam Fransa örneğinden dolayı herkes biliyordu ondan abandık zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Vatandaşını rezil perişan hayatını zehir etmek için bahane biter mi ?

    Her vatandaşı doğal esiri kölesi olarak gören bir devlet sermaye var bu kadar düşmanlık olmaz

    Turkcell Vodafone Telekom Partiler Holdingle bunlar ortak çete tek amaçları paradan çok size hayatı zehir etmek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 19 Temmuz 2017; 16:51:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoltreX

    Turkcell e ensar vakfına desteği ve dolandırıcı bir firma olması nedeniyle hiç bulaşmam o bitti bir kere. Yakınlarımdan 2 kişi arkadaşlarımdan da 4 kişi hattını son olaylardan sonra taşıdı. Başka da kullanan yok zaten tanıdıklarımdan.

    Turkcell'in 2009 yılında haksız olmasına rağmen beni sözüm ona borç yüzünden beni icraya vermişti. Ancak elimde kapı gibi itiraz dava ve lehime sonuçlanan yani kazandığım dava sonucu vardı. Mahkeme kararını tanımadılar ama birşey de yapamadılar.



    Sözüm ona 30TL (hat kapattıkdan sonra 3.5ay sonra bir fatura çıkarılmış) alacak için, dosya düşmesin diye 7tl gibi yenileme ücreti, dava vekalet ücreti vs vs... yaptırdılar... beni sadece Telefonuma SMS atarak... yok borcumu ödemezsem hapsen istemi, yok icra memuru eşliğinde çilingir ile mal haczi, yok araç haczi...



    Bende avukat ile dalga geçiyordum... eğer aracımın plakasını bulamadıysanız yada sgk numaramı vereyim... hep mesaj atıyorsunuz... mesaj ücretine yazık... avukat benim işimi öğretmeyin, istediğim işlemi yaparım diyordu... hiçbirşey yapamazsın... ancak turkiye.gov.tr de adıma açılmış davalarda gözükür dedim... zaten 5 sene sonra dava dosya yenilemediler dosya icra müd. mahzenine kaldırılmış. Ama dosyada vekaleti olmamasına rağmen SMS ike bilindik mesajlar atıyor...



    Umursamıyorum bende...



    Kısacası Turkcell'in nasıl bir şebeke olduğunu herkes bilsin.



    Adında Türk geçmesine rağmen Hisse oranını araştırın. Ruscell denilse daha iyi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noxco


    quote:

    Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

    Geçen sene 15 temmuzdan sonra 1 hafta AKN yoktu millet abandı tabi. Forumda 2000 gb indiren vardı. Altyapılarda sorun olmadı yalan hepsi.

    İşte bu yüzden akn var. 2000 gb ne indirir insan, neden böyle bişey yapar... Bunlar yüzünden, başkalarıda mağdur.

    AKN olmazsa zaten adam o kadar indirmeyi 1-2 haftada yapmaz. 1-2 yılda yapar. Geçen sene AKN süreli olarak kalktığı için abandı millet tabi. (Ben de 50GB indirme yapmıştım mesala) AKN tamamen kalkarsa sorun olmaz bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevesAtelier


    quote:

    Orijinalden alıntı: notimetocryz


    quote:

    Orijinalden alıntı: RevesAtelier

    Türkiye'de daha kaliteli hizmeti nasıl sunarız yerine,daha kötüsünü,daha kolayını nasıl daha pahalı fiyata zorla satarız kafası hakim olduğu sürece hiçbir şey gelişmez bence.Bu AKK olayını savunan bile var.İnanılmaz gerçekten.Bunun temel sebebi bir şeylere sahip olmamayı göze alarak,başkalarının da bir şeylere sahip olmamasından mutlu olan insanlar var.Herkesin,birbirine iş koymak istemesi ile alakalı biraz.

    Ben bu alt yapı meselesini hiç anlamıyorum bu yüzden.Geliştirsene?Dünya'daki örneklerine bak.Dünya'daki internet fiyatlarına bak.Nüfus falan demeyin,bizden çok daha kalabalık nüfuslu ülkelere bakmanız yeterli olacaktır.

    Alt yapılara masraf yapılmamasının sebebi, kullanıcıların sadece kendi kişisel çıkarlarını düşünerek hareket etmeleri ve herkesi kapsayan ortak bir sorun doğrultusunda tepki ortaya koymamaları ... '' AKK '' belli bir kullanıcı kitlesinin sadece kendi çıkarlarını düşünerek karşı çıktıkları bir durum, tarafsız bir gözle bakıldığında çok da iyi niyetli bir tepki değil.'' Savunan bile var '' lafı bunu iyi özetliyor. Sen karşısın, çünkü senin kişisel çıkarlarına, interneti kullanma şekline aykırı. Ben, böyle bir altyapıda karşı değilim, çünkü özellikle santral başına çok kullanıcı düşen bölgelerde, ay başlarında internette gecikme, kayıp, tutarsızlık ve hatta bazı portlarda kopmalar tahammül edilemez seviyede, ay ortalarında dahi saat 20'den 01'e kadar müthiş bir yavaşlama var. Yıllardır '' Akk'ye hayır '' diye tamamen kişisel çıkarlar doğrultusunda zırlamak yerine, bir kez olsun herkesin hakkını düşünerek '' İyi bir altyapı '' diye ses yükseltilseydi durum belki daha farklı olabilirdi.

    Tamam da teknik problemler son kullanıcıyı asla ilgilendirmez ki.

    Burada tekelcilik zihniyeti hakim olduğu için sorun var.O kadar az telekom firması olduğu sürece,bizler istediğimiz şirketi seçmek konusunda bu kadar darda bırakılınca elimiz kolumuz bağlı kalıyor.Yoksa Bulgaristan'da bile durum çok farklı.Özelleştirme yapıyoruz diye övünen bir hükümetin aslında sadece bazı kesimlere bu hakkı tanıması bu sorunu tetikledi.

    Yani senin dediğin gibi olsaydı eğer arabayla alakalı bir sorunda,arabayı üreten firmaya teknik problemin çözümünü de iletmen gerekirdi.Ya da polislik bir durumda,delili bulman ve polise işini nasıl yapması gerektiğini söylemen gerekirdi.Zaten bu tarz teknik konularla uğraşılmadığı için bu parayı aylık olarak ödeyip modemi takıp kullanmak istiyor insanlar,özetle budur.

    Savunan bile var derken,bu kadar aptallık yapan bile var demek istedim.Yani bu da bizim ülkemizde çok normal.AKK kesinlikle çağ dışı bir uygulama ve ne olursa olsun desteklenemez bana göre.Çünkü saçmalık.

    Özgürlükleri kısıtlamak yerine,imkanların normalleştirilmesini savunan biriyim.İnternet gibi bir kavram bile devamlı bazı kesimler tarafından "gereksiz,ancak oyun oynuyorlar vs." gibi görülüyor hala.Dünya'da internetin durumunu incelemek yeterli olur sanırım.

    Gerçi şu anda TR'de herşey gereksiz seviyede pahalı,alım gücü düşük.Sıra internete gelene kadar ne sorun var da işte,yapacak bir şey yok.Konuşsan da bir işe yaramıyor.

    Tekelcilik zihniyetinin önüne bu saatten sonra hiç kimse geçemez, tüm bu '' Akk'ye hayır '' '' Akk istemiyok '' tarzı yaygaralar, istemeden de olsa bunun temellerini attı. Devlet zaten bu duruma çanak tutuyor. Şirket, kâr amaçlı kısıtlama ... bu dönemdeki devlet de toplum mühendisliği sevdasıyla kısıtlama peşinde. Buna, toplumunun bilinçsiz olması da eklenince, durum kısır bir döngüye dönüşüyor.
    Aynı hataya yine düşüyorsun. Çağ dışı olarak tanımlayabildiğin tek şey '' AKK ''. Aslında çağ dışı olan altyapı ve bu altyapıya, bu kullanıcı sayısına göre uçuk olan download hızlarının reklam edilmesi, bunu söyleyemiyorsun, çünkü toplum olarak bencil yetişmişiz. Bu olanaklarda '' Akk'yi kaldırın '' demek ; ben ve benim gibilerin işi görülsün, 7/24 indirebileyim, diğerleri de oyun oynamayıversin, görüntülü konuşma yapmayıversin, sunucular ile anlık komut alışverişi gerektirecek işlemler yapmayıversin, kısacası indirme yapmak dışında interneti kullanmasın anlamına geliyor. Bencilce ve kapsamsız bir talep ... kaale alınmaması ve ya alınsa da kandırmaca yöntemlerle geçiştirilmesi çok normal. Çünkü bu tarz bir talep iss'nin hedef şaşırtması için mükemmel bir fırsat. Sen ondan iyi bir altyapı, herkes için iyi bir hizmet istemiyorsun, sen sadece cıvkını çıkarana kadar indirme yapma peşindesin.

    Özellikle torrent tarzı indirme şekillerinde internetin kalitesi ne kadar düşmüş olursa olsun, sistem sunucudan max hızda download yapmaya devam eder. Ne kadar porta aynı işlemi yüklersen yükle,
    hepsinde indirmeler '' sunucunun verdiği '' max hızda devam eder, google bile açılmaz, ama ağzından salyalar akan bir takım asalak, ekran karşısında download hızlarını izlerken mutluluktan dörtköşe olur. Biz bunları kapsamlı şekilde test ettik. Bazı kişiler ya kendi çıkarları öyle söylemelerini gerektirdiği ya da gerçekten de bilgisiz oldukları için, saçma sapan '' tespitler''de bulunuyorlar. '' Yok efendim neymiş, ay başlarında neden internette yavaşlama olmuyormuş ... '' Senin gözünde tabi ki yavaşlama olmaz genç kardeşim. Senin için internet, ultra hd pornolar, filmler, oyunlar indirip silmekten ibaret, yavaşlama hissetmemen normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notimetocryz -- 20 Temmuz 2017; 0:28:20 >




  • Devlet-Sermaye ortak olup sırf vatandaşa zarar olsun diye cemaat kurmuş vatandaşını öldürmüş tartışdığımız şeye bak



    Çok meşgul isadamı arkadas bunu basit açıklaması budur..yok altyapı üst yapı değil..

    Düşük hızın Kasıtlı olarak yapıldığına dair onlarca ispatım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.