Bildirim
15 temmuz şehidinin eşi Esma Yılmaz:15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle bir arada olmak size yakışmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gel bağır çağır, adam açıklama yapmak isterse ben sizi dinlemiyorummmmmmm. -
Ben ağzıma geleni söylerim ama seni dinlemem. Yobazlığa bak. Üniden boşuna şutlamamışlar bunları vaktinde bu karakterle mi evrim anlatacaksın felsefe anlatacaksın ülkeye ne katkısı olabilir bu egoist narsist bencil kafayla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kadının terbiyesizliğinden başka birşey değil. -
15 temmuzda ölen arkadaş imammış , fena birine benzemiyor bu bahane ile biraz baktım.
Abla'da almancıymış , oradan gördükleri ile böyle fişeklenip gönderilmesi kolay.
Bu arada euro 5,17 olmuş gurbetçi kardeşlerimiz biraz ülkeye yatırım yapsalar iyi olur.
Yetiş ya Fadıl. -
harbi terbiyesiz adam hiçbir şey demeyip dönseydi arkasını daha çok delirirdi -
Alamancılar daha bir dinci oluyor nedense. Gel dön Türkiye'ye denildiğinde de dönmüyorlar. Ne istiyorlar anlamıyoruz. -
-
Diğer konuyada yazmıştım, bu kadın maaşlı aktrollük yapıyor. Çarşafı gıydırıp gondermısler adamın karşısına provakatorluk yapıyor. -
Bu kadın para için bunu yapmadıysa eğer ciddi anlamda tedaviye ihtiyacı var.
Bakın para için böyle bir kepazelik yaptı gibi bir ithamda bulunamam, haddi değil,kimsenin de haddi değil.
Yaptığı şey resmen "Allahını seven beni dövsün." diye uğraşmak. Bak hayatımda kadına el de kaldırmadım sesimi de yükseltmedim.
Kadın gelecek. Bir ton giydirecek bana. Sonra "Ben sizi dinlemek istemiyorum." diyip kıçını dönüp gidecek
"Ben sizi dinlemiyorum." demesinin sebebi de alacağı cevabı iyi bilmesi, rezil olacağını iyi bilmesi.
Yiyorsa eğer gitsin Erdoğan'a "Siz Fetöyü 12 yıl koruyup kolladınız. Darbe yapmaya çalışacak hale getirdiniz. Kocamın ölümünden siz sorumlusunuz ' desin bir de Tayyip cevap vermeye kalktığında" ben sizi dinlemiyorum. " diyip kıçını dönüp gitsin. Mertlik bunu gerektirir. Yapsın bakalım ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayır bunu Mhpliler de dedi zamanında. Ben olsam dinlemiyosa iki laf daha etmem. Anlatmak için kendini paralıyor garibim. Böyle adamların hep hakkı yenmiştir. Ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu adam kadar yürekli olup da karşısına çıkanı da görmedim. Herkes suspus
1 - 15 Temmuzda 1 tane milletvekili tutuklandı mı
2 - 40 yıllık yapılanma ise en az eski yeni 1000 milletvekili kellesi ortaya kondu mu
3 - 40 yıllık yapılanmaya kimler hizmet etti
Bu 3 soruya cevap veren herkes 15 Temmuzun ne olduğunu bilir -
herkesin bir ailesi, sevdikleri var...quote:
Orijinalden alıntı: Fivesecond
Şu adam kadar yürekli olup da karşısına çıkanı da görmedim. Herkes suspus -
O adamın da vardı
Siz fetö diyene kadar ters kelepçe ile gözaltına alınmazsa şaşırmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zamanlarda bazı şeyler bu denli değildi de ondan o abimiz sesini çıkartabildi, artık kimse çıkartamıyor. bırak yaklaşmayı..quote:
Orijinalden alıntı: Fivesecond
O adamın da vardı -
Temel reis seviyesine inmemiş tebrikler
En Beğenilen Yanıtlar

Gel bağır çağır, adam açıklama yapmak isterse ben sizi dinlemiyorummmmmmm.
|
Ben ağzıma geleni söylerim ama seni dinlemem. Yobazlığa bak. Üniden boşuna şutlamamışlar bunları vaktinde bu karakterle mi evrim anlatacaksın felsefe anlatacaksın ülkeye ne katkısı olabilir bu egoist narsist bencil kafayla.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X