Şimdi Ara

15 İNCİ P.EĞT. TUG. KH. VE KH. BL/ AMASYA MERKEZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
57.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • e devletten sevk belgesı alabılen varmı benımkı hala cıkmadı.
  • axkmapm kullanıcısına yanıt
    Bizim celpte sevk belgelerimiz, teslim tarihinden yaklaşık 2 hafta önce açıklanmıştı. Celbin ne zaman bilmiyorum ama belki aynı uygulamayı yapabilirler.
  • Fanila aldım 4 tane yeşil. Bir arkadaş bizim birlikte farklı tonlarda fanilaya izin vermedi kantinden almak zorunda kaldık demişti. Benim aldığım fanilalar biraz koyu renkli. Renk tonuna laf ediyorlar mı?

    Boğaz pastili alsam ilaç olarak düşünüp el koyuyorlar mı? Yoksa pastile müsade var mı? Kullanan gördünüz mü acaba amasyada?

    @kotamalli1
  • Slp kullanıcısına yanıt
    Yeşilden başka renk görmedim ben ama yeşilin renklerine de laf etmediler. Neticede nereden alırsan al ister malzemeciden ister kantinden, yeşillerin tonları birbirini tutmuyor. Kamuflajın içinden göründüğü için yeşilden başka renge laf edebilirler ama.

    İlaçlar için, yanınızda ilaç getirdiyseniz onları revire teslim edin ihtiyacınız olduğunda revir saatinde gidip oradan alabilirsiniz demişlerdi. Ama teslim etmeyen çok vardı, arama vs de olmuyor ilaçla ilgili. Teslim etmesen de olur bir şey demezler
  • Gidip gelenler tecrübelerini anlatabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcko1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Yeni terhis oldum donus yolundayim. Spesifik bi sorunuz varsa cevaplayabilirim yada eve dondugumde genel bi yorum yapabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Catalyst

    Merhaba

    Yeni terhis oldum donus yolundayim. Spesifik bi sorunuz varsa cevaplayabilirim yada eve dondugumde genel bi yorum yapabilirim
    arkadaşla aynı kogusa düşmek istiyoruz. mumkun mudur tuvaletler çok pis mi?
  • Peacifullord kullanıcısına yanıt
    Mümkündür. Geldiğiniz gun iceri girdikten sonra sizi boluklere dagitiyolar sen su siraya sen bu siraya seklinde. Biriniz siraya girdikten sonra digeriniz caktirmadan o siraya kaynasin. %99 ihtimal ayni manga ayni kogus a dusersiniz.



    12 alay 1e3 te kaldim. Tuvaletler cok temiz degildi. Tabii bu bolukteki insanlarin özenine ve sizin guzel temizlemenize gore degisir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Catalyst

    Merhaba

    Yeni terhis oldum donus yolundayim. Spesifik bi sorunuz varsa cevaplayabilirim yada eve dondugumde genel bi yorum yapabilirim
    Hocam sende bedelli yaptın değil mi? Genel olarak tavsiye verir misin. Mesela yanımızda neler olmalı. Eğitimleri ağır mı? Hava çok zoğuk mu? Vs genel olarak anlatırsan memnun olurum.
  • pcko1 kullanıcısına yanıt
    evet bende bedelli yaptım.

    Yanınınızda kesinlikle ilaç olmalı. Revire çok güvenmeyin. İlaçlar çok geç geliyor. Ağrı kesici, kas gevşetici, soğuk algınlığı falan yanınınızda bulunsun. Girerken çantanızın alt bölmelerine saklayın geçin çok detaylı bir kontrol olmuyor.

    Eğitimler ağır değil ama bolca bir yere gittik. Ayakta çok fazla dikildik. Eğitim olayı komutanına göre de değişiyor iyi bir komutan a denk gelirseniz rahat edersiniz.

    Ankarada yaşayan biri olarak hava soğuk gelmedi. Biraz kişiden kişiye göre değişir bu. Soğuk bulan arkadaşlarda vardı. Ankara gibi esmiyor onu söyleyebilirim.

    İmkanlarımız biraz kötüydü. Kazandaki arızadan dolayı sıcak suya erişim çok zor oldu. Duvarlarda son haftalarda artık küfle kaplanmaya başlamıştı. Kaloriferlerin yanmasında da sıkıntı yaşadık. akşamları sadece birkaç saat yandı. 1 tabur 3. bölük e düşerseniz bunlarla karşılacaksınız haberiniz olsun ama 1.3 ün komutanları diğer komutanlara göre iyidir.

    Küçük bi mp3 çalar götürmenizi tavsiye ederim eğer müzik dinlemeyi seviyorsanız. İnsan çok arıyor

    Askeriyede içlik çorap gibi şeyler dışarıya göre çok ucuz fakat bulunmuyor. Gerekirse askeriyeden alırım gibi bi düşünceniz varsa haberiniz olsun.

    Kahvaltılar oldukça kötü. Kahvaltıda öğün olarak gofret, çikolata verdikleri bile oldu. Kahvaltının yanına dışardan poğaça almanızı tavsiye ederim.

    Şu anlık aklıma gelenler bunlar oldu. Daha olursa ekleme yapacağım.




  • Arkadaşlar yol izinleri nasıl işliyor adanadan gideceğim 31’i teslim olma tarihi ama 2 gün yol izni varsa yılbaşını orada geçirmek istemiyorum açıkcası bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce terhis oldum, soruları alabilirim
  • 365 kd acemiliğim amasyaydı benimde
  • Arkadaşlar sorusu olanlar mesajım altından yazarlarsa elimden geldiğince yardımcı olurum.Geçtiğimiz cuma terhis oldum.Özet geçmem gerekirse ağzımıza sıçtılar.Amasya'ya gidip görebileceğiniz en kötü mevsimde 29 aralık 2018 ile 18 ocak 2019 tarihleri arasında askerlik yaptık.Şartlart berbattı.Hatta gelecek celp için whatsapp grubunuz varsa numara verirseniz gruba girer bilgilendiririm arkadaşları. Şimdiden Allah yardımcınız olsun.
  • togiksk T kullanıcısına yanıt
    hacı hangi bölükteydin? ben 22. alay ttza'daydım bildiğin doğu görevi yapılan bi yerdi gerçekten 5 senedir kar yağmıyomuş bize vurdu
  • gokens kullanıcısına yanıt
    12.Alay 1.tabur 1.bölükteydim dostum. Ağzımıza sıçtılar. İzmir'den gitmişiz Amasya'ya. Hava -15 , -17 sabahın köründe karda buzda mıntıka , üstüne yürüyüş eğitimleri.Buz zeminde kayıyorsun düşüyorsun.Koğuş zaten dağda.Bildiğin zulümdü.Sanırım gidilebilecek en kötü dönemde yaptık Amasya'da askerliği.Neyseki geçti gitti.
  • togiksk T kullanıcısına yanıt
    Bizim bölükte birisi bacağını kırdı 6 hafta rapor aldı askerliği bitti 2. haftanın başında falan. Gerçekten hava şartları aşırı kötüydü. Allah uzun dönem yapan mehmetçiklere yardım etsin sabır güç kuvvet versin vallahi.
  • Martta gidiyorum ben de, aynı dönemde gidecek arkadaşlar var mı buraya? Sporla uğraştığımdan en çok kafama taktığım yeterli kalori ve proteindi. Şekerle zaten işim olmaz. Yukarıda bir arkadaş kahvaltı olarak çikolata gofret verdikleri oldu demiş gözümde bitti direk o konuda, bu kadar iğrenç öğün mü olur

    Dışarıdan besin takviyesi getirebilir miyiz acaba? Kontrolde sıkıntı çıkmazsa getireceğim. Bir de kantinde satılan abur cubur poğaça olmayan birşey var mı? Teşekkürler şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 3 Şubat 2019; 20:34:50 >
  • 353 KD yaptım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rickhy R kullanıcısına yanıt
    Hocam atayımmı numara duruyormu whatsap ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.