Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Ne kadar çok Amasya'ya düşen varmış.4 gün önce acemiliğimi bitirdim Amasya'da.Siz kısa dönemsiniz galiba.Anlamadığım nokta sizin usta birliğiniz de yazıyor orda.Yeni bir uygulama heralde bu.Bizde böyle değildi.

evet yeni uygulamada acemilik ve usta birliği beraber yazıyor kısa dönemlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rivaldocan

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet10kolik

Arkadaşlar ben bir kaç bilgi edindim orayla ilgili..

- Garajdan 2 numaralı otobüslere binersek 1.4 tl ile 20 dakikada birliğe teslim olabilirmişiz

- Koğuşlar 10 kişi ile 70 kişi arasında değişiyormuş

- Son 1 aya kadar içeride kartlarla alışveriş yapılıyormuş..1 aydır bu sistemde sıkıntı ççıkmış,tekrar gelir mi bilinmez ama olsaydı iyi olurdu.. Üzerinde fotoğrafımız oluyormuş,kartı doldurup alışveriş yapıyormuşuz..İnşallah 1 aylık süre içinde bu sisteme denk geliriz

-İçeride bol miktarda ankesorlu telefon varmış..

-Haftada 2 gün banyo izni varmış..Bunun yanında her sabah mazeret banyosu varmış.. :)

Son olarak 15.30da yolcuyum..Sabah 07.00de oradayım..

iyiymiş ya :)

2 üst yazanlara biniceksiniz.Yeşil renktte de tugay yazıyor.Otobüsler için bilet alıyosunuz büfelerden 1,5 tl.Sadece asker içinde otobüs kaldırıyorlar.Çarşıya çıkarken sadece asker için otobüs geliyor.Koğuşlar 45 kişilik genelde.2 tane alay var.12. alay ve 22. alay.22. alayın hepsi havan bölükleri olması lazım.Ziraat bankasının asker kartı var.Onlardan veriyorlar içine para yükleyip kantinlerde onu kullanıyosunuz.Sinemanın yanında merkez kantin var.Orası büyük en iyi kantin orası 12.alay 2.tabura düşerseniz o kantine gidersiniz.Banyo işi sıkıntılı olabilir , bütün bölüğü aynı anda götürüyorlar sıra bekliyosun.Bazı bölüklerin banyosu içinde tabi.

• Acemilik 15. Piyade AMASYA
    Ustalık 8. Mekanize TEKİRDAĞ

Cuma 3:45 gibi Amasya'da olacağım nasipse.
  • Cuma sabahı 7 de otogarda olacağım inşallah. Görüşmek dileğiyle devrelerim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Acemilik 15. Piyade AMASYA

aynen acemilik amasya ustalık tekirdağ:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: albay44

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 2'nci Kor. 102'nci Top. A. 2'nci Top. Tb. K.lığı
    UZUNKÖPRÜ EDİRNE

buralara dusen varmıdır

var :D dostum orda görüşürüz adım fatih kuytul ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: billiejean

quote:

İyi orada tanışırız artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cconqueror

quote:

Orijinalden alıntı: albay44

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 2'nci Kor. 102'nci Top. A. 2'nci Top. Tb. K.lığı
    UZUNKÖPRÜ EDİRNE

buralara dusen varmıdır

var :D dostum orda görüşürüz adım fatih kuytul ...

+1 dielim o zaman
    Adım uğur bayram
    görüşmek üzere.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: billiejean

quote:

İyi orada tanışırız artık..

sorarız donanımhabere takılan var mı diye:D:D isim barış güneş bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billiejean -- 11 Ağustos 2011; 1:47:24 >
  • özel mesaj gönderdim ;)
  • yaw burda acemilik nasılsdır? havası suyu nasıldır? biri böyle gerekli şeyleri anlatsa. zaten orda tanışacağız.
  • AMASYA'ya düşen arkadaşlara duyuru en az 2800 kişi geliyorsunuz sizi en iyi şekilde bölüklerinize göndermek için hazırlanıyoruz yanınızda atlet dışında hiçbirşey getirmeyin ihtiyacınız olan herşey size sunulacak burda içeridede herşey mevcut size diyeceğim tek şey erken saatte gelmeye bakın çok yoğun bir gün olacak bilgilerinize.. 339 kd. nizamiye çavuşu fuat.... Şafak:37 :)

bu arada baktım esas kıtalarada gene herkesi batıya gönderiyoruz galibaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: rivaldocan

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet10kolik

Arkadaşlar ben bir kaç bilgi edindim orayla ilgili..

- Garajdan 2 numaralı otobüslere binersek 1.4 tl ile 20 dakikada birliğe teslim olabilirmişiz

- Koğuşlar 10 kişi ile 70 kişi arasında değişiyormuş

- Son 1 aya kadar içeride kartlarla alışveriş yapılıyormuş..1 aydır bu sistemde sıkıntı ççıkmış,tekrar gelir mi bilinmez ama olsaydı iyi olurdu.. Üzerinde fotoğrafımız oluyormuş,kartı doldurup alışveriş yapıyormuşuz..İnşallah 1 aylık süre içinde bu sisteme denk geliriz

-İçeride bol miktarda ankesorlu telefon varmış..

-Haftada 2 gün banyo izni varmış..Bunun yanında her sabah mazeret banyosu varmış.. :)

Son olarak 15.30da yolcuyum..Sabah 07.00de oradayım..

iyiymiş ya :)

2 üst yazanlara biniceksiniz.Yeşil renktte de tugay yazıyor.Otobüsler için bilet alıyosunuz büfelerden 1,5 tl.Sadece asker içinde otobüs kaldırıyorlar.Çarşıya çıkarken sadece asker için otobüs geliyor.Koğuşlar 45 kişilik genelde.2 tane alay var.12. alay ve 22. alay.22. alayın hepsi havan bölükleri olması lazım.Ziraat bankasının asker kartı var.Onlardan veriyorlar içine para yükleyip kantinlerde onu kullanıyosunuz.Sinemanın yanında merkez kantin var.Orası büyük en iyi kantin orası 12.alay 2.tabura düşerseniz o kantine gidersiniz.Banyo işi sıkıntılı olabilir , bütün bölüğü aynı anda götürüyorlar sıra bekliyosun.Bazı bölüklerin banyosu içinde tabi.

bilgi için sağol dostum .

• Yola çıkma vakti yaklaştı. Hepimize hayırlı teskereler..
  • vaybe 2800 kişi demek, çok sıra beklicez anlaşılan.
  • evet acemliği yaptık burada. kasış bir yer , eğitimler zorluydu ama komutanlar iyidir .
  • Beyler usta birliğinize gittiğinizde Amasya'yı mumla arıycaksınız.Şuan aynı benim halim gibi.2 haftadır Kırklarelindeyim ilk çarşım lanet olsun vatandan milletten soğudum.
  • Sonuçlar açıklanınca acemi birlik usta birlik diye belirtiliyor demek artık. Biz de öylebir şey yoktu.

5,5 ay Amasya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdus26

AMASYA'ya düşen arkadaşlara duyuru en az 2800 kişi geliyorsunuz sizi en iyi şekilde bölüklerinize göndermek için hazırlanıyoruz yanınızda atlet dışında hiçbirşey getirmeyin ihtiyacınız olan herşey size sunulacak burda içeridede herşey mevcut size diyeceğim tek şey erken saatte gelmeye bakın çok yoğun bir gün olacak bilgilerinize.. 339 kd. nizamiye çavuşu fuat.... Şafak:37 :)

bu arada baktım esas kıtalarada gene herkesi batıya gönderiyoruz galibaa...

slmlar çavuşum şafak 99 bugün:D:Damasya'dan barış ben:D:D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.