Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7seven7

yok mu ağustos döneminde Amasya acemilik çıkan

Var dostum var, İzmir'den Amasya'ya gidiyorum, 15 saat yol.. Adı sanı belli olmayan bir firmadan aldım otobüs biletimi, hadi hayırlısı bakalım..
  • quote:

acemi de amasya ustada amasya
  • benimde acemi topçu amasya usta kars.irtibat kuralım arkadaşlar.
  • benim de acemilik amasya, usta birliği borçka-artvin. izmirden gidiyorum.
  • Acemilik Amasya :)
    Usta birliği Ardahan çıktı
    Bilet arıyorum arkadaşlar
  • arkadaşlar herkes birlik olsun daha rahat ederiz o zaman.telefonlarımızı falan alalım birbirimizin.
  • Acemilik Amasya, Usta birliğim K[e]nya

Bilet olayı sıkıntılı, İzmir'den giden 2-3 turizm şirketi vardı. Ben "Mis Amasya"yı tercih ettim. Hala arkadaki 5-6 koltuk boş, bilginize..
  • ben gece yer belli olduğu an ulusoydan alabildim. izmir-amasya olarak. şu an dolmuş tüm otobüsler.
  • quote:

var devrem 15. pi.tug.k.lığı amasya mersinden geliyorum bende

• ALINTI:

internet kafe, bilardo salonu, futbol sahası vs gibi aktiviteleriyle, biraz askerlik koşullarını da düşünürsek 5 yıldızlı bir yer gibidir.
    - lahmacun salonu var, yiyecekler orta halli vs.
    - yıkanmak cok sorun değildi ben oradayken 28 günde 11 kez yıkanmıştım; gerçi şimdi kriz var belki o kadar acmazlar suyu, yakıtı vs
    - komutanlar sert değillerdi.
    - acemilikte bile çarşıya izin verilmişti.
    - atari salonu var street fighter oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersen10

benimde acemi topçu amasya usta kars.irtibat kuralım arkadaşlar.

devrem benimde acemilik amasya usta birliği kars
  • Ben de 343 kd olarak 106 havandaydim. Ordan karsa geçtim. Amasyanin kantinlerini, sinema salonunu ,lahmacun firinini, merkez kantindeki donerciyi mumla aradım. Biz 18 gün kaldık orada 3 kez film izlemiştik. Ilk filmde uyuyakalmistim :D
    Sabah ayazi fenaydi. Yaninizda mutlaka kapsonlu penye bir mont götürün. Gri olması dikkat çekmesini engeller. Koray ustcavusu da unutmam. Bebisim,canım, şekerim diye diye bizi uyuttu. Bi cök derdi dizlerimiz kirilirdi. Her şeye rağmen iyi biriydi. Kd leri severdi.
    Yemin torenimiz harikaydı. Mutlaka katilin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. İstanbuldan Tayfun Amasya da görüşürz inşallah :) Ankara aktarmalı geleceğim bilet bulamadık :(

Amasya 15. Piyade Eğitim Tug. K.lığı

can_dostum
    mustor
    apc
    Orw
    Ersen10
    punkofdamned
    7seven7
    Kayra468
    Hd
    33

(benim gördüklerim bu kadar vrsa daha listeyidevam ettirsin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer 5635 -- 11 Ağustos 2012; 13:49:59 >
  • Arkadaslar numaram 5544347615 orda görüşmek üzere.haberlesebiliriz.arayabilirsiniz.

• Slm beyler bende bugün öğrendim Amasya 15. Eğitim tug. 12. Eğitim alayı na gidiyorum,nasıldır oralar son giden yada oraları bilenler hala arkadaşların anlattıkları rahatlıkdamı,heycanlandım bugün sülüsü aldım Amasyayı araştırıyorum habire. :D

• Amasya 15. Piyade Eğitim Tug. K.lığı 22.Alay
    25 Ağustosda Teslim Görüşmek Üzere Arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

Ben de 343 kd olarak 106 havandaydim. Ordan karsa geçtim. Amasyanin kantinlerini, sinema salonunu ,lahmacun firinini, merkez kantindeki donerciyi mumla aradım. Biz 18 gün kaldık orada 3 kez film izlemiştik. Ilk filmde uyuyakalmistim :D
    Sabah ayazi fenaydi. Yaninizda mutlaka kapsonlu penye bir mont götürün. Gri olması dikkat çekmesini engeller. Koray ustcavusu da unutmam. Bebisim,canım, şekerim diye diye bizi uyuttu. Bi cök derdi dizlerimiz kirilirdi. Her şeye rağmen iyi biriydi. Kd leri severdi.

dostum 106 havanda kaçıncı koğuşta kalıyordun? bende 106 havan 1. koğuştaydım 343 KD
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin616

quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

Ben de 343 kd olarak 106 havandaydim. Ordan karsa geçtim. Amasyanin kantinlerini, sinema salonunu ,lahmacun firinini, merkez kantindeki donerciyi mumla aradım. Biz 18 gün kaldık orada 3 kez film izlemiştik. Ilk filmde uyuyakalmistim :D

dostum 106 havanda kaçıncı koğuşta kalıyordun? bende 106 havan 1. koğuştaydım 343 KD

Ben 7. Kogustaydim. Revirci Fatin Çavuş vardi. Bizim kogusa gelir 'oooo 7. Koğuş yanıyorrrr' derdi.
    1. Takım 5. Mangabasiydim. Gittigimizin 3. Günü tuvalette kendini asmaya kalkan gerizekaliyi hatırlıyorsunuz değil mi? Adam resmen herkesi uyuttu askerlikten yırtmak icin. Az küfür etmemiştik ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustor

ALINTI:

internet kafe, bilardo salonu, futbol sahası vs gibi aktiviteleriyle, biraz askerlik koşullarını da düşünürsek 5 yıldızlı bir yer gibidir.
    - lahmacun salonu var, yiyecekler orta halli vs.
    - yıkanmak cok sorun değildi ben oradayken 28 günde 11 kez yıkanmıştım; gerçi şimdi kriz var belki o kadar acmazlar suyu, yakıtı vs
    - komutanlar sert değillerdi.
    - acemilikte bile çarşıya izin verilmişti.
    - atari salonu var street fighter oynayabilirsiniz.

yahu böyle görünce askere değilde tatile gidiyorum hissettim :)

• Selamun aleyküm Benimde Acemiliğim Amasya'ya Düştü Kısmet İse Bu Cumartesi Gideceğim Varmı Amasya'ya Gidecek Arkadaşlar 15'inci P.eğt.tug.22'inci p.eğt .a.k.lığı Amasya Merkez kuvveti K.K.K.lığı muv.özelliği Saygılar Sevgiler....
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.