Şimdi Ara

15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI / AMASYA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
75.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA

1'inci Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı Boru-Trampet Tk. K.lığı
    DOĞUBEYAZIT AĞRI

pazartesi sabah 06:00 da istanbuldan uçakla samsun ordanda otobüsle amasyaya geçecem
    ne dersiniz arkadaşlar
  • koğuşta ben sorarım donanım haberden olan varmı aranızda diye..
  • acemilikte bende amasyadayım. usta birliğe van başkaleye gideceğim. benim gibi olan tertiplerim acaba yemin töreninden sonra yol izni alınıp alınmadığını, vana gidişlerin nasıl olduğu hakkında araştırmaları varmı. yardımcı olursanız çok sevinirim. Ankaradan geliyorum. Saygılarımla. hayırlı tezkereler olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralarslan -- 11 Aralık 2011; 0:28:36 >
  • Ben de amasyada katilcam birliğe. Ordan kars subatan allah izin verirse. Ben de merak ediyorum amasyada işimiz bittikten sonra nasıl bir süreç işleyecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun arkadaslar benımde amasya sonrası ıse mardın mardın baska varmı aranızda ???
  • Arkadaşlar birlikte bankamatik varmı_? Varsa hangi bankamatik var bilginiz var mı_? Sanırım her birlikte bankamatik olmuyormus.

Bu arada acemi birliği Amasya
    usta birligi İstanbul\Selimiye
  • kardeşimm saçını kestirde git şimdi orda çarşıda olurum dersen şerefsizler iki dakikada makine atıyorlar 15 - 20 lira istiyorlar haberin olsunn kep altı yaptır gitt
  • bankmatik olarak akbank ve ingbank bankamatikleri var içeride onun dışında tugay içinde postanede varr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerus8383

quote:

Orijinalden alıntı: apoel

acemi birliği: 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    AMASYA

usta birliği :70'inci Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı Shh. Bl. K.lığı
    MARDİN

DEVRE SENLE ACEMI VE USTA BIRLIKLERIMIZ AYNI BEN YARIN AKSAM HAREMDEN BİNİCEM BI SEKILDE HABERLEŞELIM AMASYADA TEK DOLAŞMAK SARMAZ ŞİMDİ MALUM SABAH INICEZ OTOBUSTEN :):)

ne dolaşması arkadaşlar sen burayı okumuyorsun galiba 341.dönemleri otogardan toplamışlardı ona göre dikkat edinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

quote:

Orijinalden alıntı: beyazdus26

hadi hepiniize hayırlı teskereler nizamiyede 2 tane kısa dönem çavuş olacak sizi onlar karşılarlar biri hüseyin ötekinin adını hatırlayamadım onlar yardımcı olurlar zaten size hee onlar geldiğinde biz az yardım etmedik bakın hala yardım ediyoruzz :) arkadaşlar sizleri sevmiyorlar kısa dönem olduğunuz için birbirinizi koruyun kollayın...

Birader yardımların için sağol. Bu saç olayını nasıl yapalım. Ben orda şehirde bi berbere girmeyi düşünüyordum. Otogardan bizi alirlarsa o iş yatar. Birlikteki berber iyi mi yoksa memleketimzde traş olup mu gidelim? Ayrıca benim usta birligi KARS SUBATAN. Ordan karsa nasıl geçeceğiz?

Acemilik : 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA

Ustalık : 14'üncü Mknz. P. Tug. K. Yrd. 9'uncu Hd. Tb. 3'üncü Hd. Bl. K.lığı SUBATAN KARS

zabaa karsa nasıl geçecen bak anlatayım sana 2 tane seçenek verecekler 1. tugayın kaldıracağı otobüsle hemen yemin töreni olduğu gün yolculuk karsa 2. izin kullanacan yada kullanmayacan kendi imkanlarınla gidecen nasıl gidersin tamamen sana kalmış oluyor 2 gün yol iznin var nasıl gidersen gitt

• akşam 10.30 aldım otogardan sabah AMASYA buluşmak üzere...Bu arada inzibatlar AMASYA otogardan falan alır demişlerdi arkadaşlar o artık yasaklanmış sanırım kafamız rahat takılabiliriz..

edit: pardon ya Manisa yazmışım ben Amasya ya görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter85 -- 11 Aralık 2011; 15:10:04 >
  • Hepimize hayırlı tezkeler beyler....
    Amasyada görüşürüz....
  • Devreler :P ( bu lafa kendimi alıştırıyorum ) AMasyadan sonra ben tekrar İStanbula dönüyorum benim ev istbul bakırköyde usta birliğim istbul k.cekmecede bu birilerini rahatsız edermi ? beni şikayet falan ederlermi ? (((haksızlık adama evine 15 dak mesafedeki yer çıkmış deme hakları olur mu ? ))) biliyorum çok ballıyım ama napim sınava gittiğimde formalite olduğunu biliyodum ilk sallayıp çıkan bendim millet harıl harıl çözüyodu ya :)) daha iyi yer çıkar diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter85 -- 11 Aralık 2011; 15:21:05 >
  • Devrelerim ben birazdan amasyaya doğru yola çıkacağım. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter85

Devreler :P ( bu lafa kendimi alıştırıyorum ) AMasyadan sonra ben tekrar İStanbula dönüyorum benim ev istbul bakırköyde usta birliğim istbul k.cekmecede bu birilerini rahatsız edermi ? beni şikayet falan ederlermi ? (((haksızlık adama evine 15 dak mesafedeki yer çıkmış deme hakları olur mu ? ))) biliyorum çok ballıyım ama napim sınava gittiğimde formalite olduğunu biliyodum ilk sallayıp çıkan bendim millet harıl harıl çözüyodu ya :)) daha iyi yer çıkar diye...

Çok şanslısın 15 dk mesafe.Her hafta sonu evci iznine çıkarsın.Ayrıca şikayet etme gibi birşey olmaz , usta birliğin değişmez.
  • bir up çekelim bakalım, kimler burada..? 75 mm gtt 1.koğuş 1.takım 1.manga herkese selam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

bir up çekelim bakalım, kimler burada..? 75 mm gtt 1.koğuş 1.takım 1.manga herkese selam..

1 Takım 4 Manga
  • 1.takım 5. manga :)
  • 75 gtt aslanlar gaplanlar canavarlar hey! hey Hey! ahahaha :) ilk iki koğuş burada desenize!
  • 4.takım 5.manga :)

pazartesi kars 14.mekanize yolcusu.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.