Şimdi Ara

15 aylık safkan golden yuva arıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle konuyu buraya açmamın sebebi gerçekten hayvansever birine vermek bu köpeği... Konu dışı gibi bi yere açsam konu sayfalarca uzardı herkes bana ver bana ver derdi.. Ne de olsa kızlar goldenlara bayılıyor öyle değil mi ?!

Bir tanıdığımızın bu köpek. 15 aylık safkan golden ve sahibi bakamadığı için birine vermek istiyor. Erkek ve çiş eğitimi var. Bu konuyu açtığımdan haberi yok ama ben yardımcı olmak istedim.

En azından hayvanın günahına hem kendini hem de bizi sokmayacak bir hayvansever arıyoruz...

Eminim sahibi belli başlı kriterler arayacaktır sahiplenen kişide. Bunlar da tahminen yetişkin bir insan olacak, en başta köpekleri sevecek ve hertürlü ihtiyacını karşılayacak birisi olması...

Köpeğin fotoğrafı bende mevcut değil ancak sonra ekleyebilirim.

Eğer bu köpeği istiyorsanız lütfen kendi çıkarlarınızı düşünerek istemeyin, onların da bir canlı olduklarını unutmayın.

• Bakacak bahçe olsa düşünmeden alırım.Kapalı balkon var.ama tuvaletini içeri yaparsa leş gibi kokutur evi.+havlaması filan.
  • bu köpek senin değil dimi rottweiler gelince atmıyosundur umarım bizbizeyiz burda itiraf et
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

bu köpek senin değil dimi rottweiler gelince atmıyosundur umarım bizbizeyiz burda itiraf et

hayır benim değil

ayrıca konu dışında neden köpek almadan önce konu açmadın demişsin. açtım hatta pm bile attım msn imi ekle diye ama tınmadın

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

bu köpek senin değil dimi rottweiler gelince atmıyosundur umarım bizbizeyiz burda itiraf et

hayır benim değil

ayrıca konu dışında neden köpek almadan önce konu açmadın demişsin. açtım hatta pm bile attım msn imi ekle diye ama tınmadın

Kusura bakma özel mesaj yoluyla bi kaç kere rahatsız edildim bazılarını okumuyorum bile.

Ayrıca ben sana Ata ve !KO nickli üyeleride önermiştim hakkımı yeme ben yoksam onlar var

• duruyorsa alabilirim.. msn adresini verirmisin dicektim banlanmissin :S benim msnim qu4k3r@hotmail.de eklersen sevinirim kopekleri cok severim oncedende labrador beslemistim..
    bu arada evim zemin kat bahce de var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neXuiz -- 21 Ekim 2009; 17:24:41 >
  • bende alabilirim. ama köpeği bahçede bakacağım. 3 tane köpeğim var şu anda, 2 tanesi 1 aylık 1 taneside 2.5 aylık. Tabi tek sorun var o da ulaşım.

köpekleri çok seviyorum felan dememe gerek yok heralde sevmesem istemezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinekinci -- 21 Ekim 2009; 17:20:17 >
  • köpegin fotolarını koyablirimsin bende talibim eger köpegin sahibi kabul ederse labradorum kurt setter vb.... birsürü köpek baktım bahçeli evdede bakabilirim ama ben yanimda durmasını istedigim için golden istiyorum evimde bakacagım ...
  • merhaba ben talip
    talibim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.