< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 25 Haziran 2025; 14:10:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Öğrencilere 15 Ay Ücretsiz Google Gemini Pro+ 2TB Depolama Alanı (6. sayfa)

-
-
aile paylaşmını şu şekilde çözüm;
ana hesabımı aile yöneticisi yaptım, sonradan açtığım hesabı aileye ekledim. sonradan açtığım hesaptaki one özelliklerini aile ile paylaştım.
sonradan açtığım hesabı aile yönetici yapıp ana hesabımı ekleyince bölge hatası vermişti. yukarıdaki anlattığım şekilde sorun olmadı.
-
ayrıca, çabuk unutuyor. uzun soru cevaplarda, ufak bir ara verirseniz yada arada başka birşey sorarsanız
hoop başa dönüyor.
-
biraz karışık olmuş detaylı anlatırmısınız hangi hesabı ana hesap yaptınız
-
Üyeliği aldım. Kullanmadığım bir mail hesabıyla. Telefondaki geminiye bu hedap bilgilerini ekleyip kullandam sorun olur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dediklerinizi sırayla yaptım
Öğrenci indirimiyle abone olmak için devam edin diyor devam diyince,
Google AI planı bazı ülkelerde veya belirli bir yaşın altındaki kullanıcılar tarafından kullanılamaz. diyor bu sorunu nasıl çözeceğiz dallas olsun new york olsun bu hataları verdi
-
Denedim ama aynı ülkede olmalısınız hatası aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ana hesabımı aile yöneticisi yaptım, sonradan açtığım hesabı (gemini pro aldıgım hesabı) aileye ekledim. sonradan açtıgım hesaptan aile davetini kabul ettim. sonradan açtığım hesaptaki one özelliklerini aile ile paylaştım.
-
bende sorun olmadı. vpn açıktı amerika olarak.
-
Çektiği para iade oldu mu hocam? Olduysa ne kadar süre sonra iade oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gemini pro hesabıma davediye gönderdim yani o hesabı aile yönetici yapmadım lakin yinede aynı ülkede değilsiniz hatasını alıyorum
-
"Öğrencilik durumu, Ağustos 2025',n sonuna kadar yeniden doğrulanmalıdır" Yazdı. Öğrenci Teklifini kullan dedi. .edu uzantılı maili istemedi. Şu an olup olmadığını anlamadım :)
-
benden para çekmedi. üyelik başladı ödeme yapmadan
-
enteresan. bende sorun olmadı.
-
Get offer
Seçeneği çıkmıyor bende
-
Aile hesabıyla alanı paylaşma çalışmıyor:
- Daha önce ana hesabınızla Google'da bir ödeme yaptıysanız, TR ödeme profili oluşturduysanız Amerika'daki hesapla aynı ailede bulunamıyorsunuz.
- Yeni hesabın ödeme profilini silemezsiniz, sildiğinizde Google One aboneliği de iptal olur.
- Ana hesabın da cillop gibi temiz Amerika hesabı olması gerekiyor.
- Ana hesabınızın ödeme profilini silip lokasyonu Amerika yaparsanız belki olabilir. Ancak deneyemedim. Zira ana hesap da cillop değil, abonelikler mevcut. Abonelikleri iptal edip denemek istemiyorum. Zira olup olmayacağı meçhul. Para verdiğimiz hizmetten de mahrum kalmayalım.
Kısacası mortingen olduk.
-
30 haziran a kadardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir ipucuyla geldim. Aile grubuna geçirmek istediğiniz cihazın lokasyonu Google Play Store üzerinde, aile yöneticisinin lokasyonundan farklı gözüküyorsa olmuyor. Ancak orada aynı lokasyon gözüküyorsa ödeme profili lokasyonları farklı olsa bile aile grubuna katılabiliyorsunuz.
Ayrıca yalnızca bir hesapta aile grubu açık olsun. Zaten aile grubu açıkken ve içindeyken grup yöneticisi olsanız da lokasyon değişimi yapamıyorsunuz.
Play Store'da bu ayarı kontrol etmek için Play Store'u açın, sağ üstten profilinize tıklayın, ayarlar > hesap ve cihaz tercihleri > ülke ve profiller altında aile yöneticisiyle aynı ülke yazmalı.
Ben bu şekilde çözdüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X